Αντε να παρεις και συ λουρακι να σε παει βολταΝαι πραγματικά... χάλια nick... χύνει παντού!?!!!
Σημείωση: Spygirl το avatar σου τα σπάει πραγματικά!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.959
- Πόντοι
- 606
απ'το ιδιο site κατεβαζουμε avatar ;)το τατουαζ μου ειναι και λιγος ωμος
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
Αντε να παρεις και συ λουρακι να σε παει βολτα
Είπες κάτι γιατί δεν άκουσα;;;
κ τι σου ελεγε?
Αυτο γκαντι να σου γινει μαθημα και να μη τσιμπας στο δολωμα.τπτ τατιανα μου
εγω λεω πως ειναι ο ωμος μου και το τατουαζ μου,αν βρεις πουθενα αυτο εγω θα καθησω να με π...καμενεαπ'το ιδιο site κατεβαζουμε avatar ;)
αιντε μην φορτωσω.
Ναι ειπαΕίπες κάτι γιατί δεν άκουσα;;;
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
Ναι ειπα
Και τι είπες;;; Γιατί νόμισα ότι έβηξες...
Το εχουν αυτο τα κουταβια.Και τι είπες;;; Γιατί νόμισα ότι έβηξες...
Υπομονη, οταν σου κανουν τα πρωτα εμβολια θα ακους καλητερα
Επισκέπτης
Αυτο γκαντι να σου γινει μαθημα και να μη τσιμπας στο δολωμα.
δεν τσιπησα δολωμα φιλε σταμπιτ απλα εχει πλακα οταν η spygirl μας αραδιαζει τα μ
υθευματα της για τους γκομενους που τους την πεφτουν κ τις εμπειριες στη ζωη της σε Ελλαδα κ εξωτερικο
αν δεν ειναι τραβελος πουστακι η 13χρονος geek ειναι σιγουρα κλωνος καποιου παλιου μελους του σαιτ
Ετσι κανει συνεχεια μωρε, δεν τη βλεπεις?δεν τσιπησα δολωμα φιλε σταμπιτ απλα εχει πλακα οταν η spygirl μας αραδιαζει τα μ
υθευματα της για τους γκομενους που τους την πεφτουν κ τις εμπειριες στη ζωη της σε Ελλαδα κ εξωτερικο
αν δεν ειναι τραβελος πουστακι η 13χρονος geek ειναι σιγουρα κλωνος καποιου παλιου μελους του σαιτ
Πρωτα προκαλει και μετα αδειαζει
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.239
- Πόντοι
- 506
ΜΑΚΑΡΙ να ηταν ολοι σαν τους αραβες ;)
Δεν είχα καμιά αμφιβολία για τα γούστα σας...και τις δυνατότητές σας. Μέχρι εκεί είστε. Από τρίτο κόσμο και κάτω.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 781
- Πόντοι
- 4.535
Το εχουν αυτο τα κουταβια.
Υπομονη, οταν σου κανουν τα πρωτα εμβολια θα ακους καλητερα
Για να σταματήσουμε τη μ@λ@κία σου εδώ... είναι καλύτερα (πρώτον!). Αν θες να σχολιάζεις να μάθεις να γράφεις... Βέβαια αν πας σχολείο και το τελειώσεις τότε μπορεί να μάθεις να γράφεις!
Σε λέω μην ασχολείσαι με την πάρτυ μου αρχηγέ. Αν δεν σ' αρέσουν αυτά που γράφω φύγε από το Forum. Αν δεν σ' αρέσουν αυτά που γράφουν οι άλλοι... κάν' την! Αυτά...
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Δεν είχα καμιά αμφιβολία για τα γούστα σας...και τις δυνατότητές σας. Μέχρι εκεί είστε. Από τρίτο κόσμο και κάτω.
Πάλι καλά που δεν είπε για τους Αφρικανους.
ρε ψευταρε ποτε ειπα εγω για γκομενους?δεν τσιπησα δολωμα φιλε σταμπιτ απλα εχει πλακα οταν η spygirl μας αραδιαζει τα μ
για δες στην γωνια ερχομε?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Πως καταφερνεις ακομα και στο μπιιιιιιιιιιιιιιιιπ να ακουγεται παχυ το "λου"?
Ατάκα of the year?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ενω το πρωην ανατολικο μπλοκ που ψωμολυσσαει στην πεινα ειναι πρωτοκλασσατο....
τουλαχιστον με κατι μαροκινους αλγερινους και σαουδαραβες που ειχα μπλεξει ημουνα σιγουρα οτι με θελανε γιατι κανω καλες πιπες και οχι επειδη εχω φραγκα στην τραπεζα ;) δεν τα ειχανε αναγκη βλεπεις.....
τριτος κοσμος λεει......χαχαχαχαχα
μαλλον για αγεωγραφητο σε κοβω καλε μου
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλά μωρή....με σκούρους,άπλυτους βρωμιάρηδες,λιγούρηδες πετρελαιάδες πάς?....ΦΤΟΥ ΣΟΥ....και σ είχα σε εκτίμηση......ενω το πρωην ανατολικο μπλοκ που ψωμολυσσαει στην πεινα ειναι πρωτοκλασσατο....
τουλαχιστον με κατι μαροκινους αλγερινους και σαουδαραβες που ειχα μπλεξει ημουνα σιγουρα οτι με θελανε γιατι κανω καλες πιπες και οχι επειδη εχω φραγκα στην τραπεζα ;) δεν τα ειχανε αναγκη βλεπεις.....
τριτος κοσμος λεει......χαχαχαχαχα
μαλλον για αγεωγραφητο σε κοβω καλε μου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
καλά μωρή....με σκούρους,άπλυτους βρωμιάρηδες,λιγούρηδες πετρελαιάδες πάς?....ΦΤΟΥ ΣΟΥ....και σ είχα σε εκτίμηση......
τι να κανω ταλε μου.........η καταγωγη μου φταιει η δολεια.........αφου τον γουσταρω τον αντρα τον μουσουλμανο τον προστυχο........με φτιανει........τι να μπλεξω με κανα βλαχαδερο ελλας ελληνων χριστιανο??
καλα το σκουροι......το δεχομαι........αλλωστε γιαυτο μαρεσουν
καλα και το πετρελαιαδες........(αν και δεν ειχα μπλεξει με πετρελαια χαχαχαχα)
γιατι βρωμιαρηδες και λιγουρηδες? εδω ειναι καλυτερα τα πραγματα νομιζεις δηλαδη????
(τα γεγονοτα αλλωστε το αποδεικνυουν περιτρανα ;) )
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
;) ;) ;) ;) ;) ;)τι να κανω ταλε μου.........η καταγωγη μου φταιει η δολεια.........αφου τον γουσταρω τον αντρα τον μουσουλμανο τον προστυχο........με φτιανει........τι να μπλεξω με κανα βλαχαδερο ελλας ελληνων χριστιανο??
καλα το σκουροι......το δεχομαι........αλλωστε γιαυτο μαρεσουν
καλα και το πετρελαιαδες........(αν και δεν ειχα μπλεξει με πετρελαια χαχαχαχα)
γιατι βρωμιαρηδες και λιγουρηδες? εδω ειναι καλυτερα τα πραγματα νομιζεις δηλαδη????
(τα γεγονοτα αλλωστε το αποδεικνυουν περιτρανα ;) )