stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Να πω κι εγω τη γνωμη μου.
Θεματα συνηθως δεν εχουν αυτες που "ξεμειναν" ως παρθενες σε μια ηλικια γυρω στα 25. Μπορει να εχει γινει για ενα σωρο λογους. Θεματα εχουν καποιες μη παρθενες που καποια στιγμη "κλειδωνουν" το μαγαζι γυρω στα 25-30 και ξεχνανε να το ανοιξουν, ειτε λογω απογοητευσης ειτε για καποιο αλλο λογο. Αυτες ειναι οι πραγματικα δυστυχισμενες.
Στο πανεπιστημιο ηξερα μια κοπελα που κοντευε πλεον τα 24 και ηταν παρθενα ακομη. Ημασταν πολυ φιλοι, ειχε παιξει και ενα φλερτακι που δεν προχωρησε.
Ειχα το θαρρος να της κανω συχνα την ερωτηση "ακομη παρθενα ρε συ?"
Και μου ειχε πει κατι που μου εκανε εντυπωση.
"Ρε συ, κριμα που στα 18 δεν πηγα με καποιον. Θα ημουν πλέον "available" (αυτη τη λεξη χρησιμοποιησε), ενώ αντιθετως τωρα αγχωνομαι ποιος πρεπει να ειναι ο πρωτος, και ο ενας βρωμαει και ο αλλος ξινιζει".
Και όμως υπαρχουν τέτοιες περιπτώσεις.
Μου ετυχε γιατρινα 32 χρονών, ομορφη και παρθένα.... δεν το πιστευα.
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
Οταν το συζητήσαμε, προερχονταν από συντηρητική οικογένεια καθολικών, το είχε ριξει στο διαβασμα και δεν βρηκε καποιον να κανει την αρχή.
Ημουν πραγματικά τυχερός
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)