Η ακομα χειροτερα σε παρασυρει τυχαια και καλά εκει που συχναζει η βρωμοπαρέα της
κλασσικο
Η ακομα χειροτερα σε παρασυρει τυχαια και καλά εκει που συχναζει η βρωμοπαρέα της
To κοριτσι απλως δεν ειναι ετοιμο για σχεση ή για σεξ, θα της ερθει καποια στιγμη απο μονο του. Εσυ γιατι κοπτεσαι? Παρθενα ειναι, δεν ειναι αναπηρη.Ρε μλκς διαβάστε λίγο περίπτωση και πείτε μου απόψεις. Είναι μια κοπελίτσα νεαρά, έξυπνη, τέρμα άβγαλτη, ελαφρώς παχουλή, κοντή, σχετικά όμορφη ή τέσπα κομπλέ φατσούλα, πολύ καλόκαρδη, κλειστή, γύρω στα 25 και παρθένα......
Καταρχήν πως θα την χαρακτιρίζατε σαν περίπτωση κτλ? Με τι επίθετα δλδ θα κοσμούσατε μια τέτοια γυναίκα? Κλασική ελλεηνίδα? Μπάζο? Μέτρια? Κορίτσι για σπίτι? Τι?
Την ξέρω για λιγότερο από χρόνο και έχουμε έρθει κοντά σαν φίλοι. Επειδή έπαιζε φλερτ με εμένα και άλλη κοπέλα δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας και όταν πήγε να υπονοηθεί κάτι το έκοψα εγώ. Τώρα που ψάχνομαι, σκέφτηκα, δεν μπορεί να συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη μια κοπέλα με τόσο καλό χαρακτήρα να μην έχει κάποιον. Είναι αδικία. Οπότε βγαίνοντας μαζί της άνοιξα το θέμα σχέσεων. Με έκπληξή μου συνειδητοποίησα ότι αισθάνεται άνετα που είναι μόνη της (!!!) - (θεωρώ ότι δεν έλεγε μαλακίες γιατί δεν είναι τέτοια), και ότι το βρίσκει σχετικά φυσιολογικό (!!!). Κάνοντας αυτή την κουβέντα και καθώς δεν είμαι και ερωτευμένος ή τίποτα τέτοιο, απλώς τη βρίσκω αξιόλογη, αποφάσισα να αναβάλω το προγραμματισμένο πέσιμο, αλλά της έκανα αρκετά (ειλικρινά) κομπλιμέντα και αναλύσεις περί σχέσεων ώστε να δω τι μπορεί να γίνει και αν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία. Ίσως να κατάφερα να περάσω κάποια από τα points μου, ίσως όχι. Πάντως δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου αν και με συμπαθεί.
Τι κάνει ο έμπειρος μπουρδελιάρης σε παρόμοιες περιπτώσεις? Δεκτές απόψεις περί ηθικού κομματιού του ζητήματος, έρωτος και συμπάθιας, τυπικής συμπεριφοράς Ελληνίδων, προτάσεις και άλλα....
To κοριτσι απλως δεν ειναι ετοιμο για σχεση ή για σεξ, θα της ερθει καποια στιγμη απο μονο του. Εσυ γιατι κοπτεσαι? Παρθενα ειναι, δεν ειναι αναπηρη.
Τυποι υπάρχουν πολλές παρθενες στα 20+ :S
Αυτό μπορεί να σου βγει και σε καλό τύπε.. Αν είσαι ανοιχτό τυπάκι και χειρίζεσαι καλά τις παρέες μπορείς να φας άνετα και φίλες!Η ακομα χειροτερα σε παρασυρει τυχαια και καλά εκει που συχναζει η βρωμοπαρέα της
To κοριτσι απλως δεν ειναι ετοιμο για σχεση ή για σεξ, θα της ερθει καποια στιγμη απο μονο του. Εσυ γιατι κοπτεσαι? Παρθενα ειναι, δεν ειναι αναπηρη.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο τύπε να μην έχει σκοπό να γαμηθεί μαζί σου και να στο παίζει παρθένα για την τρελίτσα της υπόθεσης...Ωραία άρα το θεωρείς κι εσύ φυσιολογικό μια γυναίκα να ξεπαρθενιάζεται στα 25 ή τα 30... Κόπτομαι γιατί τη γουστάρω αλλά δε γουστάρω να περάσω Ιερά Εξάταση και να τάξω γάμους και ιστορίες. Θέλω απλώς να παράσουμε καλά (και οι 2) και όπου οδηγήσει.
Αυτό μπορεί να σου βγει και σε καλό τύπε.. Αν είσαι ανοιχτό τυπάκι και χειρίζεσαι καλά τις παρέες μπορείς να φας άνετα και φίλες!
Υπάρχει και το ενδεχόμενο τύπε να μην έχει σκοπό να γαμηθεί μαζί σου και να στο παίζει παρθένα για την τρελίτσα της υπόθεσης...
Ωραία άρα το θεωρείς κι εσύ φυσιολογικό μια γυναίκα να ξεπαρθενιάζεται στα 25 ή τα 30... Κόπτομαι γιατί τη γουστάρω αλλά δε γουστάρω να περάσω Ιερά Εξέταση και να τάξω γάμους και ιστορίες. Θέλω απλώς να παράσουμε καλά (και οι 2) και όπου οδηγήσει.
Και γιατι δεν της λες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο? Το πολυ πολυ να πει οχι.Ωραία άρα το θεωρείς κι εσύ φυσιολογικό μια γυναίκα να ξεπαρθενιάζεται στα 25 ή τα 30... Κόπτομαι γιατί τη γουστάρω αλλά δε γουστάρω να περάσω Ιερά Εξέταση και να τάξω γάμους και ιστορίες. Θέλω απλώς να παράσουμε καλά (και οι 2) και όπου οδηγήσει.
Ωραία άρα το θεωρείς κι εσύ φυσιολογικό μια γυναίκα να ξεπαρθενιάζεται στα 25 ή τα 30... Κόπτομαι γιατί τη γουστάρω αλλά δε γουστάρω να περάσω Ιερά Εξέταση και να τάξω γάμους και ιστορίες. Θέλω απλώς να παράσουμε καλά (και οι 2) και όπου οδηγήσει.
Ναι, τη γυναικα μου.
Και γιατι δεν της λες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο? Το πολυ πολυ να πει οχι.
Τύπε ολα θα πανε καλα. Θα το δεις. Το διαισθανομαι.Κάτι τέτοιο παίζει να γίνει. Απλά θα περιμένω ελάχιστα να επεξεργαστεί τη σημερινή έξοδο και κουβέντα που κάναμε και ότι πιθανότατα τη γουστάρω. Επειδή μου είπε ότι θέλει το χρόνο της και έτσι. Και μετά θα της πω και ότι γίνει.
ο χορταρεας εισαι ?Τύπε ολα θα πανε καλα. Θα το δεις. Το διαισθανομαι.
ολοι ρε μουνι;Μου αρεσει που μου καμωνεστε και τους εξυπνους και με ρωτατε ανοησιες.
Ολοι εκει, ειναι αυλη της Ερης και του Μπλιζ.
Εννοειται οτι θα πλειοδοτησουν υπερ των αφεντικων.
Το οτι οποιος με υποστηριζει εκει μεσα, μπαναρεται για ασημαντη αφορμη δεν σας λεει τιποτα?
Να εχετε ματια να βλεπετε.