alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Δεν βλεπω διαψευση :oΠολλά λέγονται στους διαδρόμους και για σένα πάντως
Δεν βλεπω διαψευση :oΠολλά λέγονται στους διαδρόμους και για σένα πάντως
η κορσικη ανηκει στην γαλλια μαστορα και μιλανε γαλλικα βεβαια μονοΑγγλικα, ιταλικα (κορσικανικά μαλλον), καθαρευουσα ελληνικη, αλβανικα, μιλαμε το σαιτ πεταει
Πολλά λέγονται στους διαδρόμους και για σένα πάντως
η κορσικη ανηκει στην γαλλια μαστορα και μιλανε γαλλικα βεβαια μονο
Ξερω πού ανηκει η Κορσικη.η κορσικη ανηκει στην γαλλια μαστορα και μιλανε γαλλικα βεβαια μονο
θα πεις κι αλλες μαλακιες για να καλυψεις την πρωτη? ιταλικες ριζες δεν εχει ουτε καν η διαλεκτος του μπονιφατσιο που απεχει απ τη σαντα τερεζα ντι γκαλουρα μιση ωραΞερω πού ανηκει η Κορσικη.
Οπως και οτι η πρωτευουσα της λεγεται Ajaccio (Αιακειον ελληνιστί, Αζαξιό γαλλιστί) μολαταυτα ειναι προφανης η Ιταλικη προελευση...
Και ο Βοναπαρτης λεγοτας "Buonaparte", οντας κορσικανος. Καθολου γαλλικο βεβαια, λιαν ιταλικο. Μην μπουμε σε αυτη τη συζητηση.
Η κορσικανική διαλεκτος ειναι κυριως ιταλικα.
Μπες σε οποιον μεταφραστη θελεις, επιλεξε "κορσικανικα" και να δουμε ποσο ιταλικα ειναι.θα πεις κι αλλες μαλακιες για να καλυψεις την πρωτη? ιταλικες ριζες δεν εχει ουτε καν η διαλεκτος του μπονιφατσιο που απεχει απ τη σαντα τερεζα ντι γκαλουρα μιση ωρα
να φας προσουτο παρμας απ το μονπελιε να γλυφεις τα δαχτυλα σου
To βρηκες στο google;Ο χασοδικης εχει δικιο. Λεγεται κορσα διαλεκτος και προερχεται από της τοσκανης
Να, και ενας που το παραδεχεται;η βικιπαιδεια λεει οτι στην κορσικη μιλανε γαλλικα και κορσικανικα. τα κορσικανικα ανηκουν στην ιταλο-δαλματικη οικογενεια γλωσσων αρα εχουν ως βαση τα ιταλικα του μεσαιωνα. αρα ο διδασκαλος ειχε δικιο. βιαστικατε να τον κοροιδεψετε. ιδιως ο κυριος βλιζαρδ που μετα την αποκαλυψη του φιασκου τηρει σιγηνν ιχθυος. :S
θα πεις κι αλλες μαλακιες για να καλυψεις την πρωτη? ιταλικες ριζες δεν εχει ουτε καν η διαλεκτος του μπονιφατσιο που απεχει απ τη σαντα τερεζα ντι γκαλουρα μιση ωρα
Τύπε,θεωρώ ότι έχω καλό μαλακόραντάρ και μυρίζομαι τις μπουρούχες ανεξαρτήτου εμφάνισης..
Αλλά,μια φορά είχα γνωρίσει ένα βλήμα,τόσο μεγάλο,που νόμιζα ότι με τρολάρει,αλλά
τελικά ήταν 100% ελλεηνίδα.
Είχε όμως ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΛΑΡΑ.
Οπότε,σκέφτηκα,ας το κάνω το κομπαρσιλίκι,αν την γαμήσω σε 3-4 ραντεβού,καλώς.
Λοιπόν,βρεθήκαμε 5 φορές μέχρι να την πάω σπίτι και να την πηδήξω,που τις 5 αυτές φορές,
μου ζάλισε τα αρχίδια με κάτι αδιανόητες μαλακίες..
Τι ότι είναι fashion blogger και ότι αυτοί από τα δυτικά είναι κατώτεροι,τι ότι δεν έχει φίλες γιατί τη ζηλεύεουν.
Μιλάμε πέρασα σκατά...Σκεφτόμουν όμως την κωλάρα...
Λοιπόν,η τύπισσα στο κρεβάτι μου ξαπλώθηκε σαν τσουβάλι πατάτες,ευτυχώς τα πήρα στην κράνα και την έκανα κουμάντο.
Και όλα αυτά για ένα 10άρι κωλάθρα,που δεν το πήρα τελικά,γιατί ήθελε περισσότερη οικειότητα και χρόνο το βούρλο.
Αν άξιζε όλο αυτό το κομπαρσιλίκι;
Φυσικά και όχι,ακόμη και να έπαιρνα κώλο.
Είχα πάει Μόνικα Σέρβα και θυμόμουν το άλλο το παρτσακλό και γελούσα,που στην τελική και πιο πολλά λεφτά μου έφυγαν και μου ζάλισε τα αρχίδια.
Κοντολογίς,όπως θέλει απλά να γαμήσει,διαβάζει κριτικές,βλέπει φωτό αν υπάρχουν και βουρ στον πατσά..
τελικα η μακροχρονια παραμονη του στοΈχει βάση αυτό που έγραψε ο κ. alex71.
ετσι, ετσι!
να τις φτυνετε εσεις τις αλβανιδες να τις παιρνουμε εμεις!