Φυσικά και δεν περιμένω επιχειρήματα από ΚΡΕΤΙΝΕΣ-ΟΥΣ. Συνέχισε αν δε θες να με χασάεις...
τελικα εχεις δικιο. ολο το σαιτ ειμαστε μαλακες και κρετινοι. να μου ζησεις αρχηγε μου
Φυσικά και δεν περιμένω επιχειρήματα από ΚΡΕΤΙΝΕΣ-ΟΥΣ. Συνέχισε αν δε θες να με χασάεις...
...εστι υπηρεciaσιας οφθαλμος , ος τα πανθ'ορα !!!Αστεια-αστεια , πρωτη φορα στη ζωη μου , πηγα μπουρδελοτσαρκα με ΠΙΤΣΙ , ΣΚΙΝΤΟΥ και NICK σε κατι μπουρδελα στην Ιασωνος ! Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ !!! Αλλιως τα εβλεπα στις ταινιες !!! Τι να πω???????? :'( :'( :'( Προσπαθουσα να κανω χιουμορ , ταβαριτς , αλλα... :'( :'( :'(Ακομα να συνελθω !!!!Τελος παντων...για να βλεπω μαχες !!! Ο φακος του Forumreporter καραδοκει λεμεεεεεεεεεεε!!!Δωστε αιμα και σπερμα στο λαοοοοοοοο!!!!!!!! Παμεεεεεεεεε!!!!!!Είναι λιμο φέρσιον και συνοδεύεται απο άτακτα ρωσοπορνίδια που παρέχει η υπηρεσία έτσι Μπάικερ; ;) Που είναι ο Ανατόλ μου τον διώξατε;
τελικα εχεις δικιο. ολο το σαιτ ειμαστε μαλακες και κρετινοι. να μου ζησεις αρχηγε μου
γεια σου γοβάκια! εγώ δεν είμαι... ;)τελικα εχεις δικιο. ολο το σαιτ ειμαστε μαλακες και κρετινοι. να μου ζησεις αρχηγε μου
Ποτέ δεν είπα για όλο το site. Άλλωστε πολλοί συμφωνούν μαζί μου. Άλλαξε πα-πούτσα. Εκτίθεσαι. Δες τα Ρωσάκια πιο πάνω. Πίκρααα εε???
Πήγαινε γρήγορα στο thread με τα Δίδυμα να δεις τι θα πει ΡΩΣΙΚΗ γάμπα. Και μετά τα ξαναλέμε...
σε λίγο θα κλάψει...τις ειδα και σου απαντησα, γτ πρεπει να πικρενομαι μονιμως; δεν σε καταλαβενω;
...εστι υπηρεciaσιας οφθαλμος , ος τα πανθ'ορα !!!Αστεια-αστεια , πρωτη φορα στη ζωη μου , πηγα μπουρδελοτσαρκα με ΠΙΤΣΙ , ΣΚΙΝΤΟΥ και NICK σε κατι μπουρδελα στην Ιασωνος ! Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ !!! Αλλιως τα εβλεπα στις ταινιες !!! Τι να πω???????? :'( :'( :'( Προσπαθουσα να κανω χιουμορ , ταβαριτς , αλλα... :'( :'( :'(Ακομα να συνελθω !!!!Τελος παντων...για να βλεπω μαχες !!! Ο φακος του Forumreporter καραδοκει λεμεεεεεεεεεεε!!!Δωστε αιμα και σπερμα στο λαοοοοοοοο!!!!!!!! Παμεεεεεεεεε!!!!!!
σε λίγο θα κλάψει...
λες να σε λυπηθώ?ειδες; κοντευω να πεσω στα ψυχοφαρμακα απο την καταθλιψη
λες να σε λυπηθώ?
πηγαινε στο φαρμακειο να μου παρεις ενα κουτακι υπνωτικα να κοιμηθω αποψε :'( :'(
...εστι υπηρεciaσιας οφθαλμος , ος τα πανθ'ορα !!!Αστεια-αστεια , πρωτη φορα στη ζωη μου , πηγα μπουρδελοτσαρκα με ΠΙΤΣΙ , ΣΚΙΝΤΟΥ και NICK σε κατι μπουρδελα στην Ιασωνος ! Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ !!! Αλλιως τα εβλεπα στις ταινιες !!! Τι να πω???????? :'( :'( :'( Προσπαθουσα να κανω χιουμορ , ταβαριτς , αλλα... :'( :'( :'(Ακομα να συνελθω !!!!Τελος παντων...για να βλεπω μαχες !!! Ο φακος του Forumreporter καραδοκει λεμεεεεεεεεεεε!!!Δωστε αιμα και σπερμα στο λαοοοοοοοο!!!!!!!! Παμεεεεεεεεε!!!!!!
Δεν ειμαι για τετοια , ρε ταβαριτς ! Ειμαι ρομαντικος ! Θελω το μπιριμπιρι μου , την επαφη ... το παραμυθι μου , με δυο κουβεντες ! Αμα τα φερει η τυχη και τα πουμε απο κοντα , θα σου πω για την πρωτη και τελευταια φορα που το επεχειρησα και δεν θα σου μεινει αντερο ! Ειναι και η γαμημενη η φραση που ειχε πεταξει κι'ενας φασιστακος <<-Και τι καταφερατε , ρε μαλακες ...Πουτανες στα μπουρδελα της Δυσης , τις στειλατε τις γυναικες σας !!! >> ΜΑΧΑΙΡΙΑ !!! Ασε , σου λεω ...το'χω δει το ονειρο !!! Να'σαι καλα FORUMREPORTERRRRRRRRRR!!!Άσε τα ελλεινά μπουρδέλα και τις ελλεινίδες και έλα μαζί μας νταβάριτς να κάνουμε κυριλέ μασαζοτσαρκες σε ιδρύματα χαλάρωσης και ευεξίας όπου ζουμερές συντρόφισες θα μας περιποιηθούν δεόντως λέμε... ;)
Δεν ειμαι για τετοια , ρε ταβαριτς ! Ειμαι ρομαντικος ! Θελω το μπιριμπιρι μου , την επαφη ... το παραμυθι μου , με δυο κουβεντες ! Αμα τα φερει η τυχη και τα πουμε απο κοντα , θα σου πω για την πρωτη και τελευταια φορα που το επεχειρησα και δεν θα σου μεινει αντερο ! Ειναι και η γαμημενη η φραση που ειχε πεταξει κι'ενας φασιστακος <<-Και τι καταφερατε , ρε μαλακες ...Πουτανες στα μπουρδελα της Δυσης , τις στειλατε τις γυναικες σας !!! >> ΜΑΧΑΙΡΙΑ !!! Ασε , σου λεω ...το'χω δει το ονειρο !!! Να'σαι καλα FORUMREPORTERRRRRRRRRR!!!