Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ενω το πρωην ανατολικο μπλοκ που ψωμολυσσαει στην πεινα ειναι πρωτοκλασσατο.... :2funny:

τουλαχιστον με κατι μαροκινους αλγερινους και σαουδαραβες που ειχα μπλεξει ημουνα σιγουρα οτι με θελανε γιατι κανω καλες πιπες και οχι επειδη εχω φραγκα στην τραπεζα ;) δεν τα ειχανε αναγκη βλεπεις.....

τριτος κοσμος λεει......χαχαχαχαχα
μαλλον για αγεωγραφητο σε κοβω καλε μου :)

περίπτωση αγνού κ αμόλυντου pwn.. :rockon:
να δω τι θα απαντήσει ο anatolgami μετά από κάτι τέτοιο..

συνεχίζει πάντως να είναι το πιο δημοφιλές το thread των ελλεεινίδων..
γιατί άραγε? :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
περίπτωση αγνού κ αμόλυντου pwn.. :rockon:
να δω τι θα απαντήσει ο anatolgami μετά από κάτι τέτοιο..

έλα ντε. τον κόλλησε στον τοίχο. μη σου πω ότι θα κάνει κάνα μήνα να ξαναβγεί στο καφενείο για πρέφα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μαγκες εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οι ελλεεινιδες εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμνε και το τουπε τους σπαει νευρα....ειναι ο κυριος λογος που με εχει  κανει να θεωρω τις γυναιες μονο για :knockinb: :knockinb: :knockinb:.οι καθημερινες τους συμπεριφορες με δικαιωνουν.... :rockon: :rockon: :rockon:η κλασσικη τσοκαρια που χωρις να εχει να επιδειξει κατι το αξιολογο την εψει δει champions leageue kai πανω...... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
καλά μωρή....με σκούρους,άπλυτους βρωμιάρηδες,λιγούρηδες πετρελαιάδες πάς?....ΦΤΟΥ ΣΟΥ....και σ είχα σε εκτίμηση...... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
...Εμ...Ρομποτουλη...μου'θελες και συναισθηματα , στα σκουριασμενα σου γεραματα ! Βραχυκυκλωσανε τα τσιπακια σου και την παρατησες την ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΣ που σε λαδωνε καθε μερα και σ'ειχε στα ΩΠΑ-ΩΠΑ !!! Τρεχα τωρα την μεγαλοννησο , 10 φορες την μερα γυρω-γυρω! Ντενεκε ξεγανωτε !

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
...Εμ...Ρομποτουλη...μου'θελες και συναισθηματα , στα σκουριασμενα σου γεραματα ! Βραχυκυκλωσανε τα τσιπακια σου και την παρατησες την ΒΥΖΟΛΑΓΝΟΣ που σε λαδωνε καθε μερα και σ'ειχε στα ΩΠΑ-ΩΠΑ !!! Τρεχα τωρα την μεγαλοννησο , 10 φορες την μερα γυρω-γυρω! Ντενεκε ξεγανωτε !
ίσα ρε.....τενεκές ο χάλκινος?......θα; σου ρίξω ιχώρ στην μούρη και θα τρέχεις..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
θειο πιαστο παλι σε ελληνικα !
Τάλως= μυθικός φρουρός της Κρήτης, κατασκευασμένος από χαλκό από τον Ήφαιστο κατά παραγγελία του Μίνωα του συμμαθητή του ΝΟΤ SO EASY BIKER
Ιχώρ= το αίμα των αθανάτων του Ολύμπου το οποίο διέτρεχε τα σωληνάκια του Τάλω και το οποίο είχε μπεί από τρύπα στη φτέρνα. Αν και ρόμπότ ο Τάλως, δεν χρειαζόταν τακτικά σέρβις.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Τάλως= μυθικός φρουρός της Κρήτης, κατασκευασμένος από χαλκό από τον Ήφαιστο κατά παραγγελία του Μίνωα του συμμαθητή του ΝΟΤ SO EASY BIKER
Ιχώρ= το αίμα των αθανάτων του Ολύμπου το οποίο διέτρεχε τα σωληνάκια του Τάλω και το οποίο είχε μπεί από τρύπα στη φτέρνα. Αν και ρόμπότ ο Τάλως, δεν χρειαζόταν τακτικά σέρβις.
κάθε 40.000χλμ...κατασκευασμενος απο την μερσεντε....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Eπειδη ζηλευει ο μπονμπενιτο,μια και ειναι μερικους αιωνες μεγαλυτερος,τον ανακαλω εις την ταξη...και τον ενημερωνω,οτι ο Μινως,,,ητο μια Ολυμπιαδα μεγαλυτερος!Μην ρωτησεις τι ειναι Ολυμπιαδα ! Ο Αλεξης , ο κολλητος της Σεληνης , που εχει αναλαβει το θεμα ...λειπει !

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Eπειδη ζηλευει ο μπονμπενιτο,μια και ειναι μερικους αιωνες μεγαλυτερος,τον ανακαλω εις την ταξη...και τον ενημερωνω,οτι ο Μινως,,,ητο μια Ολυμπιαδα μεγαλυτερος!Μην ρωτησεις τι ειναι Ολυμπιαδα ! Ο Αλεξης , ο κολλητος της Σεληνης , που εχει αναλαβει το θεμα ...λειπει !
ρε όργια....θυμάστε την έκρηξη του ηφαιστείου της σαντορίνης?.....που τρέχαμε στο βουνό να σωθούμε.....και του τάλεγα του μαλάκα του βασιληά....κουναει ρε,παμε να φύγουμε...τίποτα αυτός.....τσάμπα πνιγμένος πήγε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και στα σημερινά best of του xekatiniastitelef8era θρεντ νικητές ανακηρύσσονται με ισοβαθμία η σπαιγκερλ και ο ανατολγαμι :rockon:

τι λες  βρε  ποντικονυφιτσα απο το καζακσταν?
ποιες ειναι ελλεεινηδες βρε δρυοκολαπτη απο την απχαζια?

Μόσχα και Κίεβο κυκλοφορώ, αγεωγράφητη Ελεηνίδα.

Εσυ. Αραχνομαρμαγκα της Γκατζολιας

Δεν αυτοαναιρούμαι.
Μαλάκα σε έλεγα, μαλάκα σε λέω.
Να προσθέσω και την περικεφαλαία τώρα.      :boobies:

Στη Γκατζολία σου εσύ. Εγώ είμαι πρωτευουσιάνος.

Εγω ρε ερμε μετροποντικα της μακρινης γεωργιας ειμαι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ!
και κυριος ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
αιντε μη φωναξω το εμικρεσιον που λενε και στην Παφο.αχαχαχαχαχ

Όλο και αποφεύγεις να απαντήσεις αν είσαι καλύτερη πουτάνα από τις Ρωσίδες συναδέλφους σου. Γιατί?????

Μην τολμησεις ρε αχρηστε και πεις την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την θεσσαλονικη ,βουλγαρια θα ερθω και θα σε κανω λαμπαδα πασχαλιατικη.παρταλη και δεν με νοιαζει αν θα με μπαναρουν.

αυτο ρε κοτα λυρατινα μου το πεις καταπροσωπο,να σου δειξω τι κανουν οι θεσσαλονικιες.
να δεις τι σημαινει τσιμεντο μποτακι.....

τη μαλακια που σε εχει βαρεσει κατακουτελα να δουμε ποτε θα μπερδεψεις ιμιτασιον αντρα...

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
θυμάστε την έκρηξη του ηφαιστείου της σαντορίνης?.....που τρέχαμε στο βουνό να σωθούμε.....
το βουνό έσκαγε και προς τα εκεί τρέχατε? :think: όχι προς τη θάλασσα? :rolleyes:
τελικά η ποντιακή φυλή κατάγεται από τη Σαντορίνη! :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.239
Πόντοι
506
ενω το πρωην ανατολικο μπλοκ που ψωμολυσσαει στην πεινα ειναι πρωτοκλασσατο.... :2funny:

τουλαχιστον με κατι μαροκινους αλγερινους και σαουδαραβες που ειχα μπλεξει ημουνα σιγουρα οτι με θελανε γιατι κανω καλες πιπες και οχι επειδη εχω φραγκα στην τραπεζα ;) δεν τα ειχανε αναγκη βλεπεις.....

τριτος κοσμος λεει......χαχαχαχαχα
μαλλον για αγεωγραφητο σε κοβω καλε μου :)

Ενώ Μαρόκο και Αλγερία είναι χεσμένα στο τάληρο. Τι λες ρε χαμένη (χαμένε??-ποιο είναι το φύλο σου τελικά)?? Για πήγαινε να μείνεις στη Μόσχα σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο να δούμε πόσα θα πληρώσεις και πόση γεωγραφία ξέρεις. Εμένα οι Ρωσίδες (και όχι μόνο) με θέλανε γιατί κάνω φοβερό γλυφομούνι. Έκανες πίπες ή σου κάνανε??

Επισκέπτης
Μετα τον πορνορεπορτερ PITSILISTIS πρεπει να σου αποδωθει αναλογος τιτλος ! Forumreporter ... Pirforos the Great!!!!!!!

Επισκέπτης
Μετα τον πορνορεπορτερ PITSILISTIS πρεπει να σου αποδωθει αναλογος τιτλος ! Forumreporter ... Pirforos the Great!!!!!!!

Λαμπίρη Τατιάνα τρέμετε   :rolleyes:
Πάντως τον ανατολ δυσκολεύομαι να τον προλάβω αλλάζει συνεχώς μετωπα πρώτα ευαbb μετά μπαιτ ακολούθως σπαιγκερλ και τώρα περιέλαβε τη μουνίτσα  :2funny:

Συνημμένα

• reporter.jpg
    reporter.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Λαμπίρη Τατιάνα τρέμετε   :rolleyes:
Πάντως τον ανατολ δυσκολεύομαι να τον προλάβω αλλάζει συνεχώς μετωπα πρώτα ευαbb μετά μπαιτ ακολούθως σπαιγκερλ και τώρα περιέλαβε τη μουνίτσα  :2funny:
...θα εισηγηθω στην υπηρεσιασια , να σου χορηγηθει οχημα της επιλογης σου !ΛΑDΑ η VOSCHOD κατα προτιμηση...αν κρινω απ'το αβαταρ σου !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom