alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ποιους κλωνους τύπε?και ο αλεξ το βραβειο για τους κλωνους ?
Ποιους κλωνους τύπε?και ο αλεξ το βραβειο για τους κλωνους ?
Oυδέν σχόλιο για το αλλο προσωπο.
και ο αλεξ το βραβειο για τους κλωνους ?
αφου δε θες σχολιο γιατι το ειπες δημοσια????????
καλο χυσιμοπαω να δω την τσοντα. καλη συνεχεια
Δεν ειπα κατι δημοσια για την συγκεκριμενη και δεν θα το κανω ποτέ. Αλλος παρενεβη και οφειλα να αποκαταστησω την πραγματικοτητα.αφου δε θες σχολιο γιατι το ειπες δημοσια????????
Δεν ειπα κατι δημοσια για την συγκεκριμενη και δεν θα το κανω ποτέ. Αλλος παρενεβη και οφειλα να αποκαταστησω την πραγματικοτητα.
Εξακολουθουν καποιοι να μην αντιλαμβανονται, οτι το "λεπτο" ζητημα δεν εχει να κανει γενικως με τις γυναικες αλλά με την συγκεκριμενη κοπελα για την οποια δεν θελω να γινεται κανενας σχολιασμος.
Ενταξει, no problem.οκ παω πασο και συγνωμη
καλο χυσιμο
εγω ειμαι τυπετυποι σημερα στο λεωφορειο πετυχα φοβερο μουνι μαλλον αλλοδαπο καμια 10αρια χρονια μεγαλυτερο απο μενα αλλα με κορμι λαμπαδα
την κοιταξα, με κοιταξε, την ξανακοιταξα, με ξανακοιταξε
φτασαμε γρηγορα ομως στο σταθμο του μετρο γιατι ο πουστης ο οδηγος πηγαινε μαλλιοκουβαρα και κατεβηκε και την εχασα... :'(
γινεσαι κουραστικος απλα
τυποι σημερα στο λεωφορειο πετυχα φοβερο μουνι μαλλον αλλοδαπο καμια 10αρια χρονια μεγαλυτερο απο μενα αλλα με κορμι λαμπαδα
φτασαμε γρηγορα ομως στο σταθμο του μετρο γιατι ο πουστης ο οδηγος πηγαινε μαλλιοκουβαρα και κατεβηκε και την εχασα... :'(
ο οδηγος η το αλλοδαπο;εγω ειμαι τυπε
τυποι σημερα στο λεωφορειο πετυχα φοβερο μουνι μαλλον αλλοδαπο καμια 10αρια χρονια μεγαλυτερο απο μενα αλλα με κορμι λαμπαδα
Ενω αν πηγαινε αργα θα κοιταζοσασταν ακομη κανενα δεκαλεπτο? και?τυποι σημερα στο λεωφορειο πετυχα φοβερο μουνι μαλλον αλλοδαπο καμια 10αρια χρονια μεγαλυτερο απο μενα αλλα με κορμι λαμπαδα
το αφηνω στην κριση σουο οδηγος η το αλλοδαπο;