Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1
Aφου εχει απολυτο δικιο γιατι ειναι μαλακισμενη? :think:
μπορει ο αλλος να ειναι διαμαντι παιδι και να θελει και ο ιδιος  να μετακομισει απ την καγκουρια του μπουρναζιου
ας εβγαινε για ενα καφε, και αν της αρεσε σε ολα τα αλλα  ας του ξεκαθαριζε οτι αν προχωρησουμε εγω δυτικα δεν μενω, νοικιαζουμε αλλου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπορει ο αλλος να ειναι διαμαντι παιδι και να θελει και ο ιδιος  να μετακομισει απ την καγκουρια του μπουρναζιου
ας εβγαινε για ενα καφε, και αν της αρεσε σε ολα τα αλλα  ας του ξεκαθαριζε οτι αν προχωρησουμε εγω δυτικα δεν μενω, νοικιαζουμε αλλου
καλά ρε από τον καφέ και πέντε πηδήματα θα πηγαίναμε στο δεν μενω εγω δυτικά; Τέτοια μυαλά κουβαλατε και σεις σαν τις ελλεηνίδες; Αυτές με το που πινεις έναν καφέ σου κάνουν και συμφωνητικό γαμου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Κατάλαβα εγω που μένω κωλωνω θα μεινω με το πουλι αν χειρας...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Axaxaxa........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τι αρχιδιες είναι αυτές ρε........

<<Της απαντω, ξερω εναν καλό φίλο, ωραιος, μορφωμένος, με καλή δουλειά και μισθό 1.600 ευρώ, με δικό του σπίτι στο Περιστέρι.>>

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaaxaxxaxa :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:

Ακόμα ασχολείστε με τέτοιες μαλακίες?

Είστε τραγικοί........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δεν ξερω τυπε, οι ελλεηνιδες δεν πιανονται πουθενα...
Είπα....

99% πουτάνες και 1% άλλες......

Εξαιρέσεις κλπ.......

Αν σας τύχει ποτε κάτι τέτοιο έτσι για πειραματισμό.
Για πλακα......

Αλλα εγώ δεν γουστάρω μαλακίες......
Με το πρώτο όχι,σπάσιμο κλπ τον poulooooo...............

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Οι Ελληνλιδες είναι καλά κορίτσια

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Δεν ξερω τυπε, οι ελλεηνιδες δεν πιανονται πουθενα...
 Βρε φιλε,με το συμπαθειο δηλαδή,τι δεν πιανονται πουθενα ...ταλαιπωρα πλασματα είναι στο 95%,γεματες ανασφαλειες,ψυχωτικες σαν χαρακτήρες,χωρις ηθικη,χωρις εξυπναδα,χωρις κριση.Οι μισες από αυτές χρηζουν ψυχολογικης βοήθειας και παρακολουθησης επειδή φλερταρουν με την ψυχοπαθολογια.Οταν συνειδητοποιησει καποιος αυτην την πραγματικοτητα,τοτε πιανονται από παντου (αλλα τοτε δεν θα χαλαλίζεις και την ζαχαρενια σου και ολο τον χρονο σου για παρτη τους).Οσο τις βλεπει καποιος σαν σκεπτόμενους ,πολιτισμενους ανθρώπους θα ξυνει το κεφαλι του με απορια.Και για να το τελειωνουμε,δεν υπαρχει αβυσσος στην γυναικεια ψυχη.Το μονο που υπαρχει στον πατο της είναι ένα χεσμενο από τον φοβο του κοριτσακι. ;) ;)  Ορτσα τα πανια man...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... και κωλοχαρακτήρες τυπε.

Γνωστή μου δ/υ 38 χρονών, τελειο σώμα, μετριο προσωπο, μισθός 1.000 ευρώ, που μενει στα Κ. Πατήσια στο ενοικιο και πληρωμενο απο τους γονείς της, με καταγωγή από χωριο κοντά στο Μεσολογγι, είναι ελέυθερη εδώ και καιρό.

Με ρωτάει αν εχω φίλο για γνωριμία.

Της απαντω, ξερω εναν καλό φίλο, ωραιος, μορφωμένος, με καλή δουλειά και μισθό 1.600 ευρώ, με δικό του σπίτι στο Περιστέρι.

Μου απαντά πως δεν θελει ανδρα Δυτικών Προαστίων γιατί είναι απολιτιστοι και αγενεις.

Και ερωτώ... με μια τετοια γυναίκα ποιος ανδρας μπορεί να περάσει καλά?????

Δεν την ενδιεφερε ουτε ο χαρακτήρας, η δουλεία του, η εμφάνισή του.... αλλά βασικά η περιοχή κατοικίας :jerking: :jerking: :jerking:

το ασχημο δεν ειναι οτι αυτη ειναι καριολα. το ασχημο ειναι οτι προθυμοποιηθηκες να παρεις το παληκαρι στο λαιμο σου και ευτυχως για αυτον τον απερριψε αυτη η πατσιαουρα πριν τον γνωρισει. ντροπη σου αν ηταν στο χερι σου θα τον επαιρνες στο λαιμο σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Και αυτο
Ειναι και κοντα το γκαζι, θησειο/μοναστηρακι οποτε οταν πας για καφε ερχεται αυθορμητα η φραση να περασουμε απο το σπιτι :fuck1:
Μαλακία δεν είναι να αλλάξεις ολόκληρο σπίτι για τις γκόμενες;  :headbang: :headbang:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μετά την κωνσταντοπούλυ πάντα, αυτή φαντασιόνομαι από πολιτικούς  :cum: :cum: :cum:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:2funny: :2funny: :2funny:
Μετα το 2ο γαμησι θα γινει το μεγαλο ξεκαθαρισμα!
"Ακου μαλακα! Ολα κι ολα!!Εισαι καλο παιδι. Γαμας καλα αλλααααα.......Στο περιστερι δεν ερχομαι να μεινω!! Γυφτε!!!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μ αυτα τα μυαλα που κουβαλατε οι ελληνιδες σας φταινε.....
;) ;)

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
:2funny: :2funny: :2funny:
Μετα το 2ο γαμησι θα γινει το μεγαλο ξεκαθαρισμα!
"Ακου μαλακα! Ολα κι ολα!!Εισαι καλο παιδι. Γαμας καλα αλλααααα.......Στο περιστερι δεν ερχομαι να μεινω!! Γυφτε!!!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μ αυτα τα μυαλα που κουβαλατε οι ελληνιδες σας φταινε.....
;) ;)
    :rockon: :rockon: :rockon:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τυπε η κεφαλονια έχει βγάλει πολιτικούς επιστήμονες  τραγουδιστές σχεδιαστές μόδας ποδοσφαιριστες και ένα σορό διάσημους. ...kefalonia rules :rockon: :rockon:

Βασικα ενας αξιζε απο Κεφαλονια !!!!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/ONALERTPHOTOS/HISTORY/WWARII/EPOS_40/31%20METAXAS_10_10.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τυπε η κεφαλονια έχει βγάλει πολιτικούς επιστήμονες  τραγουδιστές σχεδιαστές μόδας ποδοσφαιριστες και ένα σορό διάσημους. ...kefalonia rules :rockon: :rockon:
Και ποιητες ρε μαν.  :uglystupid:
tsarpou.gif

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
σιγουρα υπαρχει καποιος τυπος ανθρωπου που μπορει να σας φτασει κοντα στο εγκλημα
καποιος που σας κανει κακο στην ψυχη, καποιος που αν μαθαινατε οτι για μια μερα παυει να ισχυει το εγκλημα της ανθρωποκτονιας, θα ειχατε φυγει με τις παντες για το οπλοπωλειο της γειτονιας με γελιο dr evil
τυποι μου το ΣΚ ειχα παει βολτα με ενα κολληταρι στο συνταγμα
και βγαινοντας απο το μετρο κατσαμε για λιγο στα σκαλοπατακια πανω απο την εξοδο του μετρο, αναμεσα σε πολλους νεολαιους της εποχης μας
εκει τυποι μου αποφασισα ποιος τυπος ανθρωπου με εκνευριζει περισσοτερο απο ολους, πιο πολυ κι απο ολυμπιακο, κι απο συριζαιο μη σας πω
ειναι ο τυπος της 15χρονης - 16χρονης ελλεεινιδας που φοραει σταρακια, σκισμενο κολλητο τζιν, μπλουζα με τρυπες, εχει emo μακιγιαζ, μαλλι ανακατεμενο με μια τουφα μπλε και μια τουφα ροζ, μασαει τσιχλα σα κατσικα και μιλα ως εξης στην επισης 15χρονη φιλη της:
-που σαι ρε ΜΑΛΑΚΑ; μιση ωρα σε περιμενω...
-συγγνωμη που αργησα ρε ΜΑΛΑΚΑ, αργησε να περασει το μετρο
-ο αλλος ο ΜΑΛΑΚΑΣ η μαρια που ειναι;
-που να ξερω; που θα παμε για ποτακι τελικα ρε ΜΑΛΑΚΑ;

αν κανω ποτε κορη και τη δω σε τετοια κατασταση θα την πνιξω στο νιπτηρα να μη χαλασει το ειδος και μετα θα αυτοκτονησω που απετυχα ως γονιος
αμαρτια εξομολογουμενη, ουκ εστιν αμαρτια  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom