σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
χωρις πλακα ειχα γνωστο που πηγαινε μονο με χοντρες..και ελεγε οτι γ@@ καλα
Γιατι να μην εχει? Εγω ανετα θα ημουν μαζι της.
Τύπισσα Ζάβαρα, η προ-πρώην μου ηταν 1,64 και 130 κιλα. Εξαιρετικο κοριτσι, με πλακα, πηδιοταν φοβερα, δεν μετανιωσα στιγμη.χωρις πλακα ειχα γνωστο που πηγαινε μονο με χοντρες..και ελεγε οτι γ@@ καλα
bbwlover?Τύπισσα Ζάβαρα, η προ-πρώην μου ηταν 1,64 και 130 κιλα. Εξαιρετικο κοριτσι, με πλακα, πηδιοταν φοβερα, δεν μετανιωσα στιγμη.
Τύπισσα Ζάβαρα, η προ-πρώην μου ηταν 1,64 και 130 κιλα. Εξαιρετικο κοριτσι, με πλακα, πηδιοταν φοβερα, δεν μετανιωσα στιγμη.
τυπε αυτη ο μονος τροπος που θα μπορουσε να πηδηχτει φοβερα ειναι ετσιΤύπισσα Ζάβαρα, η προ-πρώην μου ηταν 1,64 και 130 κιλα. Εξαιρετικο κοριτσι, με πλακα, πηδιοταν φοβερα, δεν μετανιωσα στιγμη.
105 κιλα την γνωρισα, 4 χρονια μειναμε μαζι, κατεληξε 140...bbwlover?
105 κιλα την γνωρισα, 4 χρονια μειναμε μαζι, κατεληξε 140...
Οντως πολυ ζηλο και πολλη ορεξη, σε πληροφορω παρα πολλες επιτυχιες ειχε, καποτε βρηκα σπιτι της μια κουτα με φωτογραφιες με αφιερωσεις απο διαφορους πρώην της!!!!οι χοντρες επειδη υστερουν σε σωμα τα κανουν ολα με ζηλο και με ορεξη...υπαρχουν και εξαιρεσεις..αυτο εχω ακουσει και λενε σε αντροπαρεες... δε ξερω ... δεν χω δει ουτε καν τσοντα με χοντρες..
οι χοντρες επειδη υστερουν σε σωμα τα κανουν ολα με ζηλο και με ορεξη...υπαρχουν και εξαιρεσεις..αυτο εχω ακουσει και λενε σε αντροπαρεες... δε ξερω ... δεν χω δει ουτε καν τσοντα με χοντρες..
Ρε συ εβαζε ενα κιλο το μηνα οσο ημασταν μαζι, απιστευτο.ρε αλεξ καταστροφη εισαι... αντι να την αδυνατησεις με το παχυνε??? αλεξ δε θελω να σε γνωρισω ....φοβουμεεεε
και μετα εχεις και αποψη105 κιλα την γνωρισα, 4 χρονια μειναμε μαζι, κατεληξε 140...
ρε αλεξ καταστροφη εισαι... αντι να την αδυνατησεις με το παχυνε??? αλεξ δε θελω να σε γνωρισω ....φοβουμεεεε
Ρε συ εβαζε ενα κιλο το μηνα οσο ημασταν μαζι, απιστευτο.
Οντως πολυ ζηλο και πολλη ορεξη, σε πληροφορω παρα πολλες επιτυχιες ειχε, καποτε βρηκα σπιτι της μια κουτα με φωτογραφιες με αφιερωσεις απο διαφορους πρώην της!!!!
Εξαιρετικος χαρακτηρας ομως επισης.
Αν δεν εχω εγω ποιος εχει????????και μετα εχεις και αποψη
Οπως το ειπες. Ηταν ουσιαστική σχεση.κοιτα χωρις πλακα τωρα θα μιλησω σοβαρα.. παιζει να ειναι οι μοναδικες γυναικες που κανουν ουσιαστικες και γνησιες σχεσεις..... δεν τις πλησιαζουν μονο για την ομορφια η τη κορμαρα...<που δενε χουν> πανε μαζι τους για το χαραχτηρα τους και μονο... και για τη ψυχη τους....
για τις γυναικες ελεγα..Αν δεν εχω εγω ποιος εχει????????