Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Φυσικά και δεν περιμένω επιχειρήματα από ΚΡΕΤΙΝΕΣ-ΟΥΣ. Συνέχισε αν δε θες να με χασάεις...

τελικα εχεις δικιο. ολο το σαιτ ειμαστε μαλακες και κρετινοι. να μου ζησεις αρχηγε μου

Επισκέπτης
Είναι λιμο φέρσιον και συνοδεύεται απο άτακτα ρωσοπορνίδια που παρέχει η υπηρεσία έτσι Μπάικερ; ;) Που είναι ο Ανατόλ μου τον διώξατε;
...εστι υπηρεciaσιας οφθαλμος , ος τα πανθ'ορα !!!Αστεια-αστεια , πρωτη φορα στη ζωη μου , πηγα μπουρδελοτσαρκα με ΠΙΤΣΙ , ΣΚΙΝΤΟΥ και NICK σε κατι μπουρδελα στην Ιασωνος ! Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ  !!! Αλλιως τα εβλεπα στις ταινιες !!! Τι να πω???????? :'( :'( :'( Προσπαθουσα να κανω χιουμορ , ταβαριτς , αλλα... :'( :'( :'(Ακομα να συνελθω !!!!Τελος παντων...για να βλεπω μαχες !!! Ο φακος του Forumreporter καραδοκει λεμεεεεεεεεεεε!!!Δωστε αιμα και σπερμα στο λαοοοοοοοο!!!!!!!! Παμεεεεεεεεε!!!!!! 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.235
Πόντοι
506
τελικα εχεις δικιο. ολο το σαιτ ειμαστε μαλακες και κρετινοι. να μου ζησεις αρχηγε μου

Ποτέ δεν είπα για όλο το site. Άλλωστε πολλοί συμφωνούν μαζί μου. Άλλαξε πα-πούτσα. Εκτίθεσαι. Δες τα Ρωσάκια πιο πάνω. Πίκρααα εε???

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ποτέ δεν είπα για όλο το site. Άλλωστε πολλοί συμφωνούν μαζί μου. Άλλαξε πα-πούτσα. Εκτίθεσαι. Δες τα Ρωσάκια πιο πάνω. Πίκρααα εε???

τα καημενα. με τοσο κρυο και να φοραν μονο ενα σκουφακι θα πουντιασουν

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.235
Πόντοι
506

Πήγαινε γρήγορα στο thread με τα Δίδυμα να δεις τι θα πει ΡΩΣΙΚΗ γάμπα. Και μετά τα ξαναλέμε...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
...εστι υπηρεciaσιας οφθαλμος , ος τα πανθ'ορα !!!Αστεια-αστεια , πρωτη φορα στη ζωη μου , πηγα μπουρδελοτσαρκα με ΠΙΤΣΙ , ΣΚΙΝΤΟΥ και NICK σε κατι μπουρδελα στην Ιασωνος ! Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ  !!! Αλλιως τα εβλεπα στις ταινιες !!! Τι να πω???????? :'( :'( :'( Προσπαθουσα να κανω χιουμορ , ταβαριτς , αλλα... :'( :'( :'(Ακομα να συνελθω !!!!Τελος παντων...για να βλεπω μαχες !!! Ο φακος του Forumreporter καραδοκει λεμεεεεεεεεεεε!!!Δωστε αιμα και σπερμα στο λαοοοοοοοο!!!!!!!! Παμεεεεεεεεε!!!!!! 

επαναλαμβάνω παλαιότερο μνμ μου στον φίλτατο
καταλαβαίνοντας απόλυτα το πολιτιστικό του
σοκ..που πρώτος επισήμανα ότι θα πάθαινε!...
''πού τον πάτε ρε τον άνθρωπο?!.....
ούτε εγώ δεν πάω εκεί......  :cheesy:  :cheesy:
...κάθε
χώρος του α.ε.
έχει τη δική του φιλοσοφία και αισθητική....
χθες συνάντησες τη μία πλευρά
υπάρχουν αρκετές ακόμη......
δεν το λέω φυσικά για να τις προσεγγίσεις,
ούτε εγώ το εχω κάνει άλλωστε
σε μεγάλο βαθμό,
αλλά για να μην ταυτιστεί στο μυαλό σου ο α.ε.
και οι εκδοχές του ΜΟΝΟ με ερείπια και λαβυρίνθους!.....  ;)  ;)  ;)''

Επισκέπτης
Αδελφε μου Νικολα , ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ! Να'μαστε καλα , και θα την κανουμε απο κοντα !

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
όποτε θέλεις!....  :)
:rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης

Άσε τα ελλεινά μπουρδέλα και τις ελλεινίδες και έλα μαζί μας νταβάριτς να κάνουμε κυριλέ μασαζοτσαρκες σε ιδρύματα χαλάρωσης και ευεξίας όπου ζουμερές συντρόφισες θα μας περιποιηθούν δεόντως λέμε... ;)

Συνημμένα

• russian_massage.jpg
    russian_massage.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • julia.jpg
    julia.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
και δεν μπορείς να καταλάβεις πότε είναι μέσα και πότε όχι...
το ζεύγος έχει συμφωνήσει να το παίζει παραλλαγή! ;)

Επισκέπτης
Άσε τα ελλεινά μπουρδέλα και τις ελλεινίδες και έλα μαζί μας νταβάριτς να κάνουμε κυριλέ μασαζοτσαρκες σε ιδρύματα χαλάρωσης και ευεξίας όπου ζουμερές συντρόφισες θα μας περιποιηθούν δεόντως λέμε... ;)
Δεν ειμαι για τετοια , ρε ταβαριτς ! Ειμαι ρομαντικος ! Θελω το μπιριμπιρι μου , την επαφη ... το παραμυθι μου , με δυο κουβεντες ! Αμα τα φερει η τυχη και τα πουμε απο κοντα , θα σου πω για την πρωτη και τελευταια φορα που το επεχειρησα και δεν θα σου μεινει αντερο ! Ειναι και η γαμημενη η φραση που ειχε πεταξει κι'ενας φασιστακος <<-Και τι καταφερατε , ρε μαλακες ...Πουτανες στα μπουρδελα της Δυσης , τις στειλατε τις γυναικες σας !!! >> ΜΑΧΑΙΡΙΑ !!! Ασε , σου λεω ...το'χω δει το ονειρο !!!  Να'σαι καλα FORUMREPORTERRRRRRRRRR!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν ειμαι για τετοια , ρε ταβαριτς ! Ειμαι ρομαντικος ! Θελω το μπιριμπιρι μου , την επαφη ... το παραμυθι μου , με δυο κουβεντες ! Αμα τα φερει η τυχη και τα πουμε απο κοντα , θα σου πω για την πρωτη και τελευταια φορα που το επεχειρησα και δεν θα σου μεινει αντερο ! Ειναι και η γαμημενη η φραση που ειχε πεταξει κι'ενας φασιστακος <<-Και τι καταφερατε , ρε μαλακες ...Πουτανες στα μπουρδελα της Δυσης , τις στειλατε τις γυναικες σας !!! >> ΜΑΧΑΙΡΙΑ !!! Ασε , σου λεω ...το'χω δει το ονειρο !!!  Να'σαι καλα FORUMREPORTERRRRRRRRRR!!!

Βρε θα σε κάνουμε εμείς να μπεις και θα πεις και ένα τραγούδι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom