Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οταν δεν γνωριζεις, να σου λειπουν τα συμπερασματα. Καθολου ετσι οπως τα λες δεν ειναι.
Πλάτη ζητησα πριν πολυ καιρο οταν συκοφαντηθηκα ανευ λογου.
Και οταν ο "νηματοθετης" ελεγε πουτανα του δεκαρικου την Ροζυ.
Για να κανει τον καλο στην Ερη βεβαια, ως αρχι-πιρφορος.
Τωρα μου ειναι επιεικως αδιαφορο.

βαλε κανα λινκ να χαζεψω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.675
Πόντοι
41.129
[size=16pt]καμμια ελληνιδα δε μπανει πια στο θρεντ να την τραμπουκισουμε ?

πηγαν ολες στο λιμανι και ρουφανε πακικες ψωλες ??

που εισαστε πουτανακια μου ??? [/size]

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.675
Πόντοι
41.129
[size=16pt]κορίτσιααααααα  ελατε στο θρεεεενττ δε φευγουν οι αφγανικες ψωλες από το λιμανι πατε και άλλη μερα να τσιμπουκωσετε

τους βρωμιάρηδες, καντε ένα διάλλειμα αναμεσα στα τσιμπούκια και στειλτε κανα μυνημαααα [/size]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Οταν δεν γνωριζεις, να σου λειπουν τα συμπερασματα. Καθολου ετσι οπως τα λες δεν ειναι.
Πλάτη ζητησα πριν πολυ καιρο οταν συκοφαντηθηκα ανευ λογου.
Και οταν ο "νηματοθετης" ελεγε πουτανα του δεκαρικου την Ροζυ.
Για να κανει τον καλο στην Ερη βεβαια, ως αρχι-πιρφορος.
Τωρα μου ειναι επιεικως αδιαφορο.

Γίνονται τέτοια πράγματα στο φορουμ;;;;

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Ρε μλκς διαβάστε λίγο περίπτωση και πείτε μου απόψεις. Είναι μια κοπελίτσα νεαρά, έξυπνη, τέρμα άβγαλτη, ελαφρώς παχουλή, κοντή, σχετικά όμορφη ή τέσπα κομπλέ φατσούλα, πολύ καλόκαρδη, κλειστή, γύρω στα 25 και παρθένα......
Καταρχήν πως θα την χαρακτιρίζατε σαν περίπτωση κτλ? Με τι επίθετα δλδ θα κοσμούσατε μια τέτοια γυναίκα? Κλασική ελλεηνίδα? Μπάζο? Μέτρια? Κορίτσι για σπίτι? Τι?

Την ξέρω για λιγότερο από χρόνο και έχουμε έρθει κοντά σαν φίλοι. Επειδή έπαιζε φλερτ με εμένα και άλλη κοπέλα δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας και όταν πήγε να υπονοηθεί κάτι το έκοψα εγώ. Τώρα που ψάχνομαι, σκέφτηκα, δεν μπορεί να συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη μια κοπέλα με τόσο καλό χαρακτήρα να μην έχει κάποιον. Είναι αδικία. Οπότε βγαίνοντας μαζί της άνοιξα το θέμα σχέσεων. Με έκπληξή μου συνειδητοποίησα ότι αισθάνεται άνετα που είναι μόνη της (!!!) - (θεωρώ ότι δεν έλεγε μαλακίες γιατί δεν είναι τέτοια), και ότι το βρίσκει σχετικά φυσιολογικό (!!!). Κάνοντας αυτή την κουβέντα και καθώς δεν είμαι και ερωτευμένος ή τίποτα τέτοιο, απλώς τη βρίσκω αξιόλογη, αποφάσισα να αναβάλω το προγραμματισμένο πέσιμο, αλλά της έκανα αρκετά (ειλικρινά) κομπλιμέντα και αναλύσεις περί σχέσεων ώστε να δω τι μπορεί να γίνει και αν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία. Ίσως να κατάφερα να περάσω κάποια από τα points μου, ίσως όχι. Πάντως δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου αν και με συμπαθεί.

Τι κάνει ο έμπειρος μπουρδελιάρης σε παρόμοιες περιπτώσεις? Δεκτές απόψεις περί ηθικού κομματιού του ζητήματος, έρωτος και συμπάθιας, τυπικής συμπεριφοράς Ελληνίδων, προτάσεις και άλλα....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Ρε μλκς διαβάστε λίγο περίπτωση και πείτε μου απόψεις. Είναι μια κοπελίτσα νεαρά, έξυπνη, τέρμα άβγαλτη, ελαφρώς παχουλή, κοντή, σχετικά όμορφη ή τέσπα κομπλέ φατσούλα, πολύ καλόκαρδη, κλειστή, γύρω στα 25 και παρθένα......
Καταρχήν πως θα την χαρακτιρίζατε σαν περίπτωση κτλ? Με τι επίθετα δλδ θα κοσμούσατε μια τέτοια γυναίκα? Κλασική ελλεηνίδα? Μπάζο? Μέτρια? Κορίτσι για σπίτι? Τι?

Την ξέρω για λιγότερο από χρόνο και έχουμε έρθει κοντά σαν φίλοι. Επειδή έπαιζε φλερτ με εμένα και άλλη κοπέλα δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας και όταν πήγε να υπονοηθεί κάτι το έκοψα εγώ. Τώρα που ψάχνομαι, σκέφτηκα, δεν μπορεί να συμβαίνει σε αυτό τον πλανήτη μια κοπέλα με τόσο καλό χαρακτήρα να μην έχει κάποιον. Είναι αδικία. Οπότε βγαίνοντας μαζί της άνοιξα το θέμα σχέσεων. Με έκπληξή μου συνειδητοποίησα ότι αισθάνεται άνετα που είναι μόνη της (!!!) - (θεωρώ ότι δεν έλεγε μαλακίες γιατί δεν είναι τέτοια), και ότι το βρίσκει σχετικά φυσιολογικό (!!!). Κάνοντας αυτή την κουβέντα και καθώς δεν είμαι και ερωτευμένος ή τίποτα τέτοιο, απλώς τη βρίσκω αξιόλογη, αποφάσισα να αναβάλω το προγραμματισμένο πέσιμο, αλλά της έκανα αρκετά (ειλικρινά) κομπλιμέντα και αναλύσεις περί σχέσεων ώστε να δω τι μπορεί να γίνει και αν μπορεί να αλλάξει νοοτροπία. Ίσως να κατάφερα να περάσω κάποια από τα points μου, ίσως όχι. Πάντως δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου αν και με συμπαθεί.

Τι κάνει ο έμπειρος μπουρδελιάρης σε παρόμοιες περιπτώσεις? Δεκτές απόψεις περί ηθικού κομματιού του ζητήματος, έρωτος και συμπάθιας, τυπικής συμπεριφοράς Ελληνίδων, προτάσεις και άλλα....

Θέλεις να την πηδήξεις ρε τύπε;;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.675
Πόντοι
41.129
τυπε 25 και παρθενα ? λογικα θα είναι μαστορισα στα τσιμπούκια και η κωλοτρυπα της σαν πατος από κοκα κολα εναμιση λιτρο

η ανασα της μυριζει ψωλιλας ? δυσκολευετε στο περπατημα ?

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
τυπε 25 και παρθενα ? λογικα θα είναι μαστορισα στα τσιμπούκια και η κωλοτρυπα της σαν πατος από κοκα κολα εναμιση λιτρο

η ανασα της μυριζει ψωλιλας ? δυσκολευετε στο περπατημα ?

Εεεε μάλλον δεν κατάλαβες για τι τύπο γυναίκας μιλάμε. Και δυστυχώς έχουμε αρκετές τέτοιες στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom