Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενώ Μαρόκο και Αλγερία είναι χεσμένα στο τάληρο. Τι λες ρε χαμένη (χαμένε??-ποιο είναι το φύλο σου τελικά)?? Για πήγαινε να μείνεις στη Μόσχα σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο να δούμε πόσα θα πληρώσεις και πόση γεωγραφία ξέρεις. Εμένα οι Ρωσίδες (και όχι μόνο) με θέλανε γιατί κάνω φοβερό γλυφομούνι. Έκανες πίπες ή σου κάνανε??

εκανες τοσο καλο γλυφομουνι που προφανως απεφασησαν ολες οι ρωσσιδες-ουκρανιδες και τα συναφη να ερθουν σε μεταναστευτικα κυματα στην ελλαδα και τις γυρω χωρες και να δουν αν κανουν ολοι τοσο καλο γλυφομουνι........μονο που απεφασισαν να το χρεωνουν κι ολας ε? :2funny:

το οτι χωρες οπως η ρωσσια κινουνται σε δυο ταχύτητες (ζαμπλουτοι ή παμφτωχοι) δε μου λεει απολυτως τιποτα.....εγω δεν γνωριζω να συρρεουν γυναικες και αντρες του αραβικου κοσμου για να γινουν πουτανες και να καθαρισουν τζαμια ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λαμπίρη Τατιάνα τρέμετε   :rolleyes:
Πάντως τον ανατολ δυσκολεύομαι να τον προλάβω αλλάζει συνεχώς μετωπα πρώτα ευαbb μετά μπαιτ ακολούθως σπαιγκερλ και τώρα περιέλαβε τη μουνίτσα  :2funny:

σε ολες τα ιδια λεει μη ζοριζεσαι :P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ελατε ολοι τσατ !!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ananias3lv.jpg

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506
εκανες τοσο καλο γλυφομουνι που προφανως απεφασησαν ολες οι ρωσσιδες-ουκρανιδες και τα συναφη να ερθουν σε μεταναστευτικα κυματα στην ελλαδα και τις γυρω χωρες και να δουν αν κανουν ολοι τοσο καλο γλυφομουνι........μονο που απεφασισαν να το χρεωνουν κι ολας ε? :2funny:

το οτι χωρες οπως η ρωσσια κινουνται σε δυο ταχύτητες (ζαμπλουτοι ή παμφτωχοι) δε μου λεει απολυτως τιποτα.....εγω δεν γνωριζω να συρρεουν γυναικες και αντρες του αραβικου κοσμου για να γινουν πουτανες και να καθαρισουν τζαμια ;)

Για να δεις πόσο ΗΛΙΘΙΑ-ΗΛΙΘΙΟΣ(?) είσαι. 1. Τις περισσότερες τις γνώρισα εκτός Ελλάδας. 2. Η βολική σας δικαιολογία είναι πάντα ότι αυτές είναι πουτάνες, ενώ υπάρχουν χιλιάδες Ανατολικοευρωπαίες που κάνουν άλλη δουλειά και ενίοτε φυσιολογικότατες σχέσεις με άντρες. Πώς όμως να δικαιολογήσετε το φτύσιμο που τρώτε από τους Έλληνες για χάρη τους?? Και την ανωτερότητά τους σε όλα (εμφάνιση, συμπεριφορά, μόρφωση sex). 3. Η πορνεία στο Μουσουλμανικό (Αραβικό) κόσμο τιμωρείται με θάνατο. Αλλιώς θα σουλεγα πόσες και πόσοι πεινασμένοι από κει θα εκδίδονταν. 4. Άντε τώρα σε κανένα Άραβα να σου χύσει το μουτράκι. Αν υπάρχει. Βάζουμε στοίχημα ότι αν του πας και κανα Ρωσάκι από κοντά θα το προτιμήσει?? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για να δεις πόσο ΗΛΙΘΙΑ-ΗΛΙΘΙΟΣ(?) είσαι. 1. Τις περισσότερες τις γνώρισα εκτός Ελλάδας. 2. Η βολική σας δικαιολογία είναι πάντα ότι αυτές είναι πουτάνες, ενώ υπάρχουν χιλιάδες Ανατολικοευρωπαίες που κάνουν άλλη δουλειά και ενίοτε φυσιολογικότατες σχέσεις με άντρες. Πώς όμως να δικαιολογήσετε το φτύσιμο που τρώτε από τους Έλληνες για χάρη τους?? Και την ανωτερότητά τους σε όλα (εμφάνιση, συμπεριφορά, μόρφωση sex). 3. Η πορνεία στο Μουσουλμανικό (Αραβικό) κόσμο τιμωρείται με θάνατο. Αλλιώς θα σουλεγα πόσες και πόσοι πεινασμένοι από κει θα εκδίδονταν. 4. Άντε τώρα σε κανένα Άραβα να σου χύσει το μουτράκι. Αν υπάρχει. Βάζουμε στοίχημα ότι αν του πας και κανα Ρωσάκι από κοντά θα το προτιμήσει?? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

δεν πιστευω να περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα και με επιχειρηματα ετσι? :2funny:

παραμενεις η μασκοτ μου........σε αγαπαω.......μη φυγεις ποτε απο δω.......χασαμε τον τοντοκ.......χασαμε τον λαπλας........χασαμε τον λακις..........μη χασαουμε και το αγαμητο........ :) :)

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
μουνίτσο πάμε μπουρδελότσαρκα?
βρες μια δικαιολογία για τη γκόμενα  ;) και φύγαμε!!!  :rockon:

Επισκέπτης
...θα εισηγηθω στην υπηρεσιασια , να σου χορηγηθει οχημα της επιλογης σου !ΛΑDΑ η VOSCHOD κατα προτιμηση...αν κρινω απ'το αβαταρ σου !!!

Πες στην υπηρεσία το λάντα να είναι λίγο ευρύχωρο όπως στη φώτο για να χωράει τα Ρωσιδάκια που θα το γεμίζω.. :dancing: για τις ανάγκες του ρεπορτάζ πάντα  :rolleyes:
υπηρεσιασια ή υπηρεσιαcia; :huh: μη βρεθούμε και σε κανα γκουαντανάμο ..

Συνημμένα

• Lada.jpg
    Lada.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 23

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να το πω και στον γκομενο μου τον γουαιτευ να ερθει μαζι μας? κριμα ειναι να μεινει μονος του.....

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

Επισκέπτης
να το πω και στον γκομενο μου τον γουαιτευ να ερθει μαζι μας? κριμα ειναι να μεινει μονος του.....

οχι μωρακι μου οχι μην ανυσηχεις...πηγαινε πηγαινε να διασκεδασεις που το εχεις αναγκη στηριγμα του νοικοκυριου μας :-* :-* :-*

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
οχι μωρακι μου οχι μην ανυσηχεις...πηγαινε πηγαινε να διασκεδασεις που το εχεις αναγκη στηριγμα του νοικοκυριου μας :-* :-* :-*
εσύ είσαι με τον χοντρό αντίχειρα???  :think:

Επισκέπτης
θα πιτσιλισουμε ατακτα πορνιδια??????????? γουσταρωωωωωωωωω :2funny:

το μοντελο της lada ειναι το Limo που εχει βγαλει? :P

Είναι λιμο φέρσιον και συνοδεύεται απο άτακτα ρωσοπορνίδια που παρέχει η υπηρεσία έτσι Μπάικερ; ;) Που είναι ο Ανατόλ μου τον διώξατε;

Συνημμένα

• KGB girls.jpg
    KGB girls.jpg
    171,8 KB · Εμφανίσεις: 21

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506
Είναι λιμο φέρσιον και συνοδεύεται απο άτακτα ρωσοπορνίδια που παρέχει η υπηρεσία έτσι Μπάικερ; ;) Που είναι ο Ανατόλ μου τον διώξατε;

Να μου ζήσεις παλικάρι μου. Έτσι να τα βλέπουν οι ΤΣΟΥΛΟΕλεηνίδες και να ΣΚΑΝΕ.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.237
Πόντοι
506
δεν πιστευω να περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα και με επιχειρηματα ετσι? :2funny:

παραμενεις η μασκοτ μου........σε αγαπαω.......μη φυγεις ποτε απο δω.......χασαμε τον τοντοκ.......χασαμε τον λαπλας........χασαμε τον λακις..........μη χασαουμε και το αγαμητο........ :) :)

Φυσικά και δεν περιμένω επιχειρήματα από ΚΡΕΤΙΝΕΣ-ΟΥΣ. Συνέχισε αν δε θες να με χασάεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom