Επισκέπτης
Ποτε εβγαλα κακια? τη πρωτη φορα που ειπες οτι κανω πο@τανιες μεσω πμ το προσπερασα και σου ειπα οτι δεν ειναι ετσι, το ξαναλες 2η φορα εχθες και δεν θα κατσω να το ανεχτω επειδη εισαι τρελη και θες ειδικη μεταχειρηση. Αποδειξη ειναι οτι δεν υπαρχει ανθρωπος π να μην εχεις τσακωθει εδω μεσα πλην 2-3 ατομα!ε και σιγα το κακο.. αυτο σε χαλασε εσενα...κατα πρωτον λες οτι στελνεις ηχητικα μυνηματα.... και φωτο σ... και κατα ταλλα εμενα κατηγορεις για διαφορα..μηπως τελικα δεν πετυχες το σκοπο σου και τα βαζεις μαζι μου..??ξαφνικα κανεις επιθεση χωρις λογο.. η μαλλον χωρις ιδιαιτερο λογο..λοιπον πες στον σαχλα που σε βαζει να μου τη λες οτι εγω δε μασαω.... και δε σε παιρνω σοβαρα...απαξιω... οσο για τα ψυχοφαρμακα ... βλεπουμε ποια παιρνει και παραπανω δοση... εσυ βριζεις και βγαζεις κακια... τη φατσα μου δε θα τη δεις ποτε εσυ ... εγω ομως μιας που βλεπω τη δικια σου εχω να πω... εισαι μετρια και πολυ ρετουσαρισμενη
Οσο για το προσωπο μου φυσικα και δεν ντρεπομαι να το δειξω(το μισο τουλαχιστον) γιατι ειναι ωραιο και δεν ντρεπομαι ουτε προκαλω.
Εσυ νομιζεις οτι σε κραζουμε ,σε ξερουμε κ απο χθες μηπως? αν δεν εβριζες σαν το λιμενεργατη βαζω στοιχημα κανεις δεν θα σου μιλαγε.