Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα!!
μπαινω μετα απο τοσο καιρο και βλεπω οτι το συγκεκριμενο θεμα κραταει καλααα!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εισαι ψυχασθενης,καριολα να πεις την γκομενα σου γιδι,αντρες σαν εσενα ουτε να τους φτυσω.
και να ξερεις εγω ειμαι θεσσαλονικια ,τις μαλακιτσες σου σε αλλες λεμε δεν σε περνει.
ισααααααααα γκλιτσα

εδω την εχει κανει ταρανδο τη γυναικα του
μην την υβριζει κιολας
κριμα το κοριτσι
σκεψου κ με ποιον εμπλεξε...

Επισκέπτης
και να ξερεις εγω ειμαι θεσσαλονικια

Τώρα όμως γέλασα.
'Αντε να μας πει και καμιά άλλη ότι είναι από Χανιά , να γελάμε όλη τη νύχτα!!!!

ΠΛάκα πλάκα από τις δύο αυτές πολέις έχω ακούσει πολλούς που μπήκαν στα σκατά μέχρι το λαιμό (και βάλε) για να αγοράσουν bmw για να τους κάτσει ... παππούτσι από τον τόπο τους κι ας είναι μπαλωμένο.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Δεν σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι αραγε καταφευγει στον αγοραιο ερωτα;

Σας τόπα ρε. Στο τέλος θα μας βγάλουν και ανώμαλους, επειδή είμαστε πολυγαμικοί. Δηλαδή μας κατηγορούν επειδή ακολουθούμε τη φύση μας. Διαστροφή.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σωστοοοοοοςςςςς!!!
ΠΛάκα πλάκα από τις δύο αυτές πολέις έχω ακούσει πολλούς που μπήκαν στα σκατά μέχρι το λαιμό (και βάλε) για να αγοράσουν bmw για να τους κάτσει ... παππούτσι από τον τόπο τους κι ας είναι μπαλωμένο.

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σας τόπα ρε. Στο τέλος θα μας βγάλουν και ανώμαλους, επειδή είμαστε πολυγαμικοί. Δηλαδή μας κατηγορούν επειδή ακολουθούμε τη φύση μας. Διαστροφή.
σε ειπε κανενας ανωμαλο;

Επισκέπτης
Σας τόπα ρε. Στο τέλος θα μας βγάλουν και ανώμαλους, επειδή είμαστε πολυγαμικοί.

Πολυγαμικοί;
Μπα , σε αυτόν τον τόπο όλοι είμαστε μονογαμικοί!

Οι Έλληνες είμαστε μονογαμικοί=μόνο γαμάμε!
Οι Ελληνίδες είναι επίσης μονογαμικές=σκέφτονται μόνο τον πλούσιο γάμο!!!!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τώρα όμως γέλασα.
'Αντε να μας πει και καμιά άλλη ότι είναι από Χανιά , να γελάμε όλη τη νύχτα!!!!

ειπες για σκατα και σε σκεφτηκα βρε.
τι λες ρε κανγκουρα που αλημονο και στην πουτανα που θα πεσει στα χερια σου ,καλα για γκομενα δεν το συζητω.
α και ειδικοτητα νεκροτομος να γινεις μονο εκει θα αντεχα να σε δω :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αστο συντεκνε δεν εχεις δει ανδρικο στριπ σε βιντεο?
σκεψου να ανοιξουν και σπιτια με αντρες....
βάι βάι μανουλα μου...
γι αυτο δεν παντρευομαι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τώρα όμως γέλασα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μήπως πρέπει να γίνει ενα δημοψήφισμα στο φόρουμ για το αν θέλουμε τις καργιόλες εδώ μέσα ή πρέπει να φάνε ΣΟΥΤ;
Αυτό έχει απαντηθεί πολλές φορές.....ακόμη αναρωτιέστε?

Δεν σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι αραγε καταφευγει στον αγοραιο ερωτα;

ΚΑΙ αυτό το έχουμε απαντήσει προ καιρού.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μακάρι να γκρεμίζονταν , έτσι όπως είναι μόνο για γκρέμισμα είναι.
Έχω περάσει από δύο σχολές του Πανεπιστημίου Αθηνών , όπως έχω ξαναγράψει.
Πρώτα σπούδασα Οδοντιατρική και μετά Ιατρική.
Πρόκειται για το βρωμερότερο μπουρδέλο που υπάρχει ...
Είναι αδικία για τα μπουρδέλα , να αποκαλούμε το πανεπιστήμιο αθηνών μπουρδέλο ...
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα (μια και σε λίγο θα πέσουνε καντήλια), μήπως τα παραλες λίγο?

:think:

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειπες για σκατα και σε σκεφτηκα βρε.
τι λες ρε κανγκουρα που αλημονο και στην πουτανα που θα πεσει στα χερια σου ,καλα για γκομενα δεν το συζητω.
α και ειδικοτητα νεκροτομος να γινεις μονο εκει θα αντεχα να σε δω :2funny: :2funny:
χωσε χωσε! :headbang:
ΚΑΙ αυτό το έχουμε απαντήσει προ καιρού.
Και που να το ξερω;Τωρα μπηκα εγω.Λινκ με την απαντηση;

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ!!!!ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΔΕΛΟ!!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :-X

Επισκέπτης
Μην αισθάνεσαι ποτέ τύψεις για αυτά που έχεις σκεφτεί για την γυναίκα σου. Αυτή έχει σκεφτεί πολύ χειρότερα για σένα.  :tooth: :tooth:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
σε ειπε κανενας ανωμαλο;

Αυτό δα σας έλειψε. Οι ΑΝΩΜΑΛΕΣ είστε εσείς. Δικό σας εφεύρημα η μονογαμία. Γι αυτό λέμε ότι δεν έχετε θέση στο site. Άντε να βρείτε κανένα ανυποψίαστο ΜΑΛΑΚΑ. Κι όταν τον σκάσετε να τον οδηγήσετε στα κόκκινα φωτάκια. Ε???

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό δα σας έλειψε. Οι ΑΝΩΜΑΛΕΣ είστε εσείς. Δικό σας εφεύρημα η μονογαμία. Γι αυτό λέμε ότι δεν έχετε θέση στο site. Άντε να βρείτε κανένα ανυποψίαστο ΜΑΛΑΚΑ. Κι όταν τον σκάσετε να τον οδηγήσετε στα κόκκινα φωτάκια. Ε???
ΕΜΕΙΣ ποιες;Σε ολες τις γυναικες αναφερεσε;

Επισκέπτης
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι γυναίκα, είναι ότι μπορείς να δείχνεις περισσότερο ηλίθια από ότι πραγματικά είσαι και κανείς να μην εκπλήσσεται.  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom