Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Επισκέπτης
Δεν ειμαι για τετοια , ρε ταβαριτς ! Ειμαι ρομαντικος ! Θελω το μπιριμπιρι μου , την επαφη ... το παραμυθι μου , με δυο κουβεντες ! Αμα τα φερει η τυχη και τα πουμε απο κοντα , θα σου πω για την πρωτη και τελευταια φορα που το επεχειρησα και δεν θα σου μεινει αντερο ! Ειναι και η γαμημενη η φραση που ειχε πεταξει κι'ενας φασιστακος <<-Και τι καταφερατε , ρε μαλακες ...Πουτανες στα μπουρδελα της Δυσης , τις στειλατε τις γυναικες σας !!! >> ΜΑΧΑΙΡΙΑ !!! Ασε , σου λεω ...το'χω δει το ονειρο !!!  Να'σαι καλα FORUMREPORTERRRRRRRRRR!!!

Και εσύ νταβάριτς  :) πάω πάσο αφού είναι έτσι..για ρομαντικά κοριτσάκια μόνο στη μόσκβα εδώ το χουν ρίξει στα ευρώπουλα... 

Επισκέπτης
Και εσύ νταβάριτς  :) πάω πάσο αφού είναι έτσι..για ρομαντικά κοριτσάκια μόνο στη μόσκβα εδώ το χουν ρίξει στα ευρώπουλα... 
...δυστυχως , στο γραφειο εχω δυο Μοσχοβιτισσες και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ απο το πρωην Ανατολικο μπλοκ ! Δυο απ'αυτες , μια Ρωσσιδα και μια Λευκορωσσιδα , μπαινουν , που και που με το νικ μου !  Μακαρι να'ταν κι'απο κει ΘΕΤΙΚΑ τα μηνυματα !Σχολια αναλυτικα ... συντομα ! Οπως οι ιδιες λενε , δεν ειναι και τοσο ροδινη η ζωη για μια μεση Ρωσσιδα πια , στη Ρωσσια! Και μιλαμε , οτι οι συγκεκριμενες ,ζουν εδω και ειναι  γυναικες 32 και 35 ετων , με μισθους που αγγιζουν τις 75.000 ευρω τον χρονο ! Τελος παντων , αν βρω χρονο , θα αναφερω σχολια τους ! Θα παω στην Κουβα με τον Φιντελ , να την περναω φινα !

Επισκέπτης
...δυστυχως , στο γραφειο εχω δυο Μοσχοβιτισσες και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ απο το πρωην Ανατολικο μπλοκ ! Δυο απ'αυτες , μια Ρωσσιδα και μια Λευκορωσσιδα , μπαινουν , που και που με το νικ μου !  Μακαρι να'ταν κι'απο κει ΘΕΤΙΚΑ τα μηνυματα !Σχολια αναλυτικα ... συντομα ! Οπως οι ιδιες λενε , δεν ειναι και τοσο ροδινη η ζωη για μια μεση Ρωσσιδα πια , στη Ρωσσια! Και μιλαμε , οτι οι συγκεκριμενες ,ζουν εδω και ειναι  γυναικες 32 και 35 ετων , με μισθους που αγγιζουν τις 75.000 ευρω τον χρονο ! Τελος παντων , αν βρω χρονο , θα αναφερω σχολια τους ! Θα παω στην Κουβα με τον Φιντελ , να την περναω φινα !

75Κ στην Ελλαδα; Δε τα πάνε και άσχημα, που δουλεύουν σε πολυεθνική; Ναι δεν είναι ρόδινα υπάρχουν πολλές ταξικές ανισότητες εκει πλέον και η ζωή έχει ακριβίνει πολύ..
Ναι θα ταν ενδιαφέρον να ακούσουμε σχολια τους για το πως τα βλέπουν τα πράγματα στην Ρωσία και στη Ελλάδα.. Βρίσκουν ενδιαφέρον το σαιτ;  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
75Κ στην Ελλαδα; Δε τα πάνε και άσχημα, που δουλεύουν σε πολυεθνική; Ναι δεν είναι ρόδινα υπάρχουν πολλές ταξικές ανισότητες εκει πλέον και η ζωή έχει ακριβίνει πολύ..
Ναι θα ταν ενδιαφέρον να ακούσουμε σχολια τους για το πως τα βλέπουν τα πράγματα στην Ρωσία και στη Ελλάδα.. Βρίσκουν ενδιαφέρον το σαιτ;  :grin:

ενώ εμείς ήμαστε στη γενιά των 700 ευρώ! αδικία! ταξική ανισότητα! smash capitalism  λέμε!!!

Επισκέπτης
75Κ στην Ελλαδα; Δε τα πάνε και άσχημα, που δουλεύουν σε πολυεθνική; Ναι δεν είναι ρόδινα υπάρχουν πολλές ταξικές ανισότητες εκει πλέον και η ζωή έχει ακριβίνει πολύ
Απο κοντα ! Αν τυχει...απο κοντα ! Δεν ειναι , ΔΥΣΤΥΧΩΣ , τα πραγματα , και τοσο πολυ ευχαριστα ! ΜΑΚΑΡΙ να ηταν ! Το οτι σεβονται , λιγο παραπανω απ'οτι οι δυτικες , τον συντροφο τους , ειναι ισως και θεμα κουλτουρας ! Η ευγενεια και το χαμογελο , επισης ! Α ...σου λενε , οχι παντα , και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,οχι θενκς , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , κυττωντας σε στα ματια ! Αυτο , μαλλον ,ειναι γονιδιακο ! Αν γνωρισεις , αλλες δυτικες , εκτος απο Ελληνιδες , ομως ...εκει να δεις λεβεντη μου !!!!!!!!! Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ !

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειμαι για τετοια , ρε ταβαριτς ! Ειμαι ρομαντικος ! Θελω το μπιριμπιρι μου , την επαφη ... το παραμυθι μου, με δυο κουβεντες !
Αν γνωρισεις , αλλες δυτικες , εκτος απο Ελληνιδες , ομως ...εκει να δεις λεβεντη μου !!!!!!!!! Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ !
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πες τα ρε μεγάλε!

Επισκέπτης
...Βαρυς σταυρος για τα γερικα κοκκαλα μου , να ανοιξω τετοιες κουβεντες εδω ,  Εκλαμπρωτατε !!!...Βαριεμαι και τον καθε λακι που θα μου την πεφτει ...δε βαριεσαι,,,αν κανω κεφι , καποια μερα ...θα δουμε ...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Ας επανέλθω λοιπόν στο θέμα μας... Τι τρέχει με αυτές τις Ελεεινίδες; Ρε σεις είστε σίγουροι ότι η ερώτηση είναι σωστή; Μήπως η σωστή ερώτηση είναι 'Τι τρέχει με εμάς τους Ελλεεινούς';

Γιατί, ποιος έδωσε αξία στο κάθε μπάζο που κυκλοφορεί στο δρόμο; Η αφεντιά μας. Ποιός κυνηγάει το λίγο πιο εμφανίσιμο γκομενάκι λες κι έχει να γαμήσει αιώνες; Πάλι η αφεντιά μας. Και ποιός γίνεται χαλί να τον πατήσει μια πραγματικά ωραία γκόμενα, μόνο και μόνο με την ενδεχόμενη υπόσχεση ότι μπορεί και να του επιτρέψει να την πηδήξει; Πάλι εμείς οι Ελλεεινοί!

Θέλετε παραδείγματα; Εκατομμύρια!

* Βλέπω στο Facebook τα wall μερικών σχετικά εμφανίσιμων κοριτσιών. Τα 9 στα 10 σχόλια είναι του τύπου 'Τι όμορφη που είσαι!'. Σωπάτε ρε αγάμητοι! Είναι όμορφη; Ε, μπράβο της! Καλά κάνει και είναι! Εσείς δήλαδή με το σχόλιό σας τι κάνετε; Ανακοινώνετε ότι ανακαλύψατε τον τροχό; Και τι περιμένετε; Ότι της κάνατε το (πολύ πρωτότυπο) σχόλιο ότι είναι όμορφη, και εκείνη θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προσκαλέσει να την γαμήσετε για να σας ευχαριστήσει; Είστε ή δεν είστε Ελλεεινοί;

* Βλέπω εδώ πέρα άλλο ένα thread για τη Δήμητρα Ματσούκα, όπου βέβαια πάλι οι αγάμητοι λιγουροσυναγωνιστές (που δεν έχουν 20 ευρώ να διαθέσουν για να ξεχαρμανιάσουν από την αγαμία) γράφουν ύμνους. Βέβαια, γούστα είναι αυτά, αλλά εγώ η Ματσούκα εκτός από προστυχόφατσα, δε βλέπω να έχει και πολλά περισσότερα από μια μέτρια πουτάνα της Φυλής. Μπορεί βέβαια, να κάνει καταπληκτικό κρεβάτι, αλλά για πείτε μας ρε λιγούρια, πόσοι από εσάς την πηδήξατε για να μας το επιβεβαιώσετε;

* Αλλά για δείτε και τα CT. Πόσα έχει φτάσει να τιμάται ένα (αμφίβολης ποιότητας) πήδημα; Βλέπω ότι έχει φτάσει το 250άρι να είναι η βάση. Κάμποσοι έχουν πληρώσει και 700 και 800 Ευρώ για ένα πήδημα (καλά, μπορεί να είναι και 4-5 στη σειρά, αλλά η ουσία είναι η ίδια). Ρε σεις, έχετε κατανοήσει ότι 700 και 800 Ευρώ είναι ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ενός νέου που ξεκινάει τώρα; Και τα βγάζει η κάθε εισαγόμενη μουλάρα σε 2-3 ώρες; Δηλαδή πόσα είστε διατεθειμένοι ακόμα να πληρώσετε για ΕΝΑ πήδημα; Χιλιάδες; Και μετά θέλετε να με πείσετε ότι δεν είστε Ελλεεινοί; (Σημ.: Κουμάντο στην τσέπη κανενός δε θέλω να κάνω. Αλλά σκέψου Ελλεεινέ λιγουροσυναγωνιστή, ότι αν εσύ φτάνεις να πληρώνεις το CT 300 και 400 Ευρώ για ένα πήδημα, το χειρότερο μπουρδέλο στη Φυλής θα έχει κάθε δικαιολογία να βάλει την ταρίφα στο 50άρι. Για δες τώρα, πόσους συναγωνιστές χαρμάνηδες πήδηξες).

Και αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα για να μην κάνω το post εγκυκλοπαίδεια.

Με τέτοιες ελεεινές συμπεριφορές, πώς να μην πάρουν μετά αέρα τα μυαλά όχι μόνο των Ελλεεινίδων αλλά και οποιασδήποτε γυναίκας του δυτικού κόσμου. ΕΜΕΙΣ είμαστε οι Ελλεεινοί, όχι αυτές, γιατί εμείς δώσαμε τεράστια αξία στην τρύπα τους. Η τρύπα είναι ίδια εδώ και χιλιάδες χρόνια. Απλά πάντα υπήρχαν κάποιοι ελλεεινοί που της έδιναν υπερβολική αξία. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια όμως αυτοί οι ελεεινοί, ήταν μειοψηφία και οι περιπτώσεις όπου το μουνί έσερνε καράβι ήταν συγκριτικά λίγες. Σήμερα, οι ελεεινοί είναι η συντριπτική πλειοψηφία, με αποτέλεσμα κάθε τρύπα (μέχρι και η κλειδαρότρυπα) να έχει πάρει αξία πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική της.

Για να προσγειωθούμε λοιπόν στην πραγματικότητα, να φτύσουμε και καμία μπαζογκόμενα που νομίζει ότι είναι τουλάχιστον θεά, γιατί θα φτάσουμε στο τέλος να γίνεται sex μόνο σε τσόντες. Ας συνέλθουμε πριν είναι αργά.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
παραληρημα κατα του καταναλωτησμου?
ετσι κανε προπαγανδα εναντια στην φασιστικη επιβολη δυτικων προτυπων.
Σκεπασου θα μου κρυοσεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εμενα μπουμπ απο ολα οσα εχουν γραφτει μου κανει εντυπωση οτι πολλοι σημειωνουν οτι και οι ξενες γυναικες που μενουν ελλαδα με τον καιρο αλλαζουν νοοτροπια και ακολουθουν κατα ποδας τις "ελλεηνιδες".....αυτο δε θα πρεπε να μας προβληματισει? μηπως και αυτες τις μεγαλωσε ελληνικη οικογενεια? μηπως μεγαλωσαν στην ελληνικη κομπλεξικη κοινωνια? οχι.....αλλου γεννηθηκαν και μεγαλωσαν........αρα προφανως καποιοι υποστηριζουν αυτην την παρασιτικη νοοτροπια και την τρεφουν με αποτελεσμα αντι να μειωνεται να αυξανεται.......

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
εμενα μπουμπ απο ολα οσα εχουν γραφτει μου κανει εντυπωση οτι πολλοι σημειωνουν οτι και οι ξενες γυναικες που μενουν ελλαδα με τον καιρο αλλαζουν νοοτροπια και ακολουθουν κατα ποδας τις "ελλεηνιδες".....αυτο δε θα πρεπε να μας προβληματισει? μηπως και αυτες τις μεγαλωσε ελληνικη οικογενεια? μηπως μεγαλωσαν στην ελληνικη κομπλεξικη κοινωνια? οχι.....αλλου γεννηθηκαν και μεγαλωσαν........αρα προφανως καποιοι υποστηριζουν αυτην την παρασιτικη νοοτροπια και την τρεφουν με αποτελεσμα αντι να μειωνεται να αυξανεται.......
Μα, αν διάβασες προσεκτικά, δεν αναφέρομαι μόνο στην Ελλάδα. Η συμπεριφορά είναι γενική.

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
παραληρημα κατα του καταναλωτησμου?
ετσι κανε προπαγανδα εναντια στην φασιστικη επιβολη δυτικων προτυπων.
Σκεπασου θα μου κρυοσεις
Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις, ή δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις. Όταν συμβεί κάτι από τα δύο, τα ξαναλέμε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα, αν διάβασες προσεκτικά, δεν αναφέρομαι μόνο στην Ελλάδα. Η συμπεριφορά είναι γενική.

ναι δεν διαφωνω....ισα ισα συμφωνω πολυ με αυτα που γραφεις......απλα ετσι για να μιλησουμε και λιγο πιο σοβαρα.......γραφουν καποιοι εδω για τις ανατολικες πχ οτι εχουν αλλη νοοτροπια......ή για τις ασιατισες.......ή για τις δυτικες........και διαπιστωνουμε τελικα οτι και αυτες οταν ερθουν στην ελλαδα αλλαζουν συμπεριφορα.......ΑΡΑ....μηπως τελικα ειναι λιγο πιο συνθετο το θεμα απ ο,τι καποιοι πιστευουν? μηπως δε φταινε μονο οι ελληνιδες μαναδες και οι ελληνιδες? ή πιστευουν αυτοι οι καποιοι οτι ειναι τοσο αποσπασμενα κομματια της ελληνικης κοινωνιας που οποιαδηποτε γυναικα διπλα τους θα παραμεινει αυθεντικη στη νοοτροπια με την οποια μεγαλωσε? γιατι καλως ή κακως ολοι μας ειμασε κομματια αυτης της νοοτροπιας....απλως καποιοι το συνειδητοποιουμε και προσπαθουμε να το αλλαξουμε....

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ναι δεν διαφωνω....ισα ισα συμφωνω πολυ με αυτα που γραφεις......απλα ετσι για να μιλησουμε και λιγο πιο σοβαρα.......γραφουν καποιοι εδω για τις ανατολικες πχ οτι εχουν αλλη νοοτροπια......ή για τις ασιατισες.......ή για τις δυτικες........και διαπιστωνουμε τελικα οτι και αυτες οταν ερθουν στην ελλαδα αλλαζουν συμπεριφορα.......ΑΡΑ....μηπως τελικα ειναι λιγο πιο συνθετο το θεμα απ ο,τι καποιοι πιστευουν? μηπως δε φταινε μονο οι ελληνιδες μαναδες και οι ελληνιδες? ή πιστευουν αυτοι οι καποιοι οτι ειναι τοσο αποσπασμενα κομματια της ελληνικης κοινωνιας που οποιαδηποτε γυναικα διπλα τους θα παραμεινει αυθεντικη στη νοοτροπια με την οποια μεγαλωσε? γιατι καλως ή κακως ολοι μας ειμασε κομματια αυτης της νοοτροπιας....απλως καποιοι το συνειδητοποιουμε και προσπαθουμε να το αλλαξουμε....
προοδευτικες πορδες,ας ειμαστε ρεαλιστες ολες μας καποια στιγμη μπενουμε σε ενα μοτιβο προστασιας(οι ανδρες το λενε ελεεινηδα) γιατι απλα θελουμε να κανουμε οικογενεια .
Ειναι αισθημα αυτοπροσδιορησμου .
Θελουμε να κανουμε οικογενεια,θελουμε ασφαλεια και δεν ειναι θεμα εθνικοτητας.
Οι ανδρες λειτουργουν βιολογικα ,οι γυναικες προστατευτικα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε διαφωνω :) γιαυτο λεω οτι καλως ή κακως θυματα της νοοτροπιας μας ειμαστε ολοι και ολες......το θεμα ειναι τι κανουμε γιαυτο ;)

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6

Έχουν άλλη νοοτροπία, επειδή οι αντίστοιχοι ελεεινοί των λεγόμενων ανατολικών χωρών, μέχρι πριν μερικά χρόνια είχαν σοβαρότερα προβλήματα που τους απασχολούσαν από το να σκέφτονται ολημερίς κι ολονυχτίς πώς, πότε και αν θα γαμήσουν. Γι' αυτό και τα μυαλά των 'ανατολικών' κοριτσιών δεν έχουν εξ αρχής αέρα. Αλλά μόλις αυτά τα κορίτσια έρθουν στη δυτική Ευρώπη, μεταλάσσονται, επιδή ακριβώς στις δυτικές κοινωνίες η τρύπα είναι υπερβολικά υπερτιμημένη...

Το πρόβλημα ξαναλέω δεν είναι οι Ελλεεινίδες, οι γυναίκες γενικότερα. ΕΜΕΙΣ φταίμε που σας φουσκώσαμε τα μυαλά. Εσείς είδατε ότι η τρύπα παίρνει αξία και απλά ακολουθήσατε το trend (κάτι σαν τα σπίτια στην Αμερική ένα πράμα). Ελπίζω μόνο, όταν θα σκάσει η φούσκα της τρύπας να μην έχουμε αντίστοιχη αναταραχή (και αυτά χωρίς καμία διάθεση πλάκας).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom