Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Περίεργη ιστορία, 25αρα παρθένα. Το να είναι μόνη της και να το γουστάρει δεν είναι παράξενο, ίσα ίσα που δείχνει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και όχι κόμπλεξ αλλα αυτά τα φίλοι και τα συζητάμε όλα καθώς και η πρώτη κρυάδα που της έριξες όταν ασχολιόσουν με την άλλη, δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά.

Αλλα μια δοκιμή θα σε πείσει, κάνεις μια προσπάθεια και δεν έχεις και να χάσεις κάτι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.992
Πόντοι
41.129
Εεεε μάλλον δεν κατάλαβες για τι τύπο γυναίκας μιλάμε. Και δυστυχώς έχουμε αρκετές τέτοιες στην Ελλάδα.

μηπως κανει ψαλιδια με καμμια φιλη της ? αμα ψηφιζει και συριζα λεσβια θα είναι η αλληλεγγυα  :s&m_1:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Το οτι ειναι κλειστος χαρακτηρας+παρθενα δυσκολευει πολυ τα πραγματα.
Για να πηδηξεις χρειαζεται υπομονη αρκετο καιρο  :jerking:
Εγω οποτε ασχοληθηκα με παρθενες μου επρηξαν τα @@

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Mολις επεστρεψα απο μπυρα στο cafemera διπλα στην εκθεση θεσσαλονικης
Διπλα καθοταν δυο μουνιτσες, η μια πολύ καλή
Εστησα αυτι περιμενοντας ευκαιρια να χωθώ και τις ακουσα να λένε πως μια πηρε τηλεφωνο για να την ρώτησει την γνώμη της για εναν τυπο που της την πεφτει
Θα αποφασισει η τυπισσα αν θα γαμηθει, με βαση την γνώμη της φιλης της :headbang: :headbang:
Αν η αλλη εχει σκοπο να της πασαρει τον λιγδιάρη ξαδερφο της, ο τυπος που την καμακωσε δεν θα την γαμησει ποτε :S

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Ακριβώς για σπίτι και φαμίλια φάση. Και τι σημαίνει αυτό όμως, πρέπει να μένει (ή να την αφήνουμε εμείς οι γαμάω ελληναράδες) αγάμητη μέχρι αυτή την ηλικία. Και να το θεωρεί φυσιολογικό κιόλας?

Η σωστή προσέγγιση εδώ ποιά είναι? Να φανώ αγαπούλης για σπίτι όσο μπορώ? Να προσπαθήσω να την διεγύρω σεξουαλικώς? Να την αφήσω ήσυχη στις τραγικές θεωρίες περί μοναχισμού και να ψάξω πιο εύφορα λιβάδια?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ακριβώς για σπίτι και φαμίλια φάση. Και τι σημαίνει αυτό όμως, πρέπει να μένει (ή να την αφήνουμε εμείς οι γαμάω ελληναράδες) αγάμητη μέχρι αυτή την ηλικία. Και να το θεωρεί φυσιολογικό κιόλας?

Η σωστή προσέγγιση εδώ ποιά είναι? Να φανώ αγαπούλης για σπίτι όσο μπορώ? Να προσπαθήσω να την διεγύρω σεξουαλικώς? Να την αφήσω ήσυχη στις τραγικές θεωρίες περί μοναχισμού και να ψάξω πιο εύφορα λιβάδια?

απλα ψαχνει καποιον να παντρευτει κ να ειναι μαζι του για παντα κ να του δωσει την παρθενια της

δεν ειναι καλο ουτε κακο απλα ειναι επιλογη της

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ναι. Και φαίνεται κιόλας.
Για να είναι τύπε 25 και παρθένα στην Ελλάδα του 2016 είτε δεν βλέπεται και εσύ την βρίσκεις γαμήσιμη, είτε έχει άπειρες παραξενιές στον χαρακτήρα!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.992
Πόντοι
41.129
Ακριβώς για σπίτι και φαμίλια φάση.

θα είναι η κλασσικη περιπτωση ελληνα που παντρευεται μια ελλεηνιδα επειδή κανει για σπιτι και μετα θα ψαχνει στα μπουρδελα καμμια πιτσιρικα με σφιχτα μπούτια για να γαμηση..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Καλύτερα να την γαμήσεις εσυ που φαινεσαι ρομαντικος τύπος
Μην απελπιστει στο τελος και ξεπαρθενιαστει με τον πρώτο καφρο :S

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Θα αποφασισει η τυπισσα αν θα γαμηθει, με βαση την γνώμη της φιλης της :headbang: :headbang:

Κι ομως πολλες χαζογκομενες το κανουν αυτο !! :headbang:
Δεν ειναι τυχαιο που καποια στο 2ο-3ο ραντεβου σου φερνει και την κολλητη της να γνωριστειτε  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Καλά, μην παίρνεις όρκο για την πορεία της στο μέλλον. Υπάρχει η πιθανότητα να ψάχνει τον ιππότη πάνω στο άλογο και γι αυτο να μην έχει καθήσει σε κανέναν ακόμη, επίσης μπορεί όντως να κρατάει την παρθενιά για τον άντρα της. Άλλα όπως και να έχει, μιλάμε για ζόρικες καταστάσεις εκτός αν και συ ψάχνεις και την κοιτάς για νύφη.

Και φυσίκα ο πρότερος έντιμος βίος δεν είναι οιωνός για το μέλλον. Υπάρχει σημαντική πιθανότητα εαν και όταν γλυκαθεί με το κοκό να αρχίσει να βγάζει απωθυμένα γι αυτά που έχασε μέχρι τα 25 της.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Κι ομως πολλες χαζογκομενες το κανουν αυτο !! :headbang:
Δεν ειναι τυχαιο που καποια στο 2ο-3ο ραντεβου σου φερνει και την κολλητη της να γνωριστειτε  :grin:

Η ακομα χειροτερα σε παρασυρει τυχαια και καλά εκει που συχναζει η βρωμοπαρέα της :vomit:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
θα είναι η κλασσικη περιπτωση ελληνα που παντρευεται μια ελλεηνιδα επειδή κανει για σπιτι και μετα θα ψαχνει στα μπουρδελα καμμια πιτσιρικα με σφιχτα μπούτια για να γαμηση..

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πλέον αυτό το κορίτσι για σπίτι στην Ελλάδα... Αφού ελάχιστες από τις νέες γενιές μαγειρεύουν,καθαρίζουν συστηματικά και γενικά ασχολούνται με το σπίτι, ενώ προσέχουν και τις σπατάλες..Όλες έναν σκοπό έχουν την άνεση τους και τα λούσα στον βαθμό που μπορούν!

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.411
Πόντοι
446
Ρε μλκς διαβάστε λίγο περίπτωση και πείτε μου απόψεις. Είναι μια κοπελίτσα νεαρά, έξυπνη, τέρμα άβγαλτη, ελαφρώς παχουλή, κοντή, σχετικά όμορφη ή τέσπα κομπλέ φατσούλα, πολύ καλόκαρδη, κλειστή, γύρω στα 25 και παρθένα......
Καταρχήν πως θα την χαρακτιρίζατε σαν περίπτωση κτλ? Με τι επίθετα δλδ θα κοσμούσατε μια τέτοια γυναίκα? Κλασική ελλεηνίδα? Μπάζο? Μέτρια? Κορίτσι για σπίτι? Τι?

Την ξέρω για λιγότερο από χρόνο και έχουμε έρθει κοντά σαν φίλοι. Επειδή έπαιζε φλερτ με εμένα και άλλη κοπέλα δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας και όταν πήγε να υπονοηθεί κάτι το έκοψα εγώ. Τώρα που ψάχνομαι, σκέφτηκα, δεν μπορεί να συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη μια κοπέλα με τόσο καλό χαρακτήρα να μην έχει κάποιον. Είναι αδικία. Οπότε βγαίνοντας μαζί της άνοιξα το θέμα σχέσεων. Με έκπληξή μου συνειδητοποίησα ότι αισθάνεται άνετα που είναι μόνη της (!!!) - (θεωρώ ότι δεν έλεγε μαλακίες γιατί δεν είναι τέτοια), και ότι το βρίσκει σχετικά φυσιολογικό (!!!). Κάνοντας αυτή την κουβέντα και καθώς δεν είμαι και ερωτευμένος ή τίποτα τέτοιο, απλώς τη βρίσκω αξιόλογη, αποφάσισα να αναβάλω το προγραμματισμένο πέσιμο, αλλά της έκανα αρκετά (ειλικρινά) κομπλιμέντα και αναλύσεις περί σχέσεων ώστε να δω τι μπορεί να γίνει και αν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία. Ίσως να κατάφερα να περάσω κάποια από τα points μου, ίσως όχι. Πάντως δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου αν και με συμπαθεί.

Τι κάνει ο έμπειρος μπουρδελιάρης σε παρόμοιες περιπτώσεις? Δεκτές απόψεις περί ηθικού κομματιού του ζητήματος, έρωτος και συμπάθιας, τυπικής συμπεριφοράς Ελληνίδων, προτάσεις και άλλα....

Παίζει τηλεφωνάκι?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom