ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
θα σου απαντησω αναλογος οταν βρεις σωστες αποδείξεις αγαπητεσωστα τυπε
καποιοι πανε και για ψευτικους καφεδες
να τα λεμε κι αυτα
θα σου απαντησω αναλογος οταν βρεις σωστες αποδείξεις αγαπητεσωστα τυπε
καποιοι πανε και για ψευτικους καφεδες
να τα λεμε κι αυτα
τουλαχιστον μερικοι παο εδω μεσα εχουν και μια α κοινωνικοποιηση οχι σαν κατι πεταμενους γερους που ολη τους η ζωη ειναι μεσα σε ενα σαιτ
Τύποι ο Pussy Wagon θα παει λεει Γκαζι σημερα αλλά αν δεν του κατσει η βολτα αυτη, θα παει τσοντοσινεμα
Μιλαμε για τυχοδιωκτη τωρα, οχι αστεία...
Και με το αυτοκινητο πλυμένο χαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
και το ξαναλεω περα απο αυτα τα αστειακια δε μπορεις να μου πεις κατι καινουριο.που ειναι τα επιχειρήματά σου έμπειρε αντρα?Κοινωνικότητα ή κοινωνικές συναναστροφές. Η κοινωνικοποίηση είναι άλλο πράγμα. ;)
Λες να παει να παρει και οχι να δωσει? Δεν νομιζω τύπε, ο πουσι δεν κανει τετοια πραγματα.Αν πάει τσοντοσινεμά ας πλύνει και τον κώλο του
ποια επιχειρηματα ρε τυπε;και το ξαναλεω περα απο αυτα τα αστειακια δε μπορεις να μου πεις κατι καινουριο.που ειναι τα επιχειρήματά σου έμπειρε αντρα?
εδω θελει να του αποδειξουμε με εξισωσεις και εφαπτομενες οτι δεν πηγε για καφε με το μπαρμπαγιωργο τον κανατα του σαηακομα με την πουστοδια του τραβελου ασχολειστε
Λες να παει να παρει και οχι να δωσει? Δεν νομιζω τύπε, ο πουσι δεν κανει τετοια πραγματα.
Δεν ξερω πού θα τον δωσει βεβαια.
τις αποδείξεις τις εχω τυπε και δεν τις εχω μονο εγω.μπορω ανετα να τις βγαλω στη φορα αλλα δε το κανω γιατι μαζι με αυτες βγαινουν προσωπικα δεδομενα.συνεχισε να ζεςι στο παραμυθακι σουποια επιχειρηματα ρε τυπε;
θες αποδειξη οτι δεν υπαρχουν νεραιδες;
ε προφανως πως αλλιως μπορουνν να σταθουν αυτα που λες/εδω θελει να του αποδειξουμε με εξισωσεις και εφαπτομενες οτι δεν πηγε για καφε με το μπαρμπαγιωργο τον κανατα του σαη
τις αποδείξεις τις εχω τυπε και δεν τις εχω μονο εγω.μπορω ανετα να τις βγαλω στη φορα αλλα δε το κανω γιατι μαζι με αυτες βγαινουν προσωπικα δεδομενα.συνεχισε να ζεςι στο παραμυθακι σου
μονο με αυτα πιστευεςι οτι μπορεις να με αντιπαραθεσεςι?
εδω θελει να του αποδειξουμε με εξισωσεις και εφαπτομενες οτι δεν πηγε για καφε με το μπαρμπαγιωργο τον κανατα του σαη
καλως τα αρχιδια μας τα 2.που ησουν εσυ μωρη λουλου?πες του να αποδειξει οτι δεν του κατουρησες την κωλοτρυπιερα
δυστυχως τυπε ο προστατευομενος μαρτυρας αρνειται να καταθεσει :-μονο με αυτα πιστευεςι οτι μπορεις να με αντιπαραθεσεςι?
Τύποι ο Pussy Wagon θα παει λεει Γκαζι σημερα αλλά αν δεν του κατσει η βολτα αυτη, θα παει τσοντοσινεμα
Μιλαμε για τυχοδιωκτη τωρα, οχι αστεία...
Και με το αυτοκινητο πλυμένο χαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
καλως τα αρχιδια μας τα 2.που ησουν εσυ μωρη λουλου?