το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 602
- Πόντοι
- 246
λες οι ελεγκτες τελικα να γαμανε;Το εισιτηριο σας παρακαλω.
λες οι ελεγκτες τελικα να γαμανε;Το εισιτηριο σας παρακαλω.
Το εισιτηριο σας παρακαλω.
εχεις καταλαβει πως παντα μπαινεις με εχθρικη διαθεση?? τα χωνεις με το γαντι παντα στον αλεξ στο ναρουτο στο ζορεν σε εμενα ...γιατι? εχω μεγαλο βυζι...
Οχι ρε τύπε. Αλλά μολις μου εδειχνε το εισιτηριο θα της ελεγα "δωστε το μου κι εγω θα σας δωσω ενα αλλο εισιτηριο για την ευτυχια".λες οι ελεγκτες τελικα να γαμανε;
ε ψεματα να πω?χαχαχα τρελοκομειοο
πιανει αυτη η ατακα αλεξ?Οχι ρε τύπε. Αλλά μολις μου εδειχνε το εισιτηριο θα της ελεγα "δωστε το μου κι εγω θα σας δωσω ενα αλλο εισιτηριο για την ευτυχια".
εχεςι ενα δικιαμη κανεις τετοια θα εχουμε θερμο διπλωματικο επεισοδιο..... με the saint 747 θα εκτοξευση πυραυλους
ε ψεματα να πω?
Πιανει τύπε.πιανει αυτη η ατακα αλεξ?
ναι ντυμενη ήσουν μεχρι ου εβγαλες το μπουφαν και μου βγηκαν τα ματιαεσυ ξερεις τι εβλεπες εγω παντως ντυμενη ηρθα χαχαχαχα
τυπε εχεις γαμησει με τετοια ατακα;Οχι ρε τύπε. Αλλά μολις μου εδειχνε το εισιτηριο θα της ελεγα "δωστε το μου κι εγω θα σας δωσω ενα αλλο εισιτηριο για την ευτυχια".
ναι ντυμενη ήσουν μεχρι ου εβγαλες το μπουφαν και μου βγηκαν τα ματια
ναι πες μου τωρα οτι ηταν τυχαιο που εσκυψες τοσες φορες να παιξεςι με το γατιχαχαχαχαχα συγνωμηηη ηταν τυχαιο
τυπε εχεις γαμησει με τετοια ατακα;
γιατι αν το ελεγα εγω αυτο στο αλλοδαπο πολυ φοβαμαι οτι θα με κοιταζε με απορημενο βλεμμα και στην καλυτερη θα μου εδινε κανενα διευρο
καλα κι εσυ πηγες με μπουφαν λες κι εισαι κανενας 15χρονος με φταχτη και παπι;χαχαχαχαχα συγνωμηηη ηταν τυχαιο
Ε θα επαιρνες το δίευρο και θα της εδινες χαρτακι με τηλεφωνο τύπετυπε εχεις γαμησει με τετοια ατακα;
γιατι αν το ελεγα εγω αυτο στο αλλοδαπο πολυ φοβαμαι οτι θα με κοιταζε με απορημενο βλεμμα και στην καλυτερη θα μου εδινε κανενα διευρο