alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Ποια ειναι η χοντρη αλβανιδα?
Μια... δεν την ξέρεις... είναι από του γαμπρού το σόι!!!!
Ποια ειναι η χοντρη αλβανιδα?
Tην Πεντάγιω λένε αλλά το βγαλανε αυτοι,δε νομιζω να ειναι αλβανιδαΠοια ειναι η χοντρη αλβανιδα?
Όχι δε βρήκα κάτι λάθος, απλά εσύ προηγουμένως είχες χαρακτηρίσει το σάιτ ευαγγέλιο και ότι σε βοήθησε να χτίσεις χαρακτήρα το '98 που το πρωτο-ανακάλυψες. Οπότε εύλογα σε ερωτώ αν τα έχεις εφαρμόσει όλα, ακόμα και τα patterns, τα οποία είναι παραλλαγές μεθόδων υπνωτισμού.Είπα κάτι για τα patterns;
Στα 3 συγκεκριμένα που αναφέρθηκα, βρήκες κάτι λάθος ;
ναιTην Πεντάγιω λένε αλλά το βγαλανε αυτοι,δε νομιζω να ειναι αλβανιδα
Μου περασε η κακία που ειχα μαζι της, τωρα ουτε χοντρη δεν την λεωTην Πεντάγιω λένε αλλά το βγαλανε αυτοι,δε νομιζω να ειναι αλβανιδα
Μπράβο Αλεξ γιατι είχες γινει πολύ κακος τελευταια.Μου περασε η κακία που ειχα μαζι της, τωρα ουτε χοντρη δεν την λεω
Όχι δε βρήκα κάτι λάθος, απλά εσύ προηγουμένως είχες χαρακτηρίσει το σάιτ ευαγγέλιο και ότι σε βοήθησε να χτίσεις χαρακτήρα το '98 που το πρωτο-ανακάλυψες. Οπότε εύλογα σε ερωτώ αν τα έχεις εφαρμόσει όλα, ακόμα και τα patterns, τα οποία είναι παραλλαγές μεθόδων υπνωτισμού.
τυποι σημερα παντρευτηκε και ο γκαμπριελ τη ρανια τζιμα στο δημαρχειο αθηνων :S
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDUvMTQvc2FrMDAwLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
[/quote]
Ε από αυτου το σόι είναι η χοντρή αλβανίδα!!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Λές να κάνει ψαλίδια και πλακομούνια;;;;!!!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Μπράβο Αλεξ γιατι είχες γινει πολύ κακος τελευταια.
Γιατι δεν της μιλας ???Να σου πω αλι.Επειδή εγώ δεν της μιλάω της πενταγιους δεν τη ρωτάς εσύ αν πάει με γυναίκες;;; :-* :-* :-*
Με στενοχωρησε αλλά δεν κραταω....Μπράβο Αλεξ γιατι είχες γινει πολύ κακος τελευταια.
Ωραια !Πάμε απο την αρχή λοιπόν ε?Με στενοχωρησε αλλά δεν κραταω....
Γιατι δεν της μιλας ???
Εντάξει.
Πεντάγιω πλακομουνιάζεσαι ?
Το κοινό σου απαιτεί να μάθει.
στηνΈχω την εντύπωση ότι θα κοιμάται αυτή την ώρα αλλά ευχαριστώ για την πρόθεση!!!!
στηνκυψεληαγγλια πανε 2 ωρες πισω
δεν κοιμαται ακομα μαλλον τρωειγατοκεφαλαsupper