dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Θα κανω εφεση.
εχεις γαμησει φοιτητρια νομικης
Θα κανω εφεση.
Ναι, τη γυναικα μου.εχεις γαμησει φοιτητρια νομικης
συναδελφισα και η γυναικα σου?Ναι, τη γυναικα μου.
να βλέπεις ρε παπαρα τι σου λεω; κατι τετοια ποστ πρεπει να τα αποφευγεις...Ναι, τη γυναικα μου.
Ναι. Γνωριστηκαμε μια μερα στο αμφιθεατρο γραφοντας εξετασεις σε καποιο μαθημα.συναδελφισα και η γυναικα σου?
Ναι. Γνωριστηκαμε μια μερα στο αμφιθεατρο γραφοντας εξετασεις σε καποιο μαθημα.
Καθοταν ακριβως πισω μου και μου λεει "θα κανεις λιγο πιο κει να βλεπω την κολλα σου?" και της απανταω "οχι, να διαβαζες". Μου ειπε "αντε απο κει βλακα" κι εκει ξεκινησαν ολα.
Με παρασυρουν τύπενα βλέπεις ρε παπαρα τι σου λεω; κατι τετοια ποστ πρεπει να τα αποφευγεις...
Ξεκινάς με αυτοσαρκασμο και μετα στραβώνεις.
Τι δουλεια εχουν οι γυναικες και τα παιδια εδώ μεσα;![]()
![]()
![]()
Την καλησπερα μου Μεγαλε Μαγιστρε.
ανταποδιδω ΜαεγαλειοτατεΤην καλησπερα μου Μεγαλε Μαγιστρε.
Δεν επεσε στα ποδια σου να σε παρακαλεσει να την παντρευτεις οπως εκανε η γυναικα του λακη;Ναι. Γνωριστηκαμε μια μερα στο αμφιθεατρο γραφοντας εξετασεις σε καποιο μαθημα.
Καθοταν ακριβως πισω μου και μου λεει "θα κανεις λιγο πιο κει να βλεπω την κολλα σου?" και της απανταω "οχι, να διαβαζες". Μου ειπε "αντε απο κει βλακα" κι εκει ξεκινησαν ολα.
Και ποιος ειμαι εγω μπροστα στον Λακη τύπε ?Δεν επεσε στα ποδια σου να σε παρακαλεσει να την παντρευτεις οπως εκανε η γυναικα του λακη;
τυπε χιλιοειπωμενα πραματα
αμα ειχε μυαλο ο βλιζ θα σε αφηνε να ποσταρεις εκει χαμου μονο και μονο για να δει διψηφιο νουμερο πανω αριστερα :S
ο άγιος είναι γατονι. Σιγά μην παίρνει σοβαρά τις μλκιες αυτές κ κυρίως ενός νήματος που είναι για να λέμε τα χαζά μας κ να περνάμε καλά. Ασε που είναι τατσι μιτσι κοτσι με τον μπλιζ.δεν μασσαμε
Ναι. Γνωριστηκαμε μια μερα στο αμφιθεατρο γραφοντας εξετασεις σε καποιο μαθημα.
Tι λες ρε παιδι μου, σε πηρε ο πόνος για τη γυναικα μου? Ανατριχιασα. Ασε μας ρε μεγαλε που θα μας μιλησεις και για ωριμοτητα.Δεν είναι σωστό να αναφέρονται οι σύζυγοι και τα παιδιά στο σάίτ.
Όποιος το κάνει , είναι ανώριμη προσωπικότητα,
είναι τραμουντάνας !![]()
Aυτό ακριβώς.
Αν ήτο, έστω και ελάχιστα, προνοητικός, θα άφηνε τον Μεγαλειότατο να γράφει τις συνήθεις αρλούμπες του ελεύθερα. Αντ΄αυτού τον κατεδίωξε λυσσωδώς, και τώρα αντί να έχει την αποκλειστικότητα, αναγκάζεται να μεταφέρει τα γραφόμενα του Μεγαλειοτάτου στον νήμα του και να απαντά εμμέσως. Ξεφτίλα (αν μη τι χειρότερον), ομοία με αυτή του Μεγαλειοτάτου, που εχει υιοθετήσει τον τον τρόπο να απαντά στους "φίλους" του εμμέσως και σε άλλα νήματα, αντί να έχει το σθένος να τους αντιμετωπίσει ευθέως.
Tι λες ρε παιδι μου, σε πηρε ο πόνος για τη γυναικα μου? Ανατριχιασα. Ασε μας ρε μεγαλε που θα μας μιλησεις και για ωριμοτητα.
Αναφερθηκε οτι ενα νικ εχει γυναικα και κατι τρεχει στα γυφτικα.
ο χθουλου συμβουλος ομαλης λειτουργιας και υποβολης ποστ στο σαιτ. σουρεαλ.
Μα να μην μπορουν να παιξουν μπινελικια σαν μεγαλοι ανθρωποι;τοχω δει και σε ταινιες αυτο. πεστου να σου πει γιατι εγω δεν του μιλω κιετσ