ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.348
- Πόντοι
- 506
3Αν δεν με απατά η μνήμη μου, με έχετε παραθέσει τουλάχιστον δύο φορές τα τλευταία εικοσι λεπτά.
3Αν δεν με απατά η μνήμη μου, με έχετε παραθέσει τουλάχιστον δύο φορές τα τλευταία εικοσι λεπτά.
ειχα καλο δασκαλο βλεπεςιΦοβερό επιχείρημα.
Αντάξιο της σοβαροτητος σας.
τυπε στη θεωρητικη περιπτωση που το πουλι καταδεχοταν να κανει πεσιματα τι θα επρεπε να πω στο αλλοδαπο μιλφετο μεσα στο λεωφορειο συμφωνα με την πλουσια εμπειρια σου για να το ριξω;Σημαντικό.
ειχα καλο δασκαλο βλεπεςι
ειχα καλο δασκαλο βλεπεςι
γεια σου μιλφετο ειμαι το πουλιτυπε στη θεωρητικη περιπτωση που το πουλι καταδεχοταν να κανει πεσιματα τι θα επρεπε να πω στο αλλοδαπο μιλφετο μεσα στο λεωφορειο συμφωνα με την πλουσια εμπειρια σου για να το ριξω;
τυπε αυτο το πεσιμο ειναι για τσαντια στο κεφαλι :-γεια σου μιλφετο ειμαι το πουλι
:- λες να εχει θεμα με το πουλι?τυπε αυτο το πεσιμο ειναι για τσαντια στο κεφαλι :-
μη του δινεις σημασια ετσι κανει αυτος ο αγιος... οποιος νταλαβεριζεται με εμενα και πει μια καλη κουβεντα τον αρχιζει...
τυπε η ζαβαρα ειναι αλφα μειλΝαι. Έχουμε κτηματικές διαφορές μεταξύ μας και σας εχθρεύομαι.... (ό,τι να ναι). :S
Εκτός από μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας, τι άλλο μεγάλο έχετε;
οχι για αυτο το λογο ρε τυπε
αλλα απο το σπιτι μου ως την εφορια ειναι 5 στασεις και που να παρκαρεις τωρα κατω απο την εφορια τη τζιπουρα;
Ποια ειναι αυτη ρε; Κατι μου θυμιζει.Ναι. Έχουμε κτηματικές διαφορές μεταξύ μας και σας εχθρεύομαι.... (ό,τι να ναι). :S
με καυλωσε πολυ αυτο το μιλφετο
εκτος απο σωματαρα ειχε και κατι μπλε ματια που σε κοιταζαν και σου καρφωνανε την ψυχη
αυριο πρωι πρωι ειμαι για σταθμο λαρισης για το στανταρακι μου
Ποια ειναι αυτη ρε; Κατι μου θυμιζει.
Τυπε ειδα στο Μεταξι νεαρο με πενηνταρα ψηλη λεπτη 2 μετρα μπουτια. Τους βλεπω σκεφτομαι, κρατιεται καλα η μαμα. Προχωρανε και πιανονται χερακι χερακι! Ωπα λεω, τρωει καλα ο μικρος!
τυπε μπορει να ειναι οντως μαμα γιος και να πιαστηκανε χερακι χερακι να περασουν το δρομο γιατι η μαμα μπορει να φοβοταν μην της κοψει το μπουλη της κανενας ασυνειδητος :SΤυπε ειδα στο Μεταξι νεαρο με πενηνταρα ψηλη λεπτη 2 μετρα μπουτια. Τους βλεπω σκεφτομαι, κρατιεται καλα η μαμα. Προχωρανε και πιανονται χερακι χερακι! Ωπα λεω, τρωει καλα ο μικρος!
Το εισιτηριο σας παρακαλω.τυπε στη θεωρητικη περιπτωση που το πουλι καταδεχοταν να κανει πεσιματα τι θα επρεπε να πω στο αλλοδαπο μιλφετο μεσα στο λεωφορειο συμφωνα με την πλουσια εμπειρια σου για να το ριξω;
Ναι. Έχουμε κτηματικές διαφορές μεταξύ μας και σας εχθρεύομαι.... (ό,τι να ναι). :S
τυπε μπορει να ειναι οντως μαμα γιος και να πιαστηκανε χερακι χερακι να περασουν το δρομο γιατι η μαμα μπορει να φοβοταν μην της κοψει το μπουλη της κανενας ασυνειδητος :S