Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.088
Πόντοι
12.056
Κι ομως συμφωνω μαζι σου στο οτι η θεματολογια ειναι καθαρα αντρικη,τι δουλεια εχει εδω μια κοπελα αν δεν ειναι επαγγελματιας και αν ειναι οντως κοπελα?
Μια επαγελλματιας μπενει για δ/ση η οτιδηποτε αλλο.

εγω απο τισ 2-3 ημερες που μπενω βλεπω 4-5 ατομα τα οποια περιφερονται για 5-6 ωρες σε threads και απλα σχολιαζουν λες και ειναι chat.
Τελος χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν θεωρω πως μια συγκροτημενη ψυχολογικα κοπελα ειδικα αν δεν ειναι επαγγελματιας δεν εχει κανενα νοημα να ειναι εδω μεσα.
Εκτος αν καποιος-οι μας δουλευουν,λεω εγω τωρα με το φτωχο μυαλο μου(ναι μερικες εχουμε κι απο αυτο)
Καλα να περνατε!!!

Θα διαγραφεις τωρα???  :grin: :grin: :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σπαι εσυ δλδ εισαι ανδρας τελικως πισω απο το γυναικειο νικνεημ σου ή ιεροδουλος?

αλλιως τι κανεις εδω μεσα κ συ με 117 μηνυματα σε 6 μερες?

λακη ξερεις.. αμα σ ενοχλουν καποιες υπαρξεις καπου οπουδηποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τις γραφεις κ να μην ασχολεισαι.. για το καλο σου ρε παιδι μου... οχι να γραφεις 300 παραγραφους ποστ εκθεση για να πεις οτι σου κατεβασει ο περιορισμενης ευθυνης εγκεφαλος σου
οσο για μενα μην ανησυχεις ολο κ καποιος μου δινει σημασια της κακομοιρας αν κ μπαζο που προκαλει τροπο σ οποιον την κοιταξει.. κατι σαν τη μεδουσα! να σαι σιγουρος γι αυτο
κ μην μου χαλιεσαι καθολου.. ολοι ακομη κ εγω εχουμε καπου στον ηλιο μοιρα

ανατολ ελφτπθιτυφυιφυ... δεν μιλατε μεταξυ σας καλυτερα που διαθετετε κ τα ιδια πυροβολημενα μυαλα? να κανετε κ μια ψυχαναλυση τα 2 σας.. να την καταβρειτε κ μετα να παρετε τον λακης να του διατυπωσετε τα συμπερασματα σας

Επισκέπτης
σπαι εσυ δλδ εισαι ανδρας τελικως πισω απο το γυναικειο νικνεημ σου ή ιεροδουλος?

αντε καιρος ηταν να μαλλιοτραβηχτουνε κ οι γκομενς μεταξυ τους γιατι τετοια γυναικεια αλληλεγγυη σε ολα τα θρεντ κατανταει  εμετικο :cheesy:

bite αν εισαι πουστακι η τραβελος με τα υδραυλικα του κ γραφεις με γυναικειο λογαριασμο θα σου σπασω το κεφαλι που με εκανες κ συνομιλησα μαζι σου :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαγιατε :P
ειμαι γυναικα.. κ ειμαι κ τσιρκο παραλληλα :P
μπορουν να στο επιβεβαιωσουν κ ορισμενοι εδω μεσα κ ορισμενες
αλλα  μπορεις να επιβαιωθεις κ για αυτους? χαχαχα

παντως με τετοια παρουσια εδω μεσα θα ημουν πολυ γκευ αν ημουν ανδρας.. :tooth:

υγ: μονο οι κατινες μαλλιοτραβιουνται.. εμεις σφαζουμε με το γαντι...

αυτο το γαντι:

Συνημμένα

• GAU-GN008.JPG
    GAU-GN008.JPG
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 42

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Γεια σου γίγαντα μαθουσάλα με τα ωραία σου  :cheesy: - ε ρε γλέντια κι έλεγα στα 500 θα τελειώσει.  :helpplea:

Η  :jerking: πάει σύννεφο - άντε και καλή βδομάδα πατριώτες.  :S

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Προφανώς δεν διαθέτεις κι εσύ, όπως πολλοί σε αυτόν τον τόπο αίσθηση του γελοίου.Αν και αυτή μάλλον είναι η πρώτη , πιο αισιόδοξη εντύπωση που προκαλείς. Γιατί αν το δει κανείς λιγότερο επιφανειακά , δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει από τα χιλιάδες post τα δικά σου και άλλων γυναικών που μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ (αλλά και άλλα φόρουμ αποκλειστικά ανδρικής θεματολογίας) ότι εδώ αποζητάς αυτό που δεν είχες, δεν έχεις και δεν θα έχεις ποτέ σου στην πραγματική ζωή και που δεν το έχεις φανταστεί καν. Την προσοχή των ανδρών δηλαδή , οι οποίοι έξω αγνοούν και την ίδια σου την ύπαρξη.

Καλύτερο για σένα , αντί της εύκολης λύσης , να μαγνητίζεις ποστ , όπως κάνει κάθε χρήστης με γυναικείο ψευδώνυμο σε ένα τέτοιο φόρουμ και ολίγη πρόκληση , να συνειδητοποιήσεις που μπορείς να παίξεις , να αρπάξεις κανεναν άνδρα από αυτούς που σου αξίζουν , τους τελευταίους δηλαδή των τελευταίων και να αφήσεις το φόρουμ ήσυχο να εκτελέσει την αποστολή του, δηλαδή να ενημερώνει για μπουρδέλα, βίζιτες, μασατζίδικα , ct κτλ.

Μην χαίρεσαι τσάμπα για τα χιλιάδες post & pm που μαζεύεις. Αν οι αποστολείς τους έβλεπαν μια πραγματική φωτογραφία σου, όπως και των περισσοτέρων γυναικών που ξημεροβραδιάζονται στα φόρουμ, δεν θα σου έλεγαν ούτε ΟΥΣΤ .

Κοίτα όσο άκυρες είναι οι κοπέλες π γράφτηκαν σε ένα thread αντρικής θεματολογίας,άλλο τόσο άκυροι είναι κ οι άντρες π βρίζουν τις ελληνίδες  σε ένα site π ως σκοπό έχει την ενημέρωση για τα μπουρδέλα κ γενικά τον αγοραίο έρωτα.Το βλέπεις κ εσύ έτσι δεν είναι? Προσωπικά γράφτηκα γιατί θεωρώ πως το site είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια τυπική ενημέρωση για τα μπουρδέλα,δεν μπαίνω ούτε για να με προσέξουν,ούτε για να βρω γκόμενο.Τσπα δεν θα επεκταθώ για ποιους λόγους γράφτηκα δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν εξάλλου,απλά ήθελα να τονίσω ότι είναι πιο σοβαροί από τους προφανείς.. :P
Προς όσους τσαντίζονται π γράφουν γυναίκες εδώ: Ρε παιδιά καλώς ή κακώς στους κανόνες του φόρουμ δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται να γραφτούνε γυναίκες,από τον admin δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση να αλλάξει αυτή η κατάσταση οπότε κόφτε την γκρίνια..κ μετά σου λένε ότι είναι οι γυναίκες γκρινιάρες.. :P

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
χαγιατε :P
ειμαι γυναικα.. κ ειμαι κ τσιρκο παραλληλα :P
μπορουν να στο επιβεβαιωσουν κ ορισμενοι εδω μεσα κ ορισμενες
αλλα  μπορεις να επιβαιωθεις κ για αυτους? χαχαχα
υγ: μονο οι κατινες μαλλιοτραβιουνται.. εμεις σφαζουμε με το γαντι...
αυτο το γαντι:

Πώς με επιβεβαιωνεις. Αμέσως και σαφώς.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τσπα δεν θα επεκταθώ για ποιους λόγους γράφτηκα δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν εξάλλου,απλά ήθελα να τονίσω ότι είναι πιο σοβαροί από τους προφανείς.. :P

Σε αντίθεση με ότι πιστεύεις, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθουμε τους λόγους.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Σε αντίθεση με ότι πιστεύεις, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθουμε τους λόγους.

Θα σου πω αμέσως.Σπουδάζω πληροφορική.Στο pc κάθομαι πολλές ώρες την μέρα λόγω δουλειάς έτσι κ αλλιώς.
Να ποστάρω που κ που σε 4-5 fora π 'μαι γραμμένη,το βρίσκω σαν ένα ανάλαφρο διαλειμματάκι από την μονότονη συνήθως δουλειά στο pc,
εγασίες,project κ δε συμμαζεύεται..To συγκεκριμένο φόρουμ εδώ έχει κ πολλά άλλα θέματα άσχετα με τον αγοραίο έρωτα όπως ξέρεις. Επίσης μου αρέσει να ξέρω πως σκέφτονται οι άντρες για το σεξ γενικότερα,τι δικαιολογίες έχουν οι παντρεμένοι κ οι δεσμευμένοι π χουν σαν χόμπυ τις μπουρδελότσαρκες  :P πως είναι η κατάσταση στον αγοραίο έρωτα γενικά.Πραγματάκια π πρέπει να γνωρίζει κάποιος/α για να μην νομίζει ότι ζει σε παραμυθένιο κόσμο.Φυσικά δεν κρίνω κανέναν ούτε για τις συνήθειες του ούτε για τις απόψεις του,άσε π είμαι το πλέον ακατάλληλο άτομο για αυτό. Πάντως γκόμενο μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δεν έχω ανάγκη να βρω από δω μέσα,ούτε να στρέψω την προσοχή πάνω μου. Αυτά εν ολίγοις.Ελπίζω να σε κάλυψα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Θα σου πω αμέσως.Σπουδάζω πληροφορική.Στο pc κάθομαι πολλές ώρες την μέρα λόγω δουλειάς έτσι κ αλλιώς.
Να ποστάρω που κ που σε 4-5 fora π 'μαι γραμμένη,το βρίσκω σαν ένα ανάλαφρο διαλειμματάκι από την μονότονη συνήθως δουλειά στο pc,
εγασίες,project κ δε συμμαζεύεται..To συγκεκριμένο φόρουμ εδώ έχει κ πολλά άλλα θέματα άσχετα με τον αγοραίο έρωτα όπως ξέρεις. Επίσης μου αρέσει να ξέρω πως σκέφτονται οι άντρες για το σεξ γενικότερα,τι δικαιολογίες έχουν οι παντρεμένοι κ οι δεσμευμένοι π χουν σαν χόμπυ τις μπουρδελότσαρκες  :P πως είναι η κατάσταση στον αγοραίο έρωτα γενικά.Πραγματάκια π πρέπει να γνωρίζει κάποιος/α για να μην νομίζει ότι ζει σε παραμυθένιο κόσμο.Φυσικά δεν κρίνω κανέναν ούτε για τις συνήθεις του ούτε για τις απόψεις του,άσε π είμαι το πλέον ακατάλληλο άτομο για αυτό. Πάντως γκόμενο μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δεν έχω ανάγκη να βρω από δω μέσα,ούτε να στρέψω την προσοχή πάνω μου. Αυτά εν ολίγοις.Ελπίζω να σε κάλυψα.

Πλήρως. Και κατ εξαίρεση του κανόνα.

βεβαια, αν θέλουμε σε πιστεύουμε :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Elftex δεν ησουνα μελος οταν οι αλλες οι δολιες (εμεις δηλαδη) γραφαμε τους λογους που μπηκαμε στο φορουμ....μαλλον γιαυτο καλυφθηκες απο την μαυροματα ;) ολες πανω κατω υπο τις ιδιες συνθηκες μπηκαμε....

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

λακη ξερεις.. αμα σ ενοχλουν καποιες υπαρξεις καπου οπουδηποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τις γραφεις κ να μην ασχολεισαι.. για το καλο σου ρε παιδι μου... οχι να γραφεις 300 παραγραφους ποστ εκθεση για να πεις οτι σου κατεβασει ο περιορισμενης ευθυνης εγκεφαλος σου
οσο για μενα μην ανησυχεις ολο κ καποιος μου δινει σημασια της κακομοιρας αν κ μπαζο που προκαλει τροπο σ οποιον την κοιταξει.. κατι σαν τη μεδουσα! να σαι σιγουρος γι αυτο
κ μην μου χαλιεσαι καθολου.. ολοι ακομη κ εγω εχουμε καπου στον ηλιο μοιρα

ανατολ ελφτπθιτυφυιφυ... δεν μιλατε μεταξυ σας καλυτερα που διαθετετε κ τα ιδια πυροβολημενα μυαλα? να κανετε κ μια ψυχαναλυση τα 2 σας.. να την καταβρειτε κ μετα να παρετε τον λακης να του διατυπωσετε τα συμπερασματα σας
στη συνταξη βγηκα και λεω να βρω καμια καινουργια για να της τα περνω!ψηνεσε?

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
πραγματι οι γυναικες δεν εχουν καμια δουλεια στο σαιτ  ειτε επαγγελματιες ειτε ερασιτεχνιδες .  οι υπολοιπες που ειναι μη ιεροδουλες  , δεν εχουν να πουν κατι αφου δεν πανε σε μπουρδελα  . προτεινω να διαγραφονται γυναικεια νικ αμεσως ! και να επιτρεπεται μονο σε αυτες που ειναι επαγγελματιες  αφου ομως εχουν γραφτει καλα σχολια στο σαιτ γι αυτες.  Ο σκοπος ειναι να μην μας αποσπθν την προσοχη απο τα θεματα που συζηταμε και το ριχνουμε στο καμακι

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
ακομα τρεχει αυτο το θεμα;

Ναι δεν τόξερες, αθώα κορασίδα?? Έχουμε πολλά να σας σούρομε ακόμη. Μέχρι να σταματήσετε να μας τα ζαλίζετε με τις μαλακίες σας και να πάτε να διαβάσετε COSMOPOLITAN.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στη συνταξη βγηκα και λεω να βρω καμια καινουργια για να της τα περνω!ψηνεσε?

κ να θελες
τι να μου τα παρεις? ειμαι φτωχο κοριτσακι με τα σπιρτα πεταμενο στους 5 δρομους
εχω κ αυτο το κουσουρι :tooth:

Elftex δεν ησουνα μελος οταν οι αλλες οι δολιες (εμεις δηλαδη) γραφαμε τους λογους που μπηκαμε στο φορουμ....μαλλον γιαυτο καλυφθηκες απο την μαυροματα ;) ολες πανω κατω υπο τις ιδιες συνθηκες μπηκαμε....

ασχολεισαι κ συ με τον λεγκολας (απο το ELF ειναι αυτο βγαλμενο *P)
αυτος ειναι κλινικη περιπτωση του αγαπητου σιγμουνδιου
παιζει να χει επιτρεψει κ ιντερνετο στις πτερυγες ολες τελευταιως..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
κ να θελες
τι να μου τα παρεις? ειμαι φτωχο κοριτσακι με τα σπιρτα πεταμενο στους 5 δρομους
εχω κ αυτο το κουσουρι :tooth:

Αυτό δεν είναι τίποτα. Το χειρότερο είναι που είσαι Τσυπραία και αριστερή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom