το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 602
- Πόντοι
- 246
τυπε κατηγορεις το ζορεν και τη ζαβαρα για προσυνεννοημενα συγκεκαλυμμενο κιναιδισμο;ναι τα γνωστα πμ για συνεργασια σε ξερω με ξερεις ειμαστε ομορφοι
τυπε κατηγορεις το ζορεν και τη ζαβαρα για προσυνεννοημενα συγκεκαλυμμενο κιναιδισμο;ναι τα γνωστα πμ για συνεργασια σε ξερω με ξερεις ειμαστε ομορφοι
Δεν εχει σημασια. Και οι κακές ημερες εχουν την ποιοτητα τους. Ή τουλαχιστον ΠΡΕΠΕΙ να την εχουν.ε οχι και παντα ρε αλεξ υπαρχουν και οι κακες οι μερες
βαλε ντουβληρε καμια καλη τσοντα για να με παρει ο υπνος ομως παιζει ?
οχι για να τραβηξω αλλα για να κοιμηθω
τυπε κατηγορεις το ζορεν και τη ζαβαρα για προσυνεννοημενα συγκεκαλυμμενο κιναιδισμο;
βαλε ντουβλη
θα κλασεις στο γελιο και θα κοιμηθεις σαν πουλακι
το βρικες βρε εξυπνε.θα σου δωσουμε και βραβείοτυπε κατηγορεις το ζορεν και τη ζαβαρα για προσυνεννοημενα συγκεκαλυμμενο κιναιδισμο;
Τύπισσα Ζάβαρα, η προ-πρώην μου ηταν 1,64 και 130 κιλα. Εξαιρετικο κοριτσι, με πλακα, πηδιοταν φοβερα, δεν μετανιωσα στιγμη.
τυπε δεν το λεω εγω, ο λοπεζ το λεειτο βρικες βρε εξυπνε.θα σου δωσουμε και βραβείο
το βρικες βρε εξυπνε.θα σου δωσουμε και βραβείο
το βρικες βρε εξυπνε.θα σου δωσουμε και βραβείο
ετσιτης ανοιχτης παλαμης βεβαιως βεβαιως....
και τι αποδείξεις εχει ο λοπεζ?τυπε δεν το λεω εγω, ο λοπεζ το λεει
εγω σε πιστευω οτι η ζαβαρα ειναι μια κοπελαρα μεχρι εκει πανω :-
εσυ θα παρει βραβείο για τις τσοντεςτι βραβειο ? θελω και γω
Να θυμισω στους "πραγματικους φιλους" μου, οτι το "λεπτο ζητημα" ειναι ΑΛΛΟ προσωπο...
Μην κανουν καποιοι οτι δεν καταλαβαινουν...
δεν ξερω τυπεκαι τι αποδείξεις εχει ο λοπεζ?
δεν εχω καμια ορεξη να τον ρωτησω.Δεν τον εχω παρει και ποτε στα σοβαραδεν ξερω τυπε
ρωτα τον
παντως ο λοπεζ ειναι γνωστο λαγωνικο του σαη
μυριζεται τη γοβα νουμερο 46 απο χιλιομετρα :S
Oυδέν σχόλιο για το αλλο προσωπο.για ποσα εκατοστα λεπτο μιλαμε???θα το νιωσουμε η θα περασει απαρατηρητο?
εσυ θα παρει βραβείο για τις τσοντες
Να θυμισω στους "πραγματικους φιλους" μου, οτι το "λεπτο ζητημα" ειναι ΑΛΛΟ προσωπο...
Μην κανουν καποιοι οτι δεν καταλαβαινουν...