mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ο ελφτεξ-τιπι μάλλον δεν πήγε δημοτικό......
δηλαδη αμα του πω φτου και το παταω και δεν ξαναπατιεται δε θα με καταλαβει?
ο ελφτεξ-τιπι μάλλον δεν πήγε δημοτικό......
Φιλε μου δουλευα 1 χρονο Δαμασκο,2 Παφο και περασα υπεροχα.
Και δεν με ενοιαζε το εξωτερικο καθολου γιατι απλα τοτε ειχα το μυαλουδακι μου στην δουλεια μονο.
Ζητάς ανοχή που πηδάς 60αρες και εγώ να σου τη δώσω!
Η δική σου ανοχή που είναι?????????
Τώρα στη Βουλγαρία τι λέει? Καλύτερα ε? ε όσο ναναι πιο κοντά στην πατρίδα, μπήκαν και στην Ε.Ε.
βαριέμαι να σου απαντήσω......δηλαδη αμα του πω φτου και το παταω και δεν ξαναπατιεται δε θα με καταλαβει?
βαριέμαι να σου απαντήσω......
Απάντησε ρε το κορίτσι.
Και μάλλον σε κόμπλαρε τόσο που δεν το είδες.
Αλλά εσένα δεν σε πάει, δεν θα σε πάρει ποτέ.
Πόρτα θα τρως στο διηνεκές.
Πλακίτσα του κάνουμε, αγαπητέ.
Το ζητάει ο οργανισμός του.
Μην τολμησεις ρε αχρηστε και πεις την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την θεσσαλονικη ,βουλγαρια θα ερθω και θα σε κανω λαμπαδα πασχαλιατικη.παρταλη και δεν με νοιαζει αν θα με μπαναρουν.Τώρα στη Βουλγαρία τι λέει? Καλύτερα ε? ε όσο ναναι πιο κοντά στην πατρίδα, μπήκαν και στην Ε.Ε.
Μην τολμησεις ρε αχρηστε και πεις την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την θεσσαλονικη ,βουλγαρια θα ερθω και θα σε κανω λαμπαδα πασχαλιατικη.παρταλη και δεν με νοιαζει αν θα με μπαναρουν.
ΒουλγαριαΜην τολμησεις ρε αχρηστε και πεις ,βουλγαρια θα ερθω και θα σε κανω λαμπαδα πασχαλιατικη.παρταλη και δεν με νοιαζει αν θα με μπαναρουν.
Μην τολμησεις ρε αχρηστε και πεις την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και την θεσσαλονικη ,βουλγαρια θα ερθω και θα σε κανω λαμπαδα πασχαλιατικη.παρταλη και δεν με νοιαζει αν θα με μπαναρουν.
μα οταν ακουω να λενε την β.ελλαδα ,βουλγαρια ειναι να μην τον φτυσεις τον παπαρα?Καλυτερα να μην αρχισω να αναπτυσσω τις αποψεις μου για τα σκοπια.......κομματακια θα με βγαλουν απο δω.....
καλα χαμουτζικο.Βουλγαρια
μα οταν ακουω να λενε την β.ελλαδα ,βουλγαρια ειναι να μην τον φτυσεις τον παπαρα?
μα οταν ακουω να λενε την β.ελλαδα ,βουλγαρια ειναι να μην τον φτυσεις τον παπαρα?
ειπα λοιπον.......
πουτανα σιγουρα..