Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (9 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σας ευχαριστω πολυ..με συγκινησατε..που ολοι η κλικα εδω μεσα θελει να κρυφοκοιταξει απο τη φουστιτσα μου να δει αν εχω πεος η μουνακι... εισατε φοβεροι και δικαιως θα παρετε το τιτλο της ανοιχτης παλαμης... 100 σελιδες για παρτη μου αυτα ειναι... σας καιει που δε  :zfuck: :zfuck: μονο στο πληκτρολογιο!καποιοι ουτε καν μια κριτικη δεν εχουν....εφαγαν ηττα και σε οικο.. χαχαχα με διασκεδαζετε πολυ... καθε βραδυ η γνωστη κλικα λοπεζ πουλι αγιος... ποτε δε θα σας λυθει η απορια τι ειμαι...που ειμαι για παρτη μου στη τελικη.καλο βραδυ σαλμονελες... σας φιλω πλαγιομετωπικα.  :-* :-* :-* μου τελειωσε ο αφρος ξυρισματος και πως θα ξυρισω τα παπαρια μ τωρα.... καληνυχτα καλο ξημερωμα λαε της σεξουαλικης  πεινας.α και μερικοι κοφτε τα κρασια σας χαλαει.

ρε οξω πουστη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σας ευχαριστω πολυ..με συγκινησατε..που ολοι η κλικα εδω μεσα θελει να κρυφοκοιταξει απο τη φουστιτσα μου να δει αν εχω πεος η μουνακι... εισατε φοβεροι και δικαιως θα παρετε το τιτλο της ανοιχτης παλαμης... 100 σελιδες για παρτη μου αυτα ειναι... σας καιει που δε  :zfuck: :zfuck: μονο στο πληκτρολογιο!καποιοι ουτε καν μια κριτικη δεν εχουν....εφαγαν ηττα και σε οικο.. χαχαχα με διασκεδαζετε πολυ... καθε βραδυ η γνωστη κλικα λοπεζ πουλι αγιος... ποτε δε θα σας λυθει η απορια τι ειμαι...που ειμαι για παρτη μου στη τελικη.καλο βραδυ σαλμονελες... σας φιλω πλαγιομετωπικα.  :-* :-* :-* μου τελειωσε ο αφρος ξυρισματος και πως θα ξυρισω τα παπαρια μ τωρα.... καληνυχτα καλο ξημερωμα λαε της σεξουαλικης  πεινας.α και μερικοι κοφτε τα κρασια σας χαλαει.

επλυνα και το αμαξι
παρε τηλ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τύποι ο Pussy Wagon θα παει λεει Γκαζι σημερα αλλά αν δεν του κατσει η βολτα αυτη, θα παει τσοντοσινεμα  :2funny:
Μιλαμε για τυχοδιωκτη τωρα, οχι αστεία...

Και με το αυτοκινητο πλυμένο χαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχ

:2funny: :2funny:

και οχι μονο εχω και αλλες προτασεις
σιγουρα δεν τα προλαβαινω ολα
θα αναγκαστω να διαλεξω
εχω και το φιλαρακι στα εξαρχεια για μπυρες
θα δειξει
το βραδυ ειναι μεγαλο  :wanker:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506

θα αναγκαστω να διαλεξω
εχω και το φιλαρακι στα εξαρχεια για μπυρες
θα δειξει
ελα ρε τυπε παιζει να κατεβω εξαρεια σημερα.πρεπει να βρεθουμε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.525
Πόντοι
25.467
επλυνα και το αμαξι
παρε τηλ

Να σας πώ...  :)

Φρονώ ότι έχετε πολλές ελπίδες...  :)

Αυτή είναι τόσο ηλίθια,  που δεν θα διστάσει να πηδηχθεί με τον μισό ιστότοπο προκειμένου να πείσει ότι είναι γυναίκα.  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Αυτή είναι τόσο ηλίθια,  που δεν θα διστάσει να πηδηχθεί με τον μισό ιστότοπο προκειμένου να πείσει ότι είναι γυναίκα.  :grin:
Αν οντως προκειται για την ιδια, ευκολα.
Ακομα θυμαμαι οτι με κατηγορουσε οτι ειχα ευχηθει να πεθανει.  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αμα δεν σιγουρευτει απο πριν οτι ειναι οπαδος του λεβιε ταχυτητων δεν προκειται να κανει νταραβερι ουτε στα πμ. τυχαια νομιζεις διαλεξε τους προηγουμενους δυο? μελετησε ο τραβελος.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

θα αναγκαστω να διαλεξω
εχω και [size=20pt]το φιλαρακι στα εξαρχεια[/size] για μπυρες
θα δειξει
αναρχοαπλυτο το φιλαρακι;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αμα δεν σιγουρευτει απο πριν οτι ειναι οπαδος του λεβιε ταχυτητων δεν προκειται να κανει νταραβερι ουτε στα πμ. τυχαια νομιζεις διαλεξε τους προηγουμενους δυο? μελετησε ο τραβελος.

εισαι ακυρος

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
πουλί, αν γίνει μοντ ο Αλέκος θα σε μιουτάρει που δεν πιστεύεις ότι η ζαβρα είναι γυναίκα?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
περνιεται και για μοιραια γκομενα ο βλασης τσακας του bou
φαντασιωνεται οτι μας εχει καψουρεψει και λιωνουμε για παρτη του
στειλε σε κανενα ναυαγιο πιεμ ρε μπαμπαδουλεια να βγειτε για δηθεν ποτο σε κανα δηθεν στεκι
σαββατοβραδο εφτασε
μετα ξερουμε
θα μπειτε εδω μεσα να αλληλοαποθεωθειτε ποσο γαματα μωρα ησασταν και σας κοιταζε ολο το μαγαζι  :jerking:
και εσκυβες εσυ να χαιδεψεις μια γατα και σε περνανε ματι τα λιγουρια την κωλοχαραδρα οπως οταν σκυβει ο υδραυλικος κατω απο το νεροχυτη να αλλαξει τις τσιμουχες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom