ηρεμίαααααμα οταν ακουω να λενε την β.ελλαδα ,βουλγαρια ειναι να μην τον φτυσεις τον παπαρα?
όλοι έτσι λέτε στο σαλόνικα αλλά με την πρώτηκαλα χαμουτζικο.
ευκαιρία στο άθενς έρχεστε......
ηρεμίαααααμα οταν ακουω να λενε την β.ελλαδα ,βουλγαρια ειναι να μην τον φτυσεις τον παπαρα?
όλοι έτσι λέτε στο σαλόνικα αλλά με την πρώτηκαλα χαμουτζικο.
Απο ποια πολη της Βουλγαριας εισαι ειπαμε?
ρε νιτσα γιατι σε λεει πτνα ολη την ωρα αυτος?
αφου εισαι ζιγκολο..
ελπιζω να εισαι απλα πιτσιρικας και να συνχωρησε λογο βλακειας,γιατι ελληνας που λεει οποιοδηποτε τμημα της ελλαδας με αλλο ονομα εστω για πλακα ειναι το λιγοτερο ηλιθιος.Απο ποια πολη της Βουλγαριας εισαι ειπαμε?
ρε νιτσα γιατι σε λεει πτνα ολη την ωρα αυτος?
αφου εισαι ζιγκολο..
Ειχαμε και Β.Ελλαδα?
μα οταν ακουω να λενε την β.ελλαδα ,βουλγαρια ειναι να μην τον φτυσεις τον παπαρα?
νίτσα τί να παιξουμε μαζί?..
ιρεμισε μορι ξεβρακοκεφαλιΜην τολμησεις ρε αχρηστε και πεις την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την θεσσαλονικη ,βουλγαρια θα ερθω και θα σε κανω λαμπαδα πασχαλιατικη.παρταλη και δεν με νοιαζει αν θα με μπαναρουν.
μα αυτοΣ εγραψαΑυτό να πεις το πρώτο σου παιδί. Και ναναι κιαγόρι. Κερατωμένη Τσυπραία.
δεν του χω πει οτι εχω παπαρι.....αστον να νομιζει......
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι με λες? μπεφτεκι...,καλα χαμουτζικο.
μα αυτοΣ εγραψα
δλδ.. ανηρ... γενος αρσενικο..
ποσο πιο απλα.. ποσοοοοοοοοοοοοοοο να τα πω?
δεν ξερεις να διαβαζεις? παλι παρκινσον φταιει?
δεν θα κανω ποτε παιδι εγω.. ειμαι ελεεινηκυπραια δεν με θελει κανεις
ρε ανικανε βρισε οποιον θες η ελλαδα τι σου φταιει και τι σκατα εχεις προσφερει στην ελλαδα εσυ?από το Σόλουν.
Γιατί σε ψαρώνουν έτσι;ρε ανικανε βρισε οποιον θες η ελλαδα τι σου φταιει και τι σκατα εχεις προσφερει στην ελλαδα εσυ?
και μην μου πεις πως εχεις προσφερει γιατι ο μπαμπας σε ταιζει ακομη.ανικανε
υπομονη ζιγκολονιτσα μουρε δε μπορω αλλο...........κριμα ο οικτος μου..........αυτο ειναι ντιπ για ντιπ
αυτο ρε κοτα λυρατινα μου το πεις καταπροσωπο,να σου δειξω τι κανουν οι θεσσαλονικιες.Τι με λες? μπεφτεκι...,
ρε ανικανε βρισε οποιον θες η ελλαδα τι σου φταιει και τι σκατα εχεις προσφερει στην ελλαδα εσυ?
και μην μου πεις πως εχεις προσφερει γιατι ο μπαμπας σε ταιζει ακομη.ανικανε
Δε μπορεί...Όλο και κανένας σάπιος Άραβας θα ενδιαφερθεί. Ξέρεις εσύ...
μηπως κ εσυ κ η μουνιτσα εννοειται αλτσχαιμερμα αυτοΣ εγραψα
δλδ.. ανηρ... γενος αρσενικο..
ποσο πιο απλα.. ποσοοοοοοοοοοοοοοο να τα πω?
δεν ξερεις να διαβαζεις? παλι παρκινσον φταιει?