txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 496
σε πιστευω,η ελλαδα εχει πολλους μαλακες
κακιες
σε πιστευω,η ελλαδα εχει πολλους μαλακες
οχι απλα οι αλλοι δν μπαινουν σ αυτο το σαητ ,εσεις ειστε παπαγαλοι οτι λεει ο ενας λεει κ ο αλλοσ εδω
εγω παντωσ δν εχω γνωρισει κανενα τοσο τσιγκουνη! ??
Oύτε εμείς είμαστε τσιγκούνηδες,ανέβασε αγγελία με το πρόγραμμά σου και θα το διαπιστώσεις.
ante g@μησο0
καλως το πιτσιρικι με τις γκομενικες συμβουλες στις μεγαλυτερεςλα8ος κανεις,εισαι πολυ ανεκτικη θα το μετναιωσεις..σταματα να εισαι τοσοο καλη καλε!
εγω ειμαι θλιβερη υπαρξη μωρη σκορδαλια;Ιατρική. Αποφοιτώ φέτος. Θα εργάζομαι για να προασπίζω την υγεία σου και να σε κρατάω στην ζωή, ακόμη και αν είσαι μια θλιβερή ύπαρξη.
εγω ειμαι θλιβερη υπαρξη μωρη σκορδαλια;
αμα ηξερες ποιος ειμαι στην πραγματικη ζωη θα πηγαινες γονατιστη στην παναγια της τηνου για να σε κοιταξω
μονο για να περασω το βλεμμα μου απο πανω σου, ουτε καν να σε γνωρισω
αποφοιτεις γιατρος και την ειδες κι ολας
σκιτζου
Tην Πεντάγιω λένε αλλά το βγαλανε αυτοι,δε νομιζω να ειναι αλβανιδα
εγω σου λεω οτι ειναι και γιατροςΜην ξεχνας που βρισκομαστε. Νοσηλευτρια το πιθανοτερο να σφουγγιζει κωλους σε γεροκομειο. Γιατρος μη χεσω.
τουλαχιστον να τιμα την αλβανικη καταγωγη της και να προσφερει απλοχερα κωλο τοτε δε εχουμε κανενα προβλημαΣτους διαδρομους παντως και για σενα ακουγεται ότι κρυβεις την αλβανικη καταγωγη σου. Εξ ου και η ιστορια για ιταλια κλπ
Πολλά λέγονται στους διαδρόμους και για σένα πάντωςΣτους διαδρομους παντως και για σενα ακουγεται ότι κρυβεις την αλβανικη καταγωγη σου. Εξ ου και η ιστορια για ιταλια κλπ
Πολλά λέγονται στους διαδρόμους και για σένα πάντως