Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286

Επισκέπτης
δεν εχεις καμια δουλεια να ρωτας τι ειπα σε πμ με τον οποιοδηποτε ...εχω αποδειξης οτι εισαι αντρακι..λοιπον εχουμε και λεμε...αφου θες πολεμο θα τον εχεις/// οταν σου ζητησα μειλ δεν το εδωσες ..σαν γυναικες θα τα λεγαμε ... οπως επισης και φβ.... εγω στο εδεινα χαλαρα..εσυ τσινησες..κατα δευτερον που ξερεις οτι ξημεροβραδιαζομαι στα πμ??? τα μιλας λοιπον με καποιον εδω μεσα που ναι μιλαμε με πμ και δεν κολαω να το παραδεκτο.... αλεξ ακους??? εσυ κατι ειχες πει οτι μιλας με το μυστικο...  ;) ;) ;) τριτον τι σε κοφτει αν εγω γ@@@ η οχι???δικαιωμα μ ειναι πιστευω... σας ευχαριστω παιδια ζορεν πουσυ ναρουτο..για τα καλα λογια ... το οτι κανω χαβαλε δε σημαινει πως θελω η εχω γ@@@ εχεις μυαλο χωριου τελικα... και αυτο που ειπες οτι τσακωνομαι με ολους πρωτα θα διαβασεις τη προσωπικη επιθεση που μου εκαναν... τωρα κανεις και εσυ ...γτ εσυ μπηκες πρωτη πεταξες τη βομβα απαντησα κατι μεταξυ αστειου και σοβαρου και μυγιαστηκες.... καλο απογευμα αυτα απο εμεναα

Ρε φιλε εισαι ψυχοπαθης σοβαρα στο λεω ,επειδη μου συστηθηκες ως γυναικα επρεπε εγω να σου δωσω το φβ μου? δεν ζητησες email..φβ ζητησες.
Επειδη εσυ μπηκες εδω με κ@υλες και ορεξεις να κανεις e-γνωριμιες δεν παει να πει πως ολοι εχουν αυτη τη διαθεση.Περα απο εδω ξερεις εχουμε και αλλη ζωη ..νομιζεις οτι τοσο ευκολα θα  δωσουμε φβ με τοσα στοιχεια μας εκει μεσα και φωτογραφιες σε ενα αγνωστο/η που μιλαμε στο μπουρδελα.κομ.
Επειτα
σταματα να γελιοποιησαι σε ενα σαητ, οταν μιλησαμε απο πμ μου ειπες να ''''τους δουλεψουμε''' οτι ταχα μου βγηκαμε για καφε και γνωριστηκαμε......... βαζω στοιχημα οτι το ιδιο κανεις και με τους υπολοιπους.
Εισαι 30 χρονων γαιδουρα και επειδη μ ριχνεις 11 χρονια νομιζεις οτι θα μου την πεις κιολας?
οπως λεει κ ο saint καποιος που οντως περναει καλα δεν εχει ανακγη να επειδειχτει σε ενα σαητ που αφορα πουτ@νες
και ουτε μια  'γυναικαρα' ψαχνεται για γνωριμιες απο ιστοτοπους κ ουτο καθεξης οταν εξω κανουν ουρες γι αυτην...απλα δεν το εχει αναγκη.

τα φιλια μου και την επομενη φορα που θα μ απαντησεις σε παρακαλω να εχεις παρει τα ψυχοφαρμακα σου :* :* :*

LocoTsoutsouna

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Κριτικές
9
Like
145
Πόντοι
286
Ρε φιλε εισαι ψυχοπαθης σοβαρα στο λεω ,επειδη μου συστηθηκες ως γυναικα επρεπε εγω να σου δωσω το φβ μου? δεν ζητησες email..φβ ζητησες.
Επειδη εσυ μπηκες εδω με κ@υλες και ορεξεις να κανεις e-γνωριμιες δεν παει να πει πως ολοι εχουν αυτη τη διαθεση.Περα απο εδω ξερεις εχουμε και αλλη ζωη ..νομιζεις οτι τοσο ευκολα θα  δωσουμε φβ με τοσα στοιχεια μας εκει μεσα και φωτογραφιες σε ενα αγνωστο/η που μιλαμε στο μπουρδελα.κομ.
Επειτα
σταματα να γελιοποιησαι σε ενα σαητ, οταν μιλησαμε απο πμ μου ειπες να ''''τους δουλεψουμε''' οτι ταχα μου βγηκαμε για καφε και γνωριστηκαμε......... βαζω στοιχημα οτι το ιδιο κανεις και με τους υπολοιπους.
Εισαι 30 χρονων γαιδουρα και επειδη μ ριχνεις 11 χρονια νομιζεις οτι θα μου την πεις κιολας?
οπως λεει κ ο saint καποιος που οντως περναει καλα δεν εχει ανακγη να επειδειχτει σε ενα σαητ που αφορα πουτ@νες
και ουτε μια  'γυναικαρα' ψαχνεται για γνωριμιες απο ιστοτοπους κ ουτο καθεξης οταν εξω κανουν ουρες γι αυτην...απλα δεν το εχει αναγκη.

τα φιλια μου και την επομενη φορα που θα μ απαντησεις σε παρακαλω να εχεις παρει τα ψυχοφαρμακα σου :* :* :*

σύστημα 0-0-11 , όλοι μπροστα  φούλ επίθεση  το κοράσιο ..... :grin:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Επειτα

κραζεις??θαυμαζεις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κρητικοπουλα αβγαλτη......

Επισκέπτης
κραζεις??θαυμαζεις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κρητικοπουλα αβγαλτη......
Ναι ολοι σε κραζουν εδω μεσα επειδη θαυμαζουν που εισαι 30 χρονων και στελνεις πμ στα ατομα που θεωρεις πιο ευκολα για να πουν οτι βγηκαν μαζι σου.
Αμ το αλλο????που βριζεις σαν λιμενεργατης..πως να μην το ζηλευουμε? θες να περνιεσαι και ωραια τρομαρα σου :2funny:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ολοι σε κραζουν εδω μεσα επειδη θαυμαζουν που εισαι 30 χρονων και στελνεις πμ στα ατομα που θεωρεις πιο ευκολα για να πουν οτι βγηκαν μαζι σου.
Αμ το αλλο????που βριζεις σαν λιμενεργατης..πως να μην το ζηλευουμε? θες να περνιεσαι και ωραια τρομαρα σου :2funny:

δεν ειμαι 30 ρε 40 ειμαι... οσο και εσυ εισαι γυναικα και 19 χρονων....  :2funny: :2funny: :2funny: βγαινω με οποιον γουσταρω ...ακομπλεξαριστα... και δε σε βαλαμε τροχονομο στο μ@@$νι μας... μικρη.... τωρα αν βριζω ειναι γιατι κατι χαζοβιολες σαν και εσενα που δεν ξερουν τι εχουν μεσα στο βρακακι τους λενε βλακειες και προσβαλουν.... θα σου προτεινα λοιπον αντι να καθεσαι να σχολιαζεις τι κανω και πως το κανω ... να βγεις εξω απο το σπιτι να ζησεις τη ζωη σου να ωριμασεις σεξουαλικα γιατι χεις πολλα απωθημενα .... α και μια απορια μικρο σεμνο κοριτσι...το ναρουτο γιατι τον εκανες αιτημα φιλιας???? ε?? γτ τοση ωρα εμενα κραζεις για πμ και φιλιες απο εδω μεσαα..και εφοσον θεωρεις το στεκι καπως εσυ γιατι μπηκες εδω??για dolce vita???

Επισκέπτης
δεν ειμαι 30 ρε 40 ειμαι... οσο και εσυ εισαι γυναικα και 19 χρονων....  :2funny: :2funny: :2funny: βγαινω με οποιον γουσταρω ...ακομπλεξαριστα... και δε σε βαλαμε τροχονομο στο μ@@$νι μας... μικρη.... τωρα αν βριζω ειναι γιατι κατι χαζοβιολες σαν και εσενα που δεν ξερουν τι εχουν μεσα στο βρακακι τους λενε βλακειες και προσβαλουν.... θα σου προτεινα λοιπον αντι να καθεσαι να σχολιαζεις τι κανω και πως το κανω ... να βγεις εξω απο το σπιτι να ζησεις τη ζωη σου να ωριμασεις σεξουαλικα γιατι χεις πολλα απωθημενα .... α και μια απορια μικρο σεμνο κοριτσι...το ναρουτο γιατι τον εκανες αιτημα φιλιας???? ε?? γτ τοση ωρα εμενα κραζεις για πμ και φιλιες απο εδω μεσαα..και εφοσον θεωρεις το στεκι καπως εσυ γιατι μπηκες εδω??για dolce vita???
Εγω εχω αποδειξει τι ειμαι ,για σενα δεν εχουμε καποια πληροφορια εκτος απο τα ψεμματα που λες απ εδω κ απ εκει.
Εγω απο το σπιτι βγαινω εξω, για σενα δεν το κοβω και πολυ μιας και η μονη σημασια που μπορεις να παρεις απο αντρα και γενικα απο ανθρωπο ειναι απο εδω μεσα.
Ο γλυκος σου ναρουτο μου εστειλε αιτημα φιλιας και μου ειπε να το δεχτω διοτι δεν δαγκωνει!! Εγω μπηκα εδω για να σχολιαζω βλακειουλες και γιατι εχουν πλακα οι συζητησεις εδω μεσα καποιες φορες ,δεν μπηκα για να ξημερωβραδιαζομαι! οσο για τα απωθημενα βλεπουμε καλα ποιος τα εχει και ΠΟΥ μπηκε για να τα εκτονωσει...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Επειτα

Τεράστιο respect σε μύστη Mystico ! Να ξέρεις ότι είμαστε μαζί σου  :wanker: :wanker: :wanker:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγω εχω αποδειξει τι ειμαι ,για σενα δεν εχουμε καποια πληροφορια εκτος απο τα ψεμματα που λες απ εδω κ απ εκει.
Εγω απο το σπιτι βγαινω εξω, για σενα δεν το κοβω και πολυ μιας και η μονη σημασια που μπορεις να παρεις απο αντρα και γενικα απο ανθρωπο ειναι απο εδω μεσα.
Ο γλυκος σου ναρουτο μου εστειλε αιτημα φιλιας και μου ειπε να το δεχτω διοτι δεν δαγκωνει!! Εγω μπηκα εδω για να σχολιαζω βλακειουλες και γιατι εχουν πλακα οι συζητησεις εδω μεσα καποιες φορες ,δεν μπηκα για να ξημερωβραδιαζομαι! οσο για τα απωθημενα βλεπουμε καλα ποιος τα εχει και ΠΟΥ μπηκε για να τα εκτονωσει...

ετσι σε βολευει να λες... απο που το ξερουμε οτι εισαι γυναικα....??? εμενα με εχουν δει και 2 ατομα εσενα παλι κανεις...καμια σαβουρα θα σαι...εκει σε κοβω ... αλλα σε χαλαει που μιλαω χυμα και τσεκουρατα..κατι που εσυ δε προκειτε ποτε να καταφερεις.... αλεκο....

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ετσι σε βολευει να λες... απο που το ξερουμε οτι εισαι γυναικα....??? εμενα με εχουν δει και 2 ατομα εσενα παλι κανεις...καμια σαβουρα θα σαι...εκει σε κοβω ... αλλα σε χαλαει που μιλαω χυμα και τσεκουρατα..κατι που εσυ δε προκειτε ποτε να καταφερεις.... [size=72pt]αλεκο....[/size]

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

:o

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
λοιπον κατεβαστε τα βρακια σας ! και δειξτε κολο! οι φιλτατοι συανγωνιστες θα κρινουν! και θα διαλεξουν στρατοπεδα! αναλογα με τα γουστα του καθενος !  :hi: ...μετα μπορει να ξεκινησει η μαχη!  :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom