σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γιατι, σχεση θα κανουμε?ρε αλεξ καταστροφη εισαι... αντι να την αδυνατησεις με το παχυνε??? αλεξ δε θελω να σε γνωρισω ....φοβουμεεεε
Απόλυτα.ειχε ουσια δλδ???
δηλαδη οποια κανεις σχεση χοντρενει?Γιατι, σχεση θα κανουμε?
Γιατι, σχεση θα κανουμε?
Κατσε να σκεφτω...δηλαδη οποια κανεις σχεση χοντρενει?
Γιατι, σχεση θα κανουμε?
Εξαρταται τι θα της πεις τυπε ... αμα της πεις γεια σου ζαβαρακατρανεμια μολις την ειδες ειμαι ο αλεξανδρος δεν νομιζω να σου αντισταθει
Εξαρταται τι θα της πεις τυπε ... αμα της πεις γεια σου ζαβαρακατρανεμια μολις την ειδες ειμαι ο αλεξανδρος δεν νομιζω να σου αντισταθει
Δεν ειναι απολυτο. Περιπου το ενα τριτο μού την πεφτουν οι ιδιες.ετσι ..με μαεστρια της ριχνει ολες ο αλεξ...
εεχεςι και μια γοητεία πως να το κανουμεΔεν ειναι απολυτο. Περιπου το ενα τριτο μού την πεφτουν οι ιδιες.
Κατσε να σκεφτω...
Ναι.
αμα η γυναικα γαμιεται καλα, μαγειρευει ωραια και παγωνει σωστα τις μπυρες πριν τους αγωνες του τσαμπιονς λιγκ, ειναι η πιο ουσιαστικη σχεση
αμα η γυναικα γαμιεται καλα, μαγειρευει ωραια και παγωνει σωστα τις μπυρες πριν τους αγωνες του τσαμπιονς λιγκ, ειναι η πιο ουσιαστικη σχεση
Χαρα μου, παντα περναω καλα και παντα περνανε καλα.καλα αλεξ σιγουρα περασες καλα με τη κρεβατογεμιστρα... της τον εβαζες κορμο και στον εβγαζε πριονιδι ..παω στοιχημα....
ε οχι και παντα ρε αλεξ υπαρχουν και οι κακες οι μερεςΧαρα μου, παντα περναω καλα και παντα περνανε καλα.
ναι τα γνωστα πμ για συνεργασια σε ξερω με ξερεις ειμαστε ομορφοι
γινεσαι κουραστικος απλα