Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε μλκς διαβάστε λίγο περίπτωση και πείτε μου απόψεις. Είναι μια κοπελίτσα νεαρά, έξυπνη, τέρμα άβγαλτη, ελαφρώς παχουλή, κοντή, σχετικά όμορφη ή τέσπα κομπλέ φατσούλα, πολύ καλόκαρδη, κλειστή, γύρω στα 25 και παρθένα......
Καταρχήν πως θα την χαρακτιρίζατε σαν περίπτωση κτλ? Με τι επίθετα δλδ θα κοσμούσατε μια τέτοια γυναίκα? Κλασική ελλεηνίδα? Μπάζο? Μέτρια? Κορίτσι για σπίτι? Τι?

Την ξέρω για λιγότερο από χρόνο και έχουμε έρθει κοντά σαν φίλοι. Επειδή έπαιζε φλερτ με εμένα και άλλη κοπέλα δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας και όταν πήγε να υπονοηθεί κάτι το έκοψα εγώ. Τώρα που ψάχνομαι, σκέφτηκα, δεν μπορεί να συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη μια κοπέλα με τόσο καλό χαρακτήρα να μην έχει κάποιον. Είναι αδικία. Οπότε βγαίνοντας μαζί της άνοιξα το θέμα σχέσεων. Με έκπληξή μου συνειδητοποίησα ότι αισθάνεται άνετα που είναι μόνη της (!!!) - (θεωρώ ότι δεν έλεγε μαλακίες γιατί δεν είναι τέτοια), και ότι το βρίσκει σχετικά φυσιολογικό (!!!). Κάνοντας αυτή την κουβέντα και καθώς δεν είμαι και ερωτευμένος ή τίποτα τέτοιο, απλώς τη βρίσκω αξιόλογη, αποφάσισα να αναβάλω το προγραμματισμένο πέσιμο, αλλά της έκανα αρκετά (ειλικρινά) κομπλιμέντα και αναλύσεις περί σχέσεων ώστε να δω τι μπορεί να γίνει και αν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία. Ίσως να κατάφερα να περάσω κάποια από τα points μου, ίσως όχι. Πάντως δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου αν και με συμπαθεί.

Τι κάνει ο έμπειρος μπουρδελιάρης σε παρόμοιες περιπτώσεις? Δεκτές απόψεις περί ηθικού κομματιού του ζητήματος, έρωτος και συμπάθιας, τυπικής συμπεριφοράς Ελληνίδων, προτάσεις και άλλα....
To κοριτσι απλως δεν ειναι ετοιμο για σχεση ή για σεξ, θα της ερθει καποια στιγμη απο μονο του. Εσυ γιατι κοπτεσαι? Παρθενα ειναι, δεν ειναι αναπηρη.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τυποι υπάρχουν πολλές παρθενες στα 20+ :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
To κοριτσι απλως δεν ειναι ετοιμο για σχεση ή για σεξ, θα της ερθει καποια στιγμη απο μονο του. Εσυ γιατι κοπτεσαι? Παρθενα ειναι, δεν ειναι αναπηρη.

Θέλει να την καβαλικέψει αφου επειδή.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Η ακομα χειροτερα σε παρασυρει τυχαια και καλά εκει που συχναζει η βρωμοπαρέα της :vomit:
Αυτό μπορεί να σου βγει και σε καλό τύπε.. Αν είσαι ανοιχτό τυπάκι και χειρίζεσαι καλά τις παρέες μπορείς να φας άνετα και φίλες!

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311

Ωραία άρα το θεωρείς κι εσύ φυσιολογικό μια γυναίκα να ξεπαρθενιάζεται στα 25 ή τα 30... Κόπτομαι γιατί τη γουστάρω αλλά δε γουστάρω να περάσω Ιερά Εξέταση και να τάξω γάμους και ιστορίες. Θέλω απλώς να παράσουμε καλά (και οι 2) και όπου οδηγήσει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ωραία άρα το θεωρείς κι εσύ φυσιολογικό μια γυναίκα να ξεπαρθενιάζεται στα 25 ή τα 30... Κόπτομαι γιατί τη γουστάρω αλλά δε γουστάρω να περάσω Ιερά Εξάταση και να τάξω γάμους και ιστορίες. Θέλω απλώς να παράσουμε καλά (και οι 2) και όπου οδηγήσει.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο τύπε να μην έχει σκοπό να γαμηθεί μαζί σου και να στο παίζει παρθένα για την τρελίτσα της υπόθεσης...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Υπάρχει και το ενδεχόμενο τύπε να μην έχει σκοπό να γαμηθεί μαζί σου και να στο παίζει παρθένα για την τρελίτσα της υπόθεσης...

η δικαιολογια ειναι σε βλεπω σαν φιλο σε γνωστο

η εχω αγορι σε αγνωστο

ειμαι παρθενα δεν το εχω ακουσει ποτε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Ωραία άρα το θεωρείς κι εσύ φυσιολογικό μια γυναίκα να ξεπαρθενιάζεται στα 25 ή τα 30... Κόπτομαι γιατί τη γουστάρω αλλά δε γουστάρω να περάσω Ιερά Εξέταση και να τάξω γάμους και ιστορίες. Θέλω απλώς να παράσουμε καλά (και οι 2) και όπου οδηγήσει.

Πολύ το ξεψαχνίζετε εσείς τα νεούδια, πες της όπως το θέλεις, τι πιό απλό και ξεκάθαρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να πω κι εγω τη γνωμη μου.
Θεματα συνηθως δεν εχουν αυτες που "ξεμειναν" ως παρθενες σε μια ηλικια γυρω στα 25. Μπορει να εχει γινει για ενα σωρο λογους. Θεματα εχουν καποιες μη παρθενες που καποια στιγμη "κλειδωνουν" το μαγαζι γυρω στα 25-30 και ξεχνανε να το ανοιξουν, ειτε λογω απογοητευσης ειτε για καποιο αλλο λογο. Αυτες ειναι οι πραγματικα δυστυχισμενες.

Στο πανεπιστημιο ηξερα μια κοπελα που κοντευε πλεον τα 24 και ηταν παρθενα ακομη. Ημασταν πολυ φιλοι, ειχε παιξει και ενα φλερτακι που δεν προχωρησε.
Ειχα το θαρρος να της κανω συχνα την ερωτηση "ακομη παρθενα ρε συ?"
Και μου ειχε πει κατι που μου εκανε εντυπωση.
"Ρε συ, κριμα που στα 18 δεν πηγα με καποιον. Θα ημουν πλέον "available" (αυτη τη λεξη χρησιμοποιησε), ενώ αντιθετως τωρα αγχωνομαι ποιος πρεπει να ειναι ο πρωτος, και ο ενας βρωμαει και ο αλλος ξινιζει".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και γιατι δεν της λες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο? Το πολυ πολυ να πει οχι.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Μην της πεις τιποτα φιλε
Απλα καλεσε την σπιτι σου για dvd
Μετα απο κάμποσα τσιμπούκια ( που πιθανοτατα θα εχει δωσει και σε άλλους ) καποια στιγμή μετα απο αρκετες ταινιες θα γαμησεις

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Και γιατι δεν της λες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο? Το πολυ πολυ να πει οχι.

Κάτι τέτοιο παίζει να γίνει. Απλά θα περιμένω ελάχιστα να επεξεργαστεί τη σημερινή έξοδο και κουβέντα που κάναμε και ότι πιθανότατα τη γουστάρω. Επειδή μου είπε ότι θέλει το χρόνο της και έτσι. Και μετά θα της πω και ότι γίνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κάτι τέτοιο παίζει να γίνει. Απλά θα περιμένω ελάχιστα να επεξεργαστεί τη σημερινή έξοδο και κουβέντα που κάναμε και ότι πιθανότατα τη γουστάρω. Επειδή μου είπε ότι θέλει το χρόνο της και έτσι. Και μετά θα της πω και ότι γίνει.
Τύπε ολα θα πανε καλα. Θα το δεις. Το διαισθανομαι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.984
Πόντοι
41.129

Συνημμένα

• 60302-132149.jpg
    60302-132149.jpg
    68 KB · Εμφανίσεις: 41

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Όπως και να έχει να ξεκινάς σε τέτοια ηλικία την ερωτική ζωή είναι λάθος. Τι να λέμε. Έχεις χάσει τόσα χρόνια χωρίς σεξ. Καλά δεν είναι και το χειρότερο πράγμα στον κόσμο αλλά ούτε και ιδανικό το λες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Μου αρεσει που μου καμωνεστε και τους εξυπνους και με ρωτατε ανοησιες.
Ολοι εκει, ειναι αυλη της Ερης και του Μπλιζ.
Εννοειται οτι θα πλειοδοτησουν υπερ των αφεντικων.

Το οτι οποιος με υποστηριζει εκει μεσα, μπαναρεται για ασημαντη αφορμη δεν σας λεει τιποτα?
Να εχετε ματια να βλεπετε.
ολοι ρε μουνι; :knuppel: :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom