ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
τυπε δε σε εχω συνηθίσει ετσιΞεροχυνω με αρχόμενο καυγα Νικολκρος και Εκτορα
τυπε δε σε εχω συνηθίσει ετσιΞεροχυνω με αρχόμενο καυγα Νικολκρος και Εκτορα
ελα παιξε το πουλακι σου και βουλονεσκασε ρε περιμενε να παρεις οδηγιες πμ και μετα θα μου μιλας. λακέ ξεφτιλα
ελα παιξε το πουλακι σου και βουλονε
και το ξαναλεω περα απο αυτα τα αστειακια δε μπορεις να μου πεις κατι καινουριο.που ειναι τα επιχειρήματά σου έμπειρε αντρα?
η ημιμαθεια ειναι χειρότερη απο την αμάθεια
τις αποδείξεις τις εχω τυπε και δεν τις εχω μονο εγω.μπορω ανετα να τις βγαλω στη φορα αλλα δε το κανω γιατι μαζι με αυτες βγαινουν προσωπικα δεδομενα.συνεχισε να ζεςι στο παραμυθακι σου
στη συγκεκριμενη παραθεση δε μιλουσα για αυτες τις αοδειξεις εξυπνακιαΧτες τα χέζατε τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και κάμνατε τον τζάμπα μάγκα, ότι δήθεν και καλά θα παροτρύνετε τους μοντ να ψάξουν τα πιμιά σας.
στη συγκεκριμενη παραθεση δε μιλουσα για αυτες τις αοδειξεις εξυπνακια
παλε επαναλαμβανεσε χωρις ουσιαΚαλά. Κουμπώστε την ρόμπα σας γιατί είναι ξεκούμπωτη, και τραβήξτε να τινάξετε καμιά φλοκάτη.
κανονισα με ζαβαρα για καφε αυριο το μεσημερι.
θα γραψω κριτικη εδω περα να διελευκανει το τοπιο.
παλε επαναλαμβανεσε χωρις ουσια
Καλημερα καυλα μου. :-*
Κατσε δες αυτο που σου ειπα χτες καλη ταινιουλα ειναι (deadpool)
Δες και τρειλερ
κανονισα με ζαβαρα για καφε αυριο το μεσημερι.
τυπε κανε ασκησεις γιογκα για αυτοκυριαρχια γιατι προβλεπω να αντικριζεις τον τακη γκωνια με ξανθια περουκακανονισα με ζαβαρα για καφε αυριο το μεσημερι.
κανονισε με πμ να ειναι μετριος με ζαχαρινη
τυπε κανε ασκησεις γιογκα για αυτοκυριαρχια γιατι προβλεπω να αντικριζεις τον τακη γκωνια με ξανθια περουκα
ειμαι προετοιμασμενος για ολα
ακομα και να δεις τον λοχια σου απο το στρατο?