το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
κανε κι ενα περασματακι τους αεραγωγους με μπατονετεςπαω να πλυνω το αμαξι
το θελω καθαρο για το βραδυ
;)
στη λεπτομερεια φαινεται η διαφορα
και μη φας κρεμμυδι
κανε κι ενα περασματακι τους αεραγωγους με μπατονετεςπαω να πλυνω το αμαξι
το θελω καθαρο για το βραδυ
;)
Εσυ εισαι ασυγκρατητος τύπεγια μενα το περιεργο (αν υπαρχει) δεν ειναι οτι καποιος βγηκε για καφε με καποια απο το μπου.
το περιεργο ειναι οτι δεν της εριξε πουτσο ή εστω καμια πιπα.εγω θα της τον πεταξα εξω στην καφετερια.δεν θα κρατιομουνα
ναι δηλαδη για να πιστουν κατι ναυαγια πεταμενα απο τη ζωη θα πρεπει να γραψουμε και κτιυικηγια μενα το περιεργο (αν υπαρχει) δεν ειναι οτι καποιος βγηκε για καφε με καποια απο το μπου.
το περιεργο ειναι οτι δεν της εριξε πουτσο ή εστω καμια πιπα.εγω θα της τον πεταξα εξω στην καφετερια.δεν θα κρατιομουνα
Τύπε σαν να τον βλεπω να τριβει και το τασακι για να λαμψει αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχκανε κι ενα περασματακι τους αεραγωγους με μπατονετες
και μη φας κρεμμυδι
Κριτικη για καφε???ναι δηλαδη για να πιστουν κατι ναυαγια πεταμενα απο τη ζωη θα πρεπει να γραψουμε και κτιυικη
Εσυ εισαι ασυγκρατητος τύπε
Περιεργως ομως, συμφωνω μαζι σου.
Ουδέποτε το πρωτο μου ραντεβου δεν κατεληξε σε πηδημα.
κανε κι ενα περασματακι τους αεραγωγους με μπατονετες
και μη φας κρεμμυδι
ρε τυπε ειναι δυνατον να δωσουμε προσωπικα δεδομενα στη φορα?δηλαδη σε τι ακριβως ερωτησεςι θελετε να απαντησουμε?
:Μου αρεσει ομως που δεν λες τιποτα. Και περιμενω να δω, θα πεις, δεν θα πεις???
Εισαι παμμεγιστη σουπιά.
ναι...Κριτικη για καφε???
Τοση εντυπωση σου κανει?
ναι δηλαδη για να πιστουν κατι ναυαγια πεταμενα απο τη ζωη θα πρεπει να γραψουμε και κτιυικη
ναι...
το καιμακι ηταν παχυρευστο και στο κουλουρακι ακουγοταν το μαχλεπι
ρε το μαλακα το ζορεν
φαση εχει
Με ποιο σκοπό τύπε? Να πειστει η γυναικα σου οτι ειστε βαρβατόσογο?Πριν απο καμμια τριανταρια χρονια, ειχα παρακαλεσει τον πατερα μου να ριξει ενα χαστουκι στη μανα μου, ετω και ψευτικο, οταν θα ηταν και η γυναικα μου μπροστα. Ουτε για πλακα δεν το τολμησε ο συγχωρεμενος. Ουτε για πλακα
Κουλουράκια βλεπω τύπε, φρονω οτι προκειται για υπονοουμενοναι...
το καιμακι ηταν παχυρευστο και στο κουλουρακι ακουγοταν το μαχλεπι
ρε το μαλακα το ζορεν
φαση εχει
τουλαχιστον μερικοι παο εδω μεσα εχουν και μια α κοινωνικοποιηση οχι σαν κατι πεταμενους γερους που ολη τους η ζωη ειναι μεσα σε ενα σαιτΓράψτε και τκρικθη. Τα ίδια φίδια θα χει.
Εσυ εισαι ασυγκρατητος τύπε
Περιεργως ομως, συμφωνω μαζι σου.
Ουδέποτε το πρωτο μου ραντεβου δεν κατεληξε σε πηδημα.
σωστα τυπετουλαχιστον μερικοι παο εδω μεσα εχουν και μια α κοινωνικοποιηση οχι σαν κατι πεταμενους γερους που ολη τους η ζωη ειναι μεσα σε ενα σαιτ
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι Ελεηνιδες ειναι οι μανες μας, οικ γυναικες μας, οι αδελφες μας και οι κορες μας. Ειναι ο καθρεπτης μας, οσο και να μας κακοφαινεται. Εμεις ειμαστε υπευθυνοι για το πως ειναι αυτες, οπως και αυτες υπευθυνες για το πως ειμαστε εμειςΜε ποιο σκοπό τύπε? Να πειστει η γυναικα σου οτι ειστε βαρβατόσογο?