pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Μου αρεσει ομως που δεν λες τιποτα. Και περιμενω να δω, θα πεις, δεν θα πεις???
Εισαι παμμεγιστη σουπιά.
δεν εχω λογω να πω τιποτα
Μου αρεσει ομως που δεν λες τιποτα. Και περιμενω να δω, θα πεις, δεν θα πεις???
Εισαι παμμεγιστη σουπιά.
περα απο ηλιθια σχολια και αερολογιες δεν εχετε να μο πειτε κατι αλλο οποτε ξερετε που σας εχω γραμενοΒγάλτε πρώτα τα μπικουτί και μετά δώστε μου κι άλλες συβουλές από την πολύχρονη εμπειρία σας στις παπάτζες.
Πλακα εχεις ρε φιλεδεν εχω λογω να πω τιποτα
Οταν ο Alex71 λεει οτι γνωριζει, θα λετε "α, ενταξει τοτε".
Δεν θα αμφισβητειτε.
Οποιος αμφισβητει, ηττάται.
οτι συμβαινει στο βεγκας μενει στο βεγκας
τυπε μη λες πολλα. αμα κανεις κι αλλο οπισθεν θα βρεις. :-αρα και για μεγαλα ξεφτιλικια
κουκλα μου στην καφετερια ήμασταν τα δυο μας.Εδω διαβαζει κοσμος :-*
δεν εχω λογω να πω τιποτα
Tύπε να σου βαλω βιντεακια με χοντρες?χαχαχαχααχ
που ειναι το περιεργο σε αυτην την αραθεση?τυπε μη λες πολλα. αμα κανεις κι αλλο οπισθεν θα βρεις. :-
Άλλος που το ρωτούν και δεν έχει λόγια να απαντήσει.
ρε τυπε ειναι δυνατον να δωσουμε προσωπικα δεδομενα στη φορα?δηλαδη σε τι ακριβως ερωτησεςι θελετε να απαντησουμε?Άλλος που το ρωτούν και δεν έχει λόγια να απαντήσει.
οτι πιστευεις στον αηβασιλη, στις νεραιδες και οτι βγηκες για καφε με το ζαβαραπου ειναι το περιεργο σε αυτην την παραθεση?
οτι πιστευεις στον αηβασιλη, στις νεραιδες και οτι βγηκες για καφε με το ζαβαρα
σου πα βγαλε το νυφικο να μιλησουμε
http://[URL unfurl="true"]www.aggoureos.com/public/upload/images/51d9209380ff6_enas-trelos-pateras-03.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: οταν εχετε κατι σοβαρο να πειτε θα το σχολιασω αναλογος
περα απο ηλιθια σχολια και αερολογιες δεν εχετε να μο πειτε κατι αλλο οποτε ξερετε που σας εχω γραμενο
οτι πιστευεις στον αηβασιλη, στις νεραιδες και οτι βγηκες για καφε με το ζαβαρα
σου πα βγαλε το νυφικο να μιλησουμε
http://[URL unfurl="true"]www.aggoureos.com/public/upload/images/51d9209380ff6_enas-trelos-pateras-03.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
για μενα το περιεργο (αν υπαρχει) δεν ειναι οτι καποιος βγηκε για καφε με καποια απο το μπου.
το περιεργο ειναι οτι δεν της εριξε πουτσο ή εστω καμια πιπα.εγω θα της τον πεταξα εξω στην καφετερια.δεν θα κρατιομουνα
Καταλαβαμε.παω να πλυνω το αμαξι
το θελω καθαρο για το βραδυ
;)
παω να πλυνω το αμαξι
το θελω καθαρο για το βραδυ
;)