σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πουλιά στον αέρα πιάνετε.
ευτυχως μονο στον αερα ...επι της γης τα πιανετε εσεις... αγιε μας.. αλλα δε μας διευκρινιζεται ποιος σας εταξε τηγανητα??
Πουλιά στον αέρα πιάνετε.
ντεκαυλε δλδ... λαικα η αφλογιστια... δε σε τιμαει.... αυτη η εκφραση ;)
Εμένα; Ή τον γλεντζέ;
το χιουμορ παντος πως το κατεχεςι ε?
ενω ειμαι γερος ας πουμε
Δεν φτάνω βέβαια στο ύψος σας να διηγούμαι παπάτζες για δήθεν γνωριμίες, αλλά σας υπόχομαι ότι θα σας παρακολουθώ για να μαθαίνω.
να με παρακολουθεις οσο θες γεροντα.Οσο για τις γνωριμιες βλεπω σε τσουζειΔεν φτάνω βέβαια στο ύψος σας να διηγούμαι παπάτζες για δήθεν γνωριμίες, αλλά σας υπόχομαι ότι θα σας παρακολουθώ για να μαθαίνω.
ευτυχως μονο στον αερα ...επι της γης τα πιανετε εσεις... αγιε μας.. αλλα δε μας διευκρινιζεται ποιος σας εταξε τηγανητα??
εσενα .. ο γλετζες ισως ηταν στρειτ και δεν μαζι σου..αν και δε ξερω σε ποιον αναφερεσαι
Ελάτε...
Παραδεχθείτε το...
Δεν έχετε καμία συνοχή στην σκέψη σας.
Ελάτε...
Παραδεχθείτε το...
Δεν έχετε καμία συνοχή στην σκέψη σας.
επειδη πολυ το κουρασαμε και αυριο ξυπναμε πουρνο πουρνο σας καλυνηχτω
ζορικια....!!!σε ρωτησα χυμα στο κυμα... σε ποιον αναφερεσαι οταν λες για τηγανιτες και υπονοουμενα...μαλλον εσυ φοβασαι να απαντησεις.... κοτουλα.... ;) ;)
δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα στον αγιο
εγω παλι ειμαι σαν το .Καλυνηχτακαληνυχτα ζορεν ... καλο ξημερωμα να εχουμε...τελικα ο φραπες με μου εφερε υπερενταση και αυπνια
καληνυχτα ζορεν ... καλο ξημερωμα να εχουμε...τελικα ο φραπες με μου εφερε υπερενταση και αυπνια
σε ρωτησα χυμα στο κυμα... σε ποιον αναφερεσαι οταν λες για τηγανιτες και υπονοουμενα...μαλλον εσυ φοβασαι να απαντησεις.... κοτουλα.... ;) ;)
Μην δίδετε σημασία, αγαπητέ μου.
Δεν έκαναν καλή συνενόηση στα π.μ. και μπερδεύονται μεταξύ τους
Η άλλη μου ανέφερε η ίδια για τον Ντορίτο-Σουτζόυκι, κατόπιν κάνουμε ολόκληρη συζητηση, και στο τελος αναρωτιέται για ποιόν συζητάμε.
θελει σεξ τωρα η μουνα σου με την υπερενταση που εχεις τωρα
να με παρακολουθεις οσο θες γεροντα.Οσο για τις γνωριμιες βλεπω σε τσουζει