Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
τελικα η μακροχρονια παραμονη του στο πορτο γερμενοσεν ζερμεν τον εμπλουτισε γνωσεις  :tooth:

Το θέμα όμως είναι ότι αυτά που θεώρησε κορσικάνικα, δεν είναι κορσικάνικα.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Το θέμα όμως είναι ότι αυτά που θεώρησε κορσικάνικα, δεν είναι κορσικάνικα.  :)
σισιλιανικα ειναι? ωχ θα αρχισει να μας λεει για τα χωρια που μιλανε ιταλικαελληνικα  αφου ειχαν παει μανιατες του το πε ενας μπαρμπας του απ το γερολιμενα  οτι εχει ακουσει αγνη μπαλτσα στο αρχαιο θεατρο της ταορμινα και τι αλλο δεν ξερω  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πιθανον αυτα που αναρτά ο Αγιος να μην ειναι Κορσικανικά. Δεν γνωριζω κορσικανικά εξαλλου. Γι αυτο ειπα "μαλλον" κορσικανικα, επειδη η αναζητηση γλωσσας στον μεταφραστή google τα βγαζει "κορσικανικα". Το θεμα βεβαια δεν ηταν αυτο, αλλά κατα ποσο ξερω πού ειναι η Κορσική και κατα ποσο τα κορσικανικα ειναι ιταλογενής διαλεκτος (που φυσικά ειναι). Αυτα και κλεινει το θεμα.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
σε μια λεει: ημουν ετοιμος να παω να τη παιξω στη τουαλετα και θελω απλα να μαθω το ονομα της κοπελας για την οποια θα την παιξω  :boobies:

E...ξέχασε τις δυο all time classic μαλακίες..."πρέπει να είσαι πολύ κουρασμένη, γιατί εδώ και ώρα τριγυρίζεις στο μυαλό μου" και "έχεις υπέροχα μάτια...θα ήθελες να στα πετάξω έξω;"  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Πιθανον αυτα που αναρτά ο Αγιος να μην ειναι Κορσικανικά. Δεν γνωριζω κορσικανικά εξαλλου. Γι αυτο ειπα "μαλλον" κορσικανικα, επειδη η αναζητηση γλωσσας στον μεταφραστή google τα βγαζει "κορσικανικα". Το θεμα βεβαια δεν ηταν αυτο, αλλά κατα ποσο ξερω πού ειναι η Κορσική και κατα ποσο τα κορσικανικα ειναι ιταλογενής διαλεκτος (που φυσικά ειναι). Αυτα και κλεινει το θεμα.

Σε αυτό έχω ήδη απαντήσει, ότι είναι αληθές.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
σισιλιανικα ειναι? ωχ θα αρχισει να μας λεει για τα χωρια που μιλανε ιταλικαελληνικα  αφου ειχαν παει μανιατες του το πε ενας μπαρμπας του απ το γερολιμενα  οτι εχει ακουσει αγνη μπαλτσα στο αρχαιο θεατρο της ταορμινα και τι αλλο δεν ξερω  :2funny:

Γκρεκάνο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
E...ξέχασε τις δυο all time classic μαλακίες..."πρέπει να είσαι πολύ κουρασμένη, γιατί εδώ και ώρα τριγυρίζεις στο μυαλό μου" και "έχεις υπέροχα μάτια...θα ήθελες να στα πετάξω έξω;"  :grin:
στο τελος του βιντεο λεει μια κοπελα "αυτες οι ατακες ειναι για τον πουτσο ξεκαθαρα", θελω να την γνωρισω!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Μπά!!!  :)

Με θυμηθήκατε;;;  :)

Ποιος ειναι αυτος?

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Αυτό ακριβώς. Σημαίνει ότι δεν θα μου τα μεταβιβάσει και δεν θα μπω καν στην διαδικασία να το επιδιώξω. Για πληθώρα λόγων: έχω αξιοπρέπεια, είμαι αρκετά περήφανη, δεν νομίζω ότι μπορεί να κοστολογήσει κάποιος την αξία μου και τέλος δεν έχω την οικονομική ανάγκη. Μπορεί να μην έχω ακόμη σκάφος, αλλά ελπίζω ότι με 10+ χρόνια εργασίας στο εξωτερικό ως ιατρός θα μπορέσω να το αποκτήσω με τα δικά μου χρήματα...

Εντάξει...κατάλαβα...ψωνισμένη φοιτήτρια ιατρικής, που έχει την εντύπωση ότι με 10 χρονάκια εργασίας στο εξωτερικό, θα αγοράσει και...σκάφος...Κανα φουσκωωτό, ίσως...αλλά θα μου πεις, κι αυτό...σκάφος λογίζεται...

Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχ  μάνα μ΄.....ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εντάξει...κατάλαβα...ψωνισμένη φοιτήτρια ιατρικής, που έχει την εντύπωση ότι με 10 χρονάκια εργασίας στο εξωτερικό, θα αγοράσει και...σκάφος...Κανα φουσκωωτό, ίσως...αλλά θα μου πεις, κι αυτό...σκάφος λογίζεται...

Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχ  μάνα μ΄.....ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Μέχρι αποκλειστική νοσοκόμα σε γερμανούς σακάτηδες γέρους την κόβω,  που με δέκα χρόνια εργασίας ίσως καταφέρει να αγοράσει κάνα γκολφ 15ετίας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μέχρι αποκλειστική νοσοκόμα σε γερμανούς σακάτηδες γέρους την κόβω,  που με δέκα χρόνια εργασίας ίσως καταφέρει να αγοράσει κάνα γκολφ 15ετίας.

Θα βριζει τα γεροντια η ξινομουνα "παλι χεστηκες πριν δέκα λεπτα σε αλλαξα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom