NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
Κορίτσια μην ασχολείστε με μένα κάντε δουλεια σας
εχω κατι υποψην μου
εγω εχω ξενερωσει ασχημα.
Ο μονος ασχημος εδω μεσα εγω ειμαι ρε τελικα ?
Ο ενας λεει την μια θεα και οτι θα τραβαμε μαλακια για παρτη της ,
η αλλη στελνει το μηνυμα με την καυλοφωνη και βαζει φωτος και ειναι μουναρα και αυτη οπως λεει.
κανενας/καμια ασχημη εδω μεσα παιζει να κανω εγω νταραβερι ?
αμα αρπαζεσαι ετσι και απο κοντα δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις φιλες..
Δεν εννοείς εμένα.εχω κατι υποψην μου
μην αναμασας συνεχεια οτι σου λενε...κατανταει βαρετο!
και να θες δεν μπορεις να εχεις με τετοιο χαρακτηρα που ειναι χειροτερος και απο μαλακα αντρα.φιλες οχι δεν θελω .. μια 2 καλες το πολυ ... ζηλειες ανταγωνισμος κτλ.. προτιμω την αντρικη παρεα ...ειναι πιο γνησια φιλια ... και δεν υπαρει ζηλεια και φθονος..θα μεγαλωσεις και θα μαθεις και συ...μου δινεις και συμβουλες τρομαρα σου....
δεν βλεπω να λενε εμενα κλωνο, αλλα κατι φημες λενε πως λογκαρεις και με αλλα ακκ! Λογικο μου φαινεται...τωρα μπορεις να ξεσπασεις σε ενα γυναικειο μελος φυσικα μιας κ ξερεις τι σε περιμενει αμα το κανεις σε αντρα...δε μου λενε ... βλεπω ...
τυπε πρεπει να χεις γερο στομαχι και να εισαι σκληροπυρηνικος χυστης γιατι δεν ειναι και οτι πιο ελκυστικο εχεις δει στην ζωη σουστειλε πμ
α και πες της να εχει και τσιγαρα ετσι
και να θες δεν μπορεις να εχεις με τετοιο χαρακτηρα που ειναι χειροτερος και απο μαλακα αντρα.
εγω θα μεγαλωσω,εσυ θα σκατογερασεις και παλι μονη θα εισσαι.
παλι επιθεση... με κολακευει ξερεις να λες τετοια γιατι εκτιθεσαι... μολις τωρα αποδεικνυεις γιατι δε θελω γυναικεια παρεα γιατι μολις δειτε μια να ειναι λιγο πιο πανω απο εσας σε χαραχτηρα σε εμφανιση κτλ πετατε φαρμακι... με τετοια νευρα κοριτσακι μαλλον εσυ θα σκατογερασεις... εγω αταραχη ειμαι...εσυ παρλαρεις και κατηγορεις κατι που δεν προκειτε να φτασεις...ΠΟΤΕ
δεν βλεπω να λενε εμενα κλωνο, αλλα κατι φημες λενε πως λογκαρεις και με αλλα ακκ! Λογικο μου φαινεται...τωρα μπορεις να ξεσπασεις σε ενα γυναικειο μελος φυσικα μιας κ ξερεις τι σε περιμενει αμα το κανεις σε αντρα...
ουτε που θα ασχολιομουνα μαζι σου αν δεν εγραφες αυτα π εγραφες εχθες,τα πρωτα επιθετικα μνμτα ηταν δικα σου φυσικα οπως και καθε φορα. Ολοι το βλεπουμε οτι ψαχνεσαι μονιμως για διαδικτυακους καβγαδες,δεν το λεω μονο εγω. Μην ψαχνουμε τωρα με ποσους εχεις τσακωθει..φανταζομαι ομως ποση αναγκη το εχεις κ αυτο. τελος παντων επειδη και σε αυτο κουραστικη γινεσαι,και λες τα ιδια κ τ ιδια.κανε μου τη χαρη και μη με ξαναπαραθεσεις το επιπεδο σου φυσικα δεν θα το φτασω γιατι ειναι δυσκολο να πιασω τοσο πατο.παλι επιθεση... με κολακευει ξερεις να λες τετοια γιατι εκτιθεσαι... μολις τωρα αποδεικνυεις γιατι δε θελω γυναικεια παρεα γιατι μολις δειτε μια να ειναι λιγο πιο πανω απο εσας σε χαραχτηρα σε εμφανιση κτλ πετατε φαρμακι... με τετοια νευρα κοριτσακι μαλλον εσυ θα σκατογερασεις... εγω αταραχη ειμαι...εσυ παρλαρεις και κατηγορεις κατι που δεν προκειτε να φτασεις...ΠΟΤΕ
έχεις δει το μυστικο ζαβαρα ??????????????????????????
μουνιβαγονι πυρφορος ?
Ναι ολοι σε κραζουν εδω μεσα επειδη θαυμαζουν που εισαι 30 χρονων και στελνεις πμ στα ατομα που θεωρεις πιο ευκολα για να πουν οτι βγηκαν μαζι σου.
Αμ το αλλο????που βριζεις σαν λιμενεργατης..πως να μην το ζηλευουμε? θες να περνιεσαι και ωραια τρομαρα σου
ουτε που θα ασχολιομουνα μαζι σου αν δεν εγραφες αυτα π εγραφες εχθες,τα πρωτα επιθετικα μνμτα ηταν δικα σου φυσικα οπως και καθε φορα. Ολοι το βλεπουμε οτι ψαχνεσαι μονιμως για διαδικτυακους καβγαδες,δεν το λεω μονο εγω. Μην ψαχνουμε τωρα με ποσους εχεις τσακωθει..φανταζομαι ομως ποση αναγκη το εχεις κ αυτο. τελος παντων επειδη και σε αυτο κουραστικη γινεσαι,και λες τα ιδια κ τ ιδια.κανε μου τη χαρη και μη με ξαναπαραθεσεις το επιπεδο σου φυσικα δεν θα το φτασω γιατι ειναι δυσκολο να πιασω τοσο πατο.
Ρε κουφαλιτσα...θες να πηδηξεις τζαμπα ελοιπον προτεινω να τα βρουμε ζαβαρα και μυστικο θα σας βγαλω για καφε να λυθουν ολα
κερναω