σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πουλιά στον αέρα πιάνετε.![]()
ευτυχως μονο στον αερα ...επι της γης τα πιανετε εσεις... αγιε μας.. αλλα δε μας διευκρινιζεται ποιος σας εταξε τηγανητα??
Πουλιά στον αέρα πιάνετε.![]()
ντεκαυλε δλδ... λαικα η αφλογιστια... δε σε τιμαει.... αυτη η εκφραση ;)
Εμένα; Ή τον γλεντζέ;![]()
το χιουμορ παντος πως το κατεχεςι ε?
ενω ειμαι γερος ας πουμε![]()
Δεν φτάνω βέβαια στο ύψος σας να διηγούμαι παπάτζες για δήθεν γνωριμίες, αλλά σας υπόχομαι ότι θα σας παρακολουθώ για να μαθαίνω.![]()
Δεν φτάνω βέβαια στο ύψος σας να διηγούμαι παπάτζες για δήθεν γνωριμίες, αλλά σας υπόχομαι ότι θα σας παρακολουθώ για να μαθαίνω.![]()
ευτυχως μονο στον αερα ...επι της γης τα πιανετε εσεις... αγιε μας.. αλλα δε μας διευκρινιζεται ποιος σας εταξε τηγανητα??
εσενα .. ο γλετζες ισως ηταν στρειτ και δενμαζι σου..αν και δε ξερω σε ποιον αναφερεσαι
Ελάτε...
Παραδεχθείτε το...
Δεν έχετε καμία συνοχή στην σκέψη σας.![]()
Ελάτε...
Παραδεχθείτε το...
Δεν έχετε καμία συνοχή στην σκέψη σας.![]()
επειδη πολυ το κουρασαμε και αυριο ξυπναμε πουρνο πουρνο σας καλυνηχτω![]()
ζορικια....!!!σε ρωτησα χυμα στο κυμα... σε ποιον αναφερεσαι οταν λες για τηγανιτες και υπονοουμενα...μαλλον εσυ φοβασαι να απαντησεις.... κοτουλα.... ;) ;)
δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα στον αγιο
εγω παλι ειμαι σαν τοκαληνυχτα ζορεν ... καλο ξημερωμα να εχουμε...τελικα ο φραπες μεμου εφερε υπερενταση και αυπνια
καληνυχτα ζορεν ... καλο ξημερωμα να εχουμε...τελικα ο φραπες μεμου εφερε υπερενταση και αυπνια
σε ρωτησα χυμα στο κυμα... σε ποιον αναφερεσαι οταν λες για τηγανιτες και υπονοουμενα...μαλλον εσυ φοβασαι να απαντησεις.... κοτουλα.... ;) ;)
Μην δίδετε σημασία, αγαπητέ μου.
Δεν έκαναν καλή συνενόηση στα π.μ. και μπερδεύονται μεταξύ τους
Η άλλη μου ανέφερε η ίδια για τον Ντορίτο-Σουτζόυκι, κατόπιν κάνουμε ολόκληρη συζητηση, και στο τελος αναρωτιέται για ποιόν συζητάμε.
![]()
![]()
![]()
θελει σεξ τωρα η μουνα σου με την υπερενταση που εχεις τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να με παρακολουθεις οσο θες γεροντα.Οσο για τις γνωριμιες βλεπω σε τσουζει
![]()