Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όπως και να έχει να ξεκινάς σε τέτοια ηλικία την ερωτική ζωή είναι λάθος. Τι να λέμε. Έχεις χάσει τόσα χρόνια χωρίς σεξ. Καλά δεν είναι και το χειρότερο πράγμα στον κόσμο αλλά ούτε και ιδανικό το λες.
Ε οχι και τοσα. Εχασε 5-6 χρονια, δεν εγινε και τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο χορταρεας εισαι ?

:orchestra: :orchestra:
pa1622.jpg

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Ευχαριστώ για τις απόψεις. Ίσως να ήμουν λίγο υπερβολικός στο ότι το μεγαλοποίησα το θέμα.
Απλά διάφορες κορασίδες εκ του ανατολικού μπλοκ που έχω γνωρίσει κατά καιρούς μου έχουν δημιουργήσει προσδοκίες σεξουαλικής συμπεριφοράς μη ρεαλιστικές για την Ελλάδα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μετα απο ενα απογευματινο πουτσο στη ρωσιδα μιλφαρα ( :erection:) του κωνσταντινουπολεως 166 (το ισογειο αριστερα) της οποιας δε συγκρατησα το ονομα γιατι σαλοναριστηκε μονη της και παρουσιασε και την ετερη κορασιδα του καταστηματος, μετα απο ενα καφε στην πλατεια νεας σμυρνης σε κατηφορικο καναπεδακι, μετα απο ενα δευτερο πουτσο βραδυνο αυτη τη φορα στο στανταρακι μου την μιλφαρα αιντα στο περγαμου 1 και μετα απο ενα ροκ εντ ρολλα αγκνους μπεργκερ στα γκουντυς με χωριατικες πατατες, μπαινω εδω χαμου και διαβαζω συγκινημενος το μηνυμα του συναγωνιστη που θελει να φαει την 25χρονη παρθενα.

το πουλι δινει την εξης συμβουλη: αν η κοπέλα ειναι αβγαλτη και ντροπαλη οπως λες φιλε μου, ειτε γαμησεις ειτε οχι να μη γινεις μουνης, αλλα να φερθεις αντρικια. τουλαχιστον ετσι δεν θα της δημιουργησεις "θεματα" και δεν θα την πληρωσει ο επομενος.  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ευχαριστώ για τις απόψεις. Ίσως να ήμουν λίγο υπερβολικός στο ότι το μεγαλοποίησα το θέμα.
Απλά διάφορες κορασίδες εκ του ανατολικού μπλοκ που έχω γνωρίσει κατά καιρούς μου έχουν δημιουργήσει προσδοκίες σεξουαλικής συμπεριφοράς μη ρεαλιστικές για την Ελλάδα.
O καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.
Και οχι μονο αυτο, αλλά μπορει να αντιδρασει διαφορετικα και σε καθε αλλον ανθρωπο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το πουλι δινει την εξης συμβουλη: αν η κοπέλα ειναι αβγαλτη και ντροπαλη οπως λες φιλε μου, ειτε γαμησεις ειτε οχι να μη γινεις μουνης, αλλα να φερθεις αντρικια. τουλαχιστον ετσι δεν θα της δημιουργησεις "θεματα" και δεν θα την πληρωσει ο επομενος.  :S
Α οχι οτι νοιαζεσαι για την κοπελα, για τον επομενο νοιαζεσαι  :2funny:

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
μετα απο ενα απογευματινο πουτσο στη ρωσιδα μιλφαρα ( :erection:) του κωνσταντινουπολεως 166 (το ισογειο αριστερα) της οποιας δε συγκρατησα το ονομα γιατι σαλοναριστηκε μονη της και παρουσιασε και την ετερη κορασιδα του καταστηματος, μετα απο ενα καφε στην πλατεια νεας σμυρνης σε κατηφορικο καναπεδακι, μετα απο ενα δευτερο πουτσο βραδυνο αυτη τη φορα στο στανταρακι μου την μιλφαρα αιντα στο περγαμου 1 και μετα απο ενα ροκ εντ ρολλα αγκνους μπεργκερ στα γκουντυς με χωριατικες πατατες, μπαινω εδω χαμου και διαβαζω συγκινημενος το μηνυμα του συναγωνιστη που θελει να φαει την 25χρονη παρθενα.

Σωστός

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

O επομενος μπορει να ειναι χειροτερος
Ας της ριξει εναν πούτσο, αφου αν δεν το κανει αυτος, μπορει να το κάνει κανας λιγδας :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ακριβώς για σπίτι και φαμίλια φάση. Και τι σημαίνει αυτό όμως, πρέπει να μένει (ή να την αφήνουμε εμείς οι γαμάω ελληναράδες) αγάμητη μέχρι αυτή την ηλικία. Και να το θεωρεί φυσιολογικό κιόλας?

Η σωστή προσέγγιση εδώ ποιά είναι? Να φανώ αγαπούλης για σπίτι όσο μπορώ? Να προσπαθήσω να την διεγύρω σεξουαλικώς? Να την αφήσω ήσυχη στις τραγικές θεωρίες περί μοναχισμού και να ψάξω πιο εύφορα λιβάδια?

Eχεις μπει friend zone, οποτε μην ασχολεισαι αλλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για εύκολο σεξ,ανωμαλίες,μουνάρες κτλ εννοείται Σλάβες.Για γάμο Ελληνίδες.Νομίζω όλοι το ξέρουν αυτό.Εκτός από τους φανατικούς σλαβόφιλους.
Με Σλάβα το κέρατο είναι εγγυημένο.Και οικονομικά θα σε πάει πολύ κάτω.Βασικά είναι τι θέλει ο καθένας.
Εγώ που ενδιαφέρομαι μόνο για εύκολο γρήγορο πούτσο και ωραίες εμφανισιακά γκόμενες εννοπείται οτι πάω με Σλάβες που είναι ο εύκολος δρόμος.Οι άλλοι ας ταλαιπωρούνται.Ομως παίζουν σε πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό τερραίν.
Αν δείτε τους Δυτικούς τι τραβάνε θα πείτε ήμαρτον.Αλλά είναι πιστοί στη φυλή το Αρειο είδος δε θέλουν να το χαλάσουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πιο κατω απο ελληνιδα να σε παει ;
Χλωμο.

Με την Ελληνίδα τουλάχιστον κάνεις κύκλο.Τη Σλάβα πού να την παρουσιάσεις?Απλά δε γίνεται αποδεκτή όλοι την κακολογούνε.Τώρα αν είναι καμιά Γερμανίδα με μισό εκατομμύριο περιουσία κανένα πρόβλημα.Αλλά οι ξένες που πάνε με Ελληνες συνήθως ούτε βρακί δεν έχουνε περιμένουνε τα πάντα για συντήρηση.
Οι Σλάβες στην Ελλάδα δεν έχουν σοβαρά επαγγέλματα και δε γίνονται αποδεκτές.Και δυτική Ευρώπη περίπου το ίδιο είναι οι δυτικοί που παντρεύονται Σλάβες περίπου στιγματίζονται ως παπάρες ανίκανοι να ελκύσουν μια αξιόλοξη Γερμανίδα ή Αγγλίδα.
Εχω ακούσει Γερμανίδες να τους θάβουν συνέχεια τι ανίκανοι μαλάκες παπάρες άχρηστοι είναι να γειώσουν έστω και γκόμενα ντόπια με εμφάνιση αγελάδας.
Ακόμα και Βαλκάνιος πέουλας να είσαι με αρχιδάρες τύπος γαμάω και δέρνω οι WASPs και οι Γερμανοειδείς θεωρούν οτι μπορείς να γαμάς μόνο χοντρές,ψυχολογικά ασταθείς ή μπάζα από τη φαμίλια τους.Τον κακό τους τον καιρό δηλαδή δεν καταλάβαίνουν τη φοβερή υπεροχή μας.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Με την Ελληνίδα τουλάχιστον κάνεις κύκλο.Τη Σλάβα πού να την παρουσιάσεις?Απλά δε γίνεται αποδεκτή όλοι την κακολογούνε.

Αν δεν ηταν μπαροβια, στριπτιτζου , βιζιτα κτλ πιθανοτατα ξερει μουσικη, εχει μορφωση και ειναι και θεα. Σλαβα , εννοω ρωσιδα , πολωνεζα κτλ. Οι βουλγαρες που ειναι στην ελλαδα, δεν ειναι σλαβες βουλγαρες, ειναι γυφτισσες η τουρκογυφτισσες. Τα σκιπηταρια επισης δεν ειναι σλαβες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom