σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γερος ανθρωπος ειναι μην τον παρεξηγεις
εμενα γτ με παρεξηγει ρε φιλε μ?? οι γεροι τετοια ωρα κοιμονται...
γερος ανθρωπος ειναι μην τον παρεξηγεις
ειχες αναφερθει στο οτι ο ναρουτο τελικα δε σε γαμησε και φανηκε να το ειπες με παραπνοΚαλώς. Εφόσον όμως δεν τραβάτε κανένα ζόρι μαζί μου όπως γράφετε εδώ:
μπορείτε να μας εξηγήσετε τι σας ώθησε να γράψετε αυτό:
;;;;
εμενα γτ με παρεξηγει ρε φιλε μ?? οι γεροι τετοια ωρα κοιμονται...
ζαβαρα βαζελου απο το πασαλιμανι πρωτη φορα βλεπω παντος, εισαι μειονοτητα
ειχες αναφερθει στο οτι ο ναρουτο τελικα δε σε γαμησε και φανηκε να το ειπες με παραπνο
ειχες αναφερθει στο οτι ο ναρουτο τελικα δε σε γαμησε και φανηκε να το ειπες με παραπνο
εσυ εισαι οτι να ναι.. μονο σου τα λες μονο σου τα ακους.. εσυ ειπες για βαζελο ενω εγω δεν ειμαι με καμια ομαδα
Αντελήφθην. Είστε φύσει και θέσει συμπονετικός και με συμπονέσατε.
οταν το εμαθε αυτο ο αγιος εκλαιγε με λυγμους σε εμβρυικη σταση στη μπανιερα και το νερο ετρεχε ποταμι μαζι με τα καυτα του δακρυα για την απορυψη.....τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη... η ατιμη κενωνια ....
οταν το εμαθε αυτο ο αγιος εκλαιγε με λυγμους σε εμβρυικη σταση στη μπανιερα και το νερο ετρεχε ποταμι μαζι με τα καυτα του δακρυα για την απορυψη.....τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη... η ατιμη κενωνια ....
Αν σας βολεύει να βαφτίζετε την αφλογιστία απόρριψη, δικαίωμά σας.
αναφερεστε σε κατι συγκεκριμενο?Που να σας τα λέω κύριε. Όλο λάδι-λάδι, και τηγανίτα τίποτα. Εντελώς ανίκανος.
Που να σας τα λέω κύριε. Όλο λάδι-λάδι, και τηγανίτα τίποτα. Εντελώς ανίκανος.
ντεκαυλε δλδ... λαικα η αφλογιστια... δε σε τιμαει.... αυτη η εκφραση ;)
ενω ειμαι γερος ας πουμεεχει και βιαγκρα αγιε, θα νιωσεις νεος ξανα
τωρα μιλας τη γλωσσα μας κοπελια πασαλιμανιωτικα, ετσι μπραβο στην κοριτσαρα μας
αναφερεστε σε κατι συγκεκριμενο?
εσυ απο φαληρο με πας πειραια... για να δεις απο που ειμαι αλλα.... δε τσιμπαμε γλυκε μου.... μονο το δολωμα τρωμε και φευγουμε.... αυτα στα πατοψαρα..οχι σε εμενα ... ;) ;) ;)
το χιουμορ παντος πως το κατεχεςι ε?Πουλιά στον αέρα πιάνετε.