Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Με την Ελληνίδα τουλάχιστον κάνεις κύκλο.Τη Σλάβα πού να την παρουσιάσεις?Απλά δε γίνεται αποδεκτή όλοι την κακολογούνε.Τώρα αν είναι καμιά Γερμανίδα με μισό εκατομμύριο περιουσία κανένα πρόβλημα.Αλλά οι ξένες που πάνε με Ελληνες συνήθως ούτε βρακί δεν έχουνε περιμένουνε τα πάντα για συντήρηση.
Οι Σλάβες στην Ελλάδα δεν έχουν σοβαρά επαγγέλματα και δε γίνονται αποδεκτές.Και δυτική Ευρώπη περίπου το ίδιο είναι οι δυτικοί που παντρεύονται Σλάβες περίπου στιγματίζονται ως παπάρες ανίκανοι να ελκύσουν μια αξιόλοξη Γερμανίδα ή Αγγλίδα.
Εχω ακούσει Γερμανίδες να τους θάβουν συνέχεια τι ανίκανοι μαλάκες παπάρες άχρηστοι είναι να γειώσουν έστω και γκόμενα ντόπια με εμφάνιση αγελάδας.
Ακόμα και Βαλκάνιος πέουλας να είσαι με αρχιδάρες τύπος γαμάω και δέρνω οι WASPs και οι Γερμανοειδείς θεωρούν οτι μπορείς να γαμάς μόνο χοντρές,ψυχολογικά ασταθείς ή μπάζα από τη φαμίλια τους.Τον κακό τους τον καιρό δηλαδή δεν καταλάβαίνουν τη φοβερή υπεροχή μας.
αστες να λενε τυπε
ζουλευουνε το DNA και την ελλειψη κυταρριτιδας της σλαβας
και το γεγονος οτι αυτες γερνανε σαν σταφιδοψωμα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν δεν ηταν μπαροβια, στριπτιτζου , βιζιτα κτλ πιθανοτατα ξερει μουσικη, εχει μορφωση και ειναι και θεα. Σλαβα , εννοω ρωσιδα , πολωνεζα κτλ. Οι βουλγαρες που ειναι στην ελλαδα, δεν ειναι σλαβες βουλγαρες, ειναι γυφτισσες η τουρκογυφτισσες. Τα σκιπηταρια επισης δεν ειναι σλαβες.

Σοβαρή Σλάβα δεν παίζει να πάει με Ελληνα εκτός αν το έχει που και εκεί θα προλάβει να τον τυλίξει Ελλεηνίδα.
Αν μείνει κανείς Ρωσία μπορεί φυσικά να βρει διαμάντια αν έχει αρχίδια Καίσαρος.Ας πούμε το 5% θα βρει τοπ μουνάρα λεφτού Ρωσίδα οι άλλοι θα πεθάνουνε με τις απαιτήσεις της τοπ Ρωσίδας.Γενικά σε εξωθούνε σε εξαιρετικές αντρείες τολμηρές πράξεις με μεγάλο ρίσκο.Κάπως σαν think big όχι μιζέριασμα σαν τις Ελληνίδες ή τις Πολωνέζες,Ουκρανέζες.Die trying or die hard style.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αστες να λενε τυπε
ζουλευουνε το DNA και την ελλειψη κυταρριτιδας της σλαβας
και το γεγονος οτι αυτες γερνανε σαν σταφιδοψωμα

Οι Ελλεηνίδες μια περιουσία την έχουνε.Οι Σλάβες δεν έχουνε τίποτα.Υστερα τι να πεις.Εδώ η Πολωνέζα μου ή η Ρωσίδα μου ή η Ουκρανέζα μου?Ο άλλος ακούει εδώ η πουτάνα μου.
Και εδώ η Τσέχα μου να πεις δεν είναι τόσο καλά.Γενικά υπάρχει χάσμα κουλτούρας.Ολες οι θειάδες στην Ελλάδα κοιτάνε την περιουσία και τις προοπτικές της κοπέλας όχι την εμφάνιση.Αν θες να ψωλάρεις με φροντίδα μόνο Ελλεηνίδες.Οι Σλάβες θα σου βγάλουν την Παναγία δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες.
Γενικά ο Ελληνοσλαβισμός δεν είναι τόσο κακός και τα δύο μέρη ψοφάνε για μίξη έτσι σκατά που τα έχουν κάνει απλά είστε πείραμα πλέον.
Οι Ελλέηνες κυνηγάνε το   μουνί μόνο οι Σλάβες τα λεφτά κάπως ταιριάζουνε στην παρακμιακή αυτή περίοδο.Είναι απλά η ιστορία που αλλοιώνει το τρομερό μας πουτσαράδικο DNA και θα μας σλαβοποιήσει πλήρως στο γενικό νοτιοσλαβικό χυλό της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Επιστροφή από έξοδο σε μπαρακι  ....βλέπω μια ελεεινιδα καλό μουνί περίπου στα 30 η οποία πριν κάνα τρίμηνο  είχε δείξει  έντονο ενδιαφέρον για εμένα και εννοείται  ότι την έγραψα στα παπαρια μου και σήμερα στο μπαρ  καυλαντιζε με έναν αλβανο. ...και σκέφτομαι  αν είχαμε Πακιστανούς εδώ θα καυλαντιζε και μαζί  τους :vomit:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Επιστροφή από έξοδο σε μπαρακι  ....βλέπω μια ελεεινιδα καλό μουνί περίπου στα 30 η οποία πριν κάνα τρίμηνο  είχε δείξει  έντονο ενδιαφέρον για εμένα και εννοείται  ότι την έγραψα στα παπαρια μου και σήμερα στο μπαρ  καυλαντιζε με έναν αλβανο. ...και σκέφτομαι  αν είχαμε Πακιστανούς εδώ θα καυλαντιζε και μαζί  τους :vomit:

Στη Ζάκυνθο αυτό ;

zakynthos-navagio-small.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια ακουστε τι συνεβη σημερα

Γνωριζω σε επαγγελματικο γευμα εκδήλωση ζευγαρι ελληνας αντρας ησυχος χαμηλων τονων και ρωσιδας μιλφαρας με βυζαρες καραπουταναρα ολκης εκ πρωτης οψεως και να μου την πεφτει χυμα στην κουβεντα συνεχως...φευγοντας άρχισε κατι μαλακιες μπροστα στπν αντρα οτι κανει πολυ καλο και αγριο σεξ οταν πινει και κάτι τέτοια

Μετα μου ηρθε αναλαμπη....την εχω πηδηξει πριν χρονια σε μπουρδελο δεν λεω που και μαλιστα εκανε πολυ καλο κλαρινο ακαποτο
Ερωτηματα που θελω την γνώμη σας

Πρωτον αύριο που θα τους ξαναδω να προτεινω ανοιχτα παρτουζα;

Δευτερον να αποκαλύψω στο σύζυγο το παλιό της επαγγελμα;

Τριτον μηπως ειμαι μαλακας που δεν την γάμησα αποψε;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Γνωριζω σε επαγγελματικο γευμα εκδήλωση ζευγαρι ελληνας αντρας ησυχος χαμηλων τονων και ρωσιδας μιλφαρας με βυζαρες καραπουταναρα ολκης εκ πρωτης οψεως και να μου την πεφτει χυμα στην κουβεντα συνεχως...φευγοντας άρχισε κατι μαλακιες μπροστα στπν αντρα οτι κανει πολυ καλο και αγριο σεξ οταν πινει και κάτι τέτοια

Μετα μου ηρθε αναλαμπη....την εχω πηδηξει πριν χρονια σε μπουρδελο δεν λεω που και μαλιστα εκανε πολυ καλο κλαρινο ακαποτο

Να μη πεις τίποτα .

Η εχεμύθεια είναι απαραιτητη .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι Ιταλοί είναι οι παγκοσμίως γνωστοί μουνόδουλοι οτι παντρεύονται πρώην πουτάνες εν γνώσει τους λόγω απελπισίας.Απλά αν αρχίσουν και οι Ελληνες το ίδιο φανερά απλά τέλος.Εχουμε τελειώσει.
Το τελευταίο σκαλί γάμησέ τα για μεσογειακή Ευρώπη.
Τι χάλι είναι αυτό?Τουλάχιτον να βοηθήσει τις Ελληνίδες να βελτιωθούν στο τσιμπούκι πώς και αν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

όχι μην αποκαλύψεις τίποτα, άσε που μπορεί να το ξέρει και ο ίδιος.
Απλά αύριο που θα την δεις μοστράρισε της ένα 20ρικακι να στον ξαναπάρει πιππα....απλά πραγματα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάτσε ρε, εγώ θυμάμαι Ζάκυνθο

ότι ήταν ο Ζινερμαν .

Οι Κεφαλοννίτες κτλ νησιώτες των Ιωνίων είναι θεότρελλοι.Ευτυχώς υπάρχουν Θεσσαλοί,Μακεδόνες και μερικοί Πελλοπονήσιοι πουτσαράδες να σώζουν την τιμή του τόπου.Τι χάλι είναι αυτό.
Και εντωμεταξύ οι ξένοι αντί να μας έχουν συνδέσει με το θεσσαλικό και μακεδονικό ας πούμε βαλκανικό πουτσαράδικο στυλ να μας έχουν συνδέσει με το gay,φλώρικο,φολκλόρ νησιώτικο των ελαφροίσκιωτων αυτών και να κοροιδεύουν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Κεφαλονιά τελικά είσαι ;

Έχω δει το φιλμ "το μαντολίνο του λοχαγού κορέλι "

που γυρίστηκε στην Κεφαλονιά.

http://[URL unfurl="true"]www.e-shop.gr/images/DVD/ART2/DVD.01209_4.jpg[/img[/URL]]

Τρελοί και οι κεφαλονίτες, π.χ. Κουρής !  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom