Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
Ενδόμυχα έτσι σκέφτονται όλες.Την είδες την παρένθεση ?"Λες και θα μου τα μεταβιβάσει " λέει η χειραφετημένη..

Αυτό ακριβώς. Σημαίνει ότι δεν θα μου τα μεταβιβάσει και δεν θα μπω καν στην διαδικασία να το επιδιώξω. Για πληθώρα λόγων: έχω αξιοπρέπεια, είμαι αρκετά περήφανη, δεν νομίζω ότι μπορεί να κοστολογήσει κάποιος την αξία μου και τέλος δεν έχω την οικονομική ανάγκη. Μπορεί να μην έχω ακόμη σκάφος, αλλά ελπίζω ότι με 10+ χρόνια εργασίας στο εξωτερικό ως ιατρός θα μπορέσω να το αποκτήσω με τα δικά μου χρήματα...

victoria2419

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Like
15
Πόντοι
1
καλα μην διαβαζετε ισχυρο πτυχιο και ψαρωνετε εδω μεσα για πολυτεχνεια και νομικες
μπορει να εχει βγαλει κανενα αμαραντο η τυπισα η κανενα ιεκ στην καλυτερη και να νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα @@
μια θεια μου απο το χωριο πιο μπαστουνοβλαχα και απο τη γκολφω, καμαρωνε μια χρονια σα γυφτικο σκεπαρνι που η κορη της περασε τει σπαρτης
λες και ειχε βγει αριστουχος απο το χαρβαρντ
Ιατρική. Αποφοιτώ φέτος. Θα εργάζομαι για να προασπίζω την υγεία σου και να σε κρατάω στην ζωή, ακόμη και αν είσαι μια θλιβερή ύπαρξη. Αμερόληπτοι και σωστοί επαγγελματίες πάνω από όλα.

Σχετικά με τις γυναίκες που προέρχονται από πρώην ΕΣΣΔ, παραείναι παραδοσιακής νοοτροπίας. Έχω γνωρίσει μερικές και τεκνοποιούν νέες, δεν έχουν σεξουαλικές αναζητήσεις και το κύριο μέλημα τους είναι να συγκεντρώσουν χρήματα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
Φρέσκο σπαρταριστό ζωντανό παράδειγμα σιχαμερής ελλεεινίδας και μπουρτζόβλαχου πιρφόρου!Εδώ και αρκετόν καιρό έχω διαπιστώσει ότι ''κάτι τρέχει με τους δίπλα'',συγκεκριμένα με την γκόμενα που είναι στον παρακάτω όροφο από μένα,και με τον τύπο στην απέναντι πολυκατοικία,και οι δύο με δική τους οικογένεια.Πολλές φορές ''παίζει'' και ανταλλαγή επισκέψεων,για swinging μάλλον απίθανο το κόβω.Χτες μπαίνοντας στην πολυκατοικία τούς τσίμπησα να συζητούν χαμηλόφωνα στις σκάλες,προφανώς κουτσομπόλευαν τον άντρα της γκόμενας...  :vomit: Φταίμε κι εμείς!  :jerking:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ιατρική. Αποφοιτώ φέτος. Θα εργάζομαι για να προασπίζω την υγεία σου και να σε κρατάω στην ζωή, ακόμη και αν είσαι μια θλιβερή ύπαρξη. Αμερόληπτοι και σωστοί επαγγελματίες πάνω από όλα.

Σχετικά με τις γυναίκες που προέρχονται από πρώην ΕΣΣΔ, παραείναι παραδοσιακής νοοτροπίας. Έχω γνωρίσει μερικές και τεκνοποιούν νέες, δεν έχουν σεξουαλικές αναζητήσεις και το κύριο μέλημα τους είναι να συγκεντρώσουν χρήματα.

Proctologist ?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656

και πολυ καλα κανουν,σε αντιθεση με τις σιχαμενες ελλεϊνιδες που το κυριο τους μελημα ειναι να φανε λεφτα ειδικα των αλλων  :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
και πολυ καλα κανουν,σε αντιθεση με τις σιχαμενες ελλεϊνιδες που το κυριο τους μελημα ειναι να φανε λεφτα ειδικα των αλλων  :S

Τυπε οι ελλεινιδες ζουνε οπως τα παράσιτα. Ψαχνουνε χορηγο(ξενιστη) για να τον αρμεγουνε και να ζουνε απο αυτον.  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Τυπε οι ελλεινιδες ζουνε οπως τα παράσιτα. Ψαχνουνε χορηγο(ξενιστη) για να τον αρμεγουνε και να ζουνε απο αυτον.  :S :S :S

τυπε οι ελλεϊνιδες ειναι οπως η ακριδα.σε οποιο χωραφι πεσουν τα τρωνε ολα,και ψαχνουν μετα για το επομενο χωραφι  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

6:53 μελετούσες?

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
κλ κάνουν εδω π τα λεμε!και ο δικος μ το ιδιο λεει.οτι οποιος θελει γκομενα για να την εχει να πληρωνει ειναι φλωροςς :rolleyes:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
κλ κάνουν εδω π τα λεμε!και ο δικος μ το ιδιο λεει.οτι οποιος θελει γκομενα για να την εχει να πληρωνει ειναι φλωροςς :rolleyes:

Πες του δικού σου να googlάρει τη λέξη "πυρφόρος" για να μάθει τι είναι ο ίδιος.

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
και εσυ γκογκλαρε τι λεξη ανωριμος! να μη θελετε γκομενα τοτε χαχα

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
μην σχολιαζεισ ατομα π δν ξερει,οσους αντρεσ εχω μιλησει τα ιδια μ λενε...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom