Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Να πω κι εγω τη γνωμη μου.
Θεματα συνηθως δεν εχουν αυτες που "ξεμειναν" ως παρθενες σε μια ηλικια γυρω στα 25. Μπορει να εχει γινει για ενα σωρο λογους. Θεματα εχουν καποιες μη παρθενες που καποια στιγμη "κλειδωνουν" το μαγαζι γυρω στα 25-30 και ξεχνανε να το ανοιξουν, ειτε λογω απογοητευσης ειτε για καποιο αλλο λογο. Αυτες ειναι οι πραγματικα δυστυχισμενες.

Στο πανεπιστημιο ηξερα μια κοπελα που κοντευε πλεον τα 24 και ηταν παρθενα ακομη. Ημασταν πολυ φιλοι, ειχε παιξει και ενα φλερτακι που δεν προχωρησε.
Ειχα το θαρρος να της κανω συχνα την ερωτηση "ακομη παρθενα ρε συ?"
Και μου ειχε πει κατι που μου εκανε εντυπωση.
"Ρε συ, κριμα που στα 18 δεν πηγα με καποιον. Θα ημουν πλέον "available" (αυτη τη λεξη χρησιμοποιησε), ενώ αντιθετως τωρα αγχωνομαι ποιος πρεπει να ειναι ο πρωτος, και ο ενας βρωμαει και ο αλλος ξινιζει".

Και όμως υπαρχουν τέτοιες περιπτώσεις.

Μου ετυχε γιατρινα 32 χρονών, ομορφη και παρθένα.... δεν το πιστευα. :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Οταν το συζητήσαμε, προερχονταν από συντηρητική οικογένεια καθολικών, το είχε ριξει στο διαβασμα και δεν βρηκε καποιον να κανει την αρχή.

Ημουν πραγματικά τυχερός  :fuck1:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οι Ελλεηνίδες μια περιουσία την έχουνε.Οι Σλάβες δεν έχουνε τίποτα.Υστερα τι να πεις.Εδώ η Πολωνέζα μου ή η Ρωσίδα μου ή η Ουκρανέζα μου?Ο άλλος ακούει εδώ η πουτάνα μου.
Και εδώ η Τσέχα μου να πεις δεν είναι τόσο καλά.Γενικά υπάρχει χάσμα κουλτούρας.Ολες οι θειάδες στην Ελλάδα κοιτάνε την περιουσία και τις προοπτικές της κοπέλας όχι την εμφάνιση.Αν θες να ψωλάρεις με φροντίδα μόνο Ελλεηνίδες.Οι Σλάβες θα σου βγάλουν την Παναγία δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητες.
Γενικά ο Ελληνοσλαβισμός δεν είναι τόσο κακός και τα δύο μέρη ψοφάνε για μίξη έτσι σκατά που τα έχουν κάνει απλά είστε πείραμα πλέον.
Οι Ελλέηνες κυνηγάνε το   μουνί μόνο οι Σλάβες τα λεφτά κάπως ταιριάζουνε στην παρακμιακή αυτή περίοδο.Είναι απλά η ιστορία που αλλοιώνει το τρομερό μας πουτσαράδικο DNA και θα μας σλαβοποιήσει πλήρως στο γενικό νοτιοσλαβικό χυλό της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Exω ενα φιλαρακι που ειναι παντρεμενος με ουκρανη και φαινεται πολυ καλη κοπελα
Τώρα την εβαλε αεροσυνοδο
Τι να πουν τώρα οι ελλεηνιδες γκιοσες :wanker: :wanker:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

... και κωλοχαρακτήρες τυπε.

Γνωστή μου δ/υ 38 χρονών, τελειο σώμα, μετριο προσωπο, μισθός 1.000 ευρώ, που μενει στα Κ. Πατήσια στο ενοικιο και πληρωμενο απο τους γονείς της, με καταγωγή από χωριο κοντά στο Μεσολογγι, είναι ελέυθερη εδώ και καιρό.

Με ρωτάει αν εχω φίλο για γνωριμία.

Της απαντω, ξερω εναν καλό φίλο, ωραιος, μορφωμένος, με καλή δουλειά και μισθό 1.600 ευρώ, με δικό του σπίτι στο Περιστέρι.

Μου απαντά πως δεν θελει ανδρα Δυτικών Προαστίων γιατί είναι απολιτιστοι και αγενεις.

Και ερωτώ... με μια τετοια γυναίκα ποιος ανδρας μπορεί να περάσει καλά?????

Δεν την ενδιεφερε ουτε ο χαρακτήρας, η δουλεία του, η εμφάνισή του.... αλλά βασικά η περιοχή κατοικίας :jerking: :jerking: :jerking:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Γνωστή μου δ/υ 38 χρονών, τελειο σώμα, μετριο προσωπο, μισθός 1.000 ευρώ, που μενει στα Κ. Πατήσια στο ενοικιο και πληρωμενο απο τους γονείς της, με καταγωγή από χωριο κοντά στο Μεσολογγι, είναι ελέυθερη εδώ και καιρό.

Της απαντω, ξερω εναν καλό φίλο, ωραιος, μορφωμένος, με καλή δουλειά και μισθό 1.600 ευρώ, με δικό του σπίτι στο Περιστέρι.

Μου απαντά πως δεν θελει ανδρα Δυτικών Προαστίων γιατί είναι απολιτιστοι και αγενεις.

Δεν την ενδιεφερε ουτε ο χαρακτήρας, η δουλεία του, η εμφάνισή του.... αλλά βασικά η περιοχή κατοικίας :jerking: :jerking: :jerking:

Αφου δε σου ειπε οτι θα διαλεξει με κριτηριο τα παπουτσια του τυπε παλι καλα,μη το λες καθολου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Exω ενα φιλαρακι που ειναι παντρεμενος με ουκρανη και φαινεται πολυ καλη κοπελα
Τώρα την εβαλε αεροσυνοδο
URL]]

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Επειδή τις ξέρω νοικιασα Θησειο :grin:

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1

ότι σκέφτετε τελείως μαλακισμένα είναι γεγονός,
ότι έχει δίκιο σε αυτή τη παρατήρηση της είναι κάτι άλλο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γιατι θησειο τυπε??? Θεωρειται απο τις γκομενες καλη περιοχη και σου καθονται πιο ευκολα?
Και αυτο
Ειναι και κοντα το γκαζι, θησειο/μοναστηρακι οποτε οταν πας για καφε ερχεται αυθορμητα η φραση να περασουμε απο το σπιτι :fuck1:

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1

καλα τελειως μαλακισμενη,  αλλα για τα δυτικα προαστια εχει απολυτο δικιο, εχω ζησει καμποσα παιδικα χρονια αιγαλεω και μετα  βορεια, η καγκουρια των δυτικων προαστιων ειναι εμφανης απο το τροπο οδηγησης, τον τσαμπουκα, την ομιλια, απο πολλα, και γω αν ημουν γκομενα θα το σκεφτομουν 2 φορες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
καλα τελειως μαλακισμενη,  αλλα για τα δυτικα προαστια εχει απολυτο δικιο, εχω ζησει καμποσα παιδικα χρονια αιγαλεω και μετα  βορεια, η καγκουρια των δυτικων προαστιων ειναι εμφανης απο το τροπο οδηγησης, τον τσαμπουκα, την ομιλια, απο πολλα, και γω αν ημουν γκομενα θα το σκεφτομουν 2 φορες
Aφου εχει απολυτο δικιο γιατι ειναι μαλακισμενη? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom