Tι σημαινει τσιμεντο μποτακι?αυτο ρε κοτα λυρατινα μου το πεις καταπροσωπο,να σου δειξω τι κανουν οι θεσσαλονικιες.
να δεις τι σημαινει τσιμεντο μποτακι.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μηπως κ εσυ κ η μουνιτσα εννοειται αλτσχαιμερ
το παρκινσον εχει να κανει με παραλυση του κεντρικου νευρικου συστηματος αλλα μπορεις να διαβαζεις κανονικα κ να ανακαλεις τις πληροφοριες
ναι ρε το ξερω........αμαν κολλησες........ετσι το πα επιτηδες.......δεν ηθελα να πω αλτσχαιμερ.........ηθελα να πω παρκινσον για δικους μου λογους.........αλλα τωρα μπαγιατεψε το αστειο και βαριεμια αν το εξηγησω...χαχαχαχαχα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μηπως κ εσυ κ η μουνιτσα εννοειται αλτσχαιμερ
το παρκινσον εχει να κανει με παραλυση του κεντρικου νευρικου συστηματος αλλα μπορεις να διαβαζεις κανονικα κ να ανακαλεις τις πληροφοριες
ρε γκαντυ αμαννννν
τι παρκινσον τι οτι θελεις
σαρκασμο κανουμε
βαλε οτι θελεις στην αρρωστια που χρησιμοποιουμε κ που κ καλα εχει ο ανατολ...
ουφου!!!
Επισκέπτης
ρε γκαντυ αμαννννν
τι παρκινσον τι οτι θελεις
σαρκασμο κανουμε
βαλε οτι θελεις στην αρρωστια που χρησιμοποιουμε κ που κ καλα εχει ο ανατολ...
ουφου!!!
γιατι ζητας συνεχεια ντεπον?εισαι αρρωστη?ειναι οι μερες του μηνα κ εχεις τα υδραυλικα σου?εισαι κυπριος πενηνταρης με μπυροκοιλια κ τριχες?διαλεξε μια επιλογη
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μα ειμαι κυπριος 50αρης με μπυροκοιλια κλπ κλπ ομορφαγιατι ζητας συνεχεια ντεπον?εισαι αρρωστη?ειναι οι μερες του μηνα κ εχεις τα υδραυλικα σου?εισαι κυπριος πενηνταρης με μπυροκοιλια κ τριχες?διαλεξε μια επιλογη
αφου το ειπα τοσες σελιδες πριν
δεν με παρακολουθεις? με πληγωνεις... *P
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
γιατι ζητας συνεχεια ντεπον?εισαι αρρωστη?ειναι οι μερες του μηνα κ εχεις τα υδραυλικα σου?εισαι κυπριος πενηνταρης με μπυροκοιλια κ τριχες?διαλεξε μια επιλογη
εχει ημικρανιες το χρυσο μου μην το ταλαιπωρειςςςςςςςς κακε ανθρωπε πιαααααααααααα
μπαιτ......μου λεγε σημερα ενας ταξιτζης για τις ημικρανιες οτι κανουν καλο τα ιαματικα λουτρα.......σε βλεπω για αιδηψο πλακα πλακα.......
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
το καλυτερο ειναι να κοψω το κεφαλι μου
να ησυχασω κ εγω να ησυχασετε κ σεις
ολο υποσχεσεις εισαι!!!!!(μετα φταιω?)το καλυτερο ειναι να κοψω το κεφαλι μου
Σε ξαναρωταωολο υποσχεσεις εισαι!!!!!(μετα φταιω?)
Τι σημαινει τσιμεντο μποτακι?
Επισκέπτης
σιγκαλο τον μεγαααααα δικαστι ατακτον και ατιθασον πορνιδιον ΛΙΟΜΑΑΑΑΑ
να καθισει στιν αριστοκρατικι προεδρικι του θεσι και να δικασει τιν ζοιρι κλιτοριδα αυτισ τισ ξεβρακοκεφαλισ και κακιασμενισ καθιμερινισ ελεινιδοπορνις spygirl!
οι κατιγοριεσ ειναι οι εξις:
1)εχθροτιτα προσ σινεμπουρδελιαρες και ειδικα τιμιμενον χιστιδον...
2)προκαλει με τιν οργι τισ τισ σαρκικες ορεξεισ τον μελον του μπουρδελοκοσμου
3)εινια μια ανιπακοι αβισαλεα ζοιρι και παραλιλα γλικια πορνι που ξεχιλιζει απο ιδονικα ιγρα!
προτινομενι τιμορια...
πενταιμερο μαστιγομα τισ σκλαβασ απο τον κρεατινο,μεσεονικο και αδαμαντικο ξιφος του δροσερου ιποτι τισ κλιτοριδικισ ιδονισ!
οοο εσι τρανε δικαστι λιομα εμφανισου να δικασεισ τιν ξετσιποτι ελεινιδα!!!!!
να καθισει στιν αριστοκρατικι προεδρικι του θεσι και να δικασει τιν ζοιρι κλιτοριδα αυτισ τισ ξεβρακοκεφαλισ και κακιασμενισ καθιμερινισ ελεινιδοπορνις spygirl!
3)εινια μια ανιπακοι αβισαλεα ζοιρι και παραλιλα γλικια πορνι που ξεχιλιζει απο ιδονικα ιγρα!
προτινομενι τιμορια...
πενταιμερο μαστιγομα τισ σκλαβασ απο τον κρεατινο,μεσεονικο και αδαμαντικο ξιφος του δροσερου ιποτι τισ κλιτοριδικισ ιδονισ!
Επισκέπτης
αυτο ρε κοτα λυρατινα μου το πεις καταπροσωπο,να σου δειξω τι κανουν οι θεσσαλονικιες.
να δεις τι σημαινει τσιμεντο μποτακι.....
το θρεντ εχει καταντησει αρκετα απαιτητικο ως προς την ροη των πληροφοριων.
τι σημαινει τσιμεντο μποτακι??
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εμ μας κατσικόνωνται όλες οι φοράδες εδώ μέσα εμ δε βάζουν και γλώσσα μέσα! Ήρεμα ρε γλωσσοκοπάνες, πότε προλαβαίνετε και ποστάρετε τόσο γρήγορα? :o με ρυθμούς πολυβόλου! απαπαπαπα! σε λίγο εμείς θα θέλουμε όχι ντεπόν αλλά ντραμίνη ζαλάδα μας έπιασε!
το μαστιγωμα κατι λεει,να μη σου πω με φτιαχνει κι ολας.σιγκαλο τον μεγαααααα δικαστι ατακτον και ατιθασον πορνιδιον ΛΙΟΜΑΑΑΑΑ
προτινομενι τιμορια...
Αλλα κνουτο δεν δεχομε
αχαχαχαχαχαχ
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ολο υποσχεσεις εισαι!!!!!(μετα φταιω?)
ελα να μου το παρεις λιγο
το μαλλι
με τη λαιμητομο
κ να σκεφτεις διαβαζουμε παραλληλαΕμ μας κατσικόνωνται όλες οι φοράδες εδώ μέσα εμ δε βάζουν και γλώσσα μέσα! Ήρεμα ρε γλωσσοκοπάνες, πότε προλαβαίνετε και ποστάρετε τόσο γρήγορα? :o με ρυθμούς πολυβόλου! απαπαπαπα! σε λίγο εμείς θα θέλουμε όχι ντεπόν αλλά ντραμίνη ζαλάδα μας έπιασε!
σας εχουμε διαλυσει μικρε σκιντου....
το μποτακι φτανει μεχρι αστραγαλο συνηθως .σκεψου ολο αυτο μεσα σε τσιμεντο ταχειας.το θρεντ εχει καταντησει αρκετα απαιτητικο ως προς την ροη των πληροφοριων.
τι σημαινει τσιμεντο μποτακι??
κατι σαν κολονακι της τροχαιας θα ειναι
το καλυτερο ειναι να κοψω το κεφαλι μου
τις παπαριές άμα κόψεις συμβιβαζόμαστε
κΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΙ σημαινει τσιμεντο μποτακι ....
ΜΠΕ ΦΤΕ ΚΙ ...
ΜΠΕ ΦΤΕ ΚΙ ...
εΧΕ χαρη γκατζολομουνο, που δεν ειχα συνδεση πριν.το μποτακι φτανει μεχρι αστραγαλο συνηθως .σκεψου ολο αυτο μεσα σε τσιμεντο ταχειας.
κατι σαν κολονακι της τροχαιας θα ειναι
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τις παπαριές άμα κόψεις συμβιβαζόμαστε
δεν παιζει
σορυ
ν αλλαξω/κοψω οτιδηποτε που μπορει να μην σας αρεσει..
αυτο ειναι το κονσεπτ του νικνεημ τουτου (της μπαιτ)
εσυ ποτε θα κοψεις το στυλακι του ψυχαναλυτη?
γιατι θα μου το εκανες αερα που λεμε κι εδω επανω?κΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΙ σημαινει τσιμεντο μποτακι ....
ΜΠΕ ΦΤΕ ΚΙ ...εΧΕ χαρη γκατζολομουνο, που δεν ειχα συνδεση πριν.