You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εισαι ψυχασθενης,καριολα να πεις την γκομενα σου γιδι,αντρες σαν εσενα ουτε να τους φτυσω.
και να ξερεις εγω ειμαι θεσσαλονικια ,τις μαλακιτσες σου σε αλλες λεμε δεν σε περνει.
ισααααααααα γκλιτσα
εδω την εχει κανει ταρανδο τη γυναικα του
μην την υβριζει κιολας
κριμα το κοριτσι
σκεψου κ με ποιον εμπλεξε...
Επισκέπτης
και να ξερεις εγω ειμαι θεσσαλονικια
Τώρα όμως γέλασα.
'Αντε να μας πει και καμιά άλλη ότι είναι από Χανιά , να γελάμε όλη τη νύχτα!!!!
ΠΛάκα πλάκα από τις δύο αυτές πολέις έχω ακούσει πολλούς που μπήκαν στα σκατά μέχρι το λαιμό (και βάλε) για να αγοράσουν bmw για να τους κάτσει ... παππούτσι από τον τόπο τους κι ας είναι μπαλωμένο.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Δεν σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι αραγε καταφευγει στον αγοραιο ερωτα;
Σας τόπα ρε. Στο τέλος θα μας βγάλουν και ανώμαλους, επειδή είμαστε πολυγαμικοί. Δηλαδή μας κατηγορούν επειδή ακολουθούμε τη φύση μας. Διαστροφή.
σωστοοοοοοςςςςς!!!
ΠΛάκα πλάκα από τις δύο αυτές πολέις έχω ακούσει πολλούς που μπήκαν στα σκατά μέχρι το λαιμό (και βάλε) για να αγοράσουν bmw για να τους κάτσει ... παππούτσι από τον τόπο τους κι ας είναι μπαλωμένο.
SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε ειπε κανενας ανωμαλο;Σας τόπα ρε. Στο τέλος θα μας βγάλουν και ανώμαλους, επειδή είμαστε πολυγαμικοί. Δηλαδή μας κατηγορούν επειδή ακολουθούμε τη φύση μας. Διαστροφή.
Επισκέπτης
Σας τόπα ρε. Στο τέλος θα μας βγάλουν και ανώμαλους, επειδή είμαστε πολυγαμικοί.
Πολυγαμικοί;
Μπα , σε αυτόν τον τόπο όλοι είμαστε μονογαμικοί!
Οι Έλληνες είμαστε μονογαμικοί=μόνο γαμάμε!
Οι Ελληνίδες είναι επίσης μονογαμικές=σκέφτονται μόνο τον πλούσιο γάμο!!!!
ειπες για σκατα και σε σκεφτηκα βρε.Τώρα όμως γέλασα.
'Αντε να μας πει και καμιά άλλη ότι είναι από Χανιά , να γελάμε όλη τη νύχτα!!!!
τι λες ρε κανγκουρα που αλημονο και στην πουτανα που θα πεσει στα χερια σου ,καλα για γκομενα δεν το συζητω.
α και ειδικοτητα νεκροτομος να γινεις μονο εκει θα αντεχα να σε δω
αστο συντεκνε δεν εχεις δει ανδρικο στριπ σε βιντεο?
σκεψου να ανοιξουν και σπιτια με αντρες....
βάι βάι μανουλα μου...
γι αυτο δεν παντρευομαι...
σκεψου να ανοιξουν και σπιτια με αντρες....
βάι βάι μανουλα μου...
γι αυτο δεν παντρευομαι...
Σας τόπα ρε. Στο τέλος θα μας βγάλουν και ανώμαλους, επειδή είμαστε πολυγαμικοί. Δηλαδή μας κατηγορούν επειδή ακολουθούμε τη φύση μας. Διαστροφή.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τώρα όμως γέλασα.
Αυτό έχει απαντηθεί πολλές φορές.....ακόμη αναρωτιέστε?Μήπως πρέπει να γίνει ενα δημοψήφισμα στο φόρουμ για το αν θέλουμε τις καργιόλες εδώ μέσα ή πρέπει να φάνε ΣΟΥΤ;
Δεν σε κανει να αναρωτιεσαι γιατι αραγε καταφευγει στον αγοραιο ερωτα;
ΚΑΙ αυτό το έχουμε απαντήσει προ καιρού.
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα (μια και σε λίγο θα πέσουνε καντήλια), μήπως τα παραλες λίγο?Μακάρι να γκρεμίζονταν , έτσι όπως είναι μόνο για γκρέμισμα είναι.
Έχω περάσει από δύο σχολές του Πανεπιστημίου Αθηνών , όπως έχω ξαναγράψει.
Πρώτα σπούδασα Οδοντιατρική και μετά Ιατρική.
Πρόκειται για το βρωμερότερο μπουρδέλο που υπάρχει ...
Είναι αδικία για τα μπουρδέλα , να αποκαλούμε το πανεπιστήμιο αθηνών μπουρδέλο ...
προσκυνω
Οι Έλληνες είμαστε μονογαμικοί=μόνο γαμάμε!
Οι Ελληνίδες είναι επίσης μονογαμικές=σκέφτονται μόνο τον πλούσιο γάμο!!!!
SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χωσε χωσε!ειπες για σκατα και σε σκεφτηκα βρε.
τι λες ρε κανγκουρα που αλημονο και στην πουτανα που θα πεσει στα χερια σου ,καλα για γκομενα δεν το συζητω.
α και ειδικοτητα νεκροτομος να γινεις μονο εκει θα αντεχα να σε δω
Και που να το ξερω;Τωρα μπηκα εγω.Λινκ με την απαντηση;ΚΑΙ αυτό το έχουμε απαντήσει προ καιρού.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ!!!!ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΔΕΛΟ!!!!! :-X
Επισκέπτης
Μην αισθάνεσαι ποτέ τύψεις για αυτά που έχεις σκεφτεί για την γυναίκα σου. Αυτή έχει σκεφτεί πολύ χειρότερα για σένα.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
σε ειπε κανενας ανωμαλο;
Αυτό δα σας έλειψε. Οι ΑΝΩΜΑΛΕΣ είστε εσείς. Δικό σας εφεύρημα η μονογαμία. Γι αυτό λέμε ότι δεν έχετε θέση στο site. Άντε να βρείτε κανένα ανυποψίαστο ΜΑΛΑΚΑ. Κι όταν τον σκάσετε να τον οδηγήσετε στα κόκκινα φωτάκια. Ε???
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ψάξε κλώνε....θα το βρεις.χωσε χωσε! Και που να το ξερω;Τωρα μπηκα εγω.Λινκ με την απαντηση;
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ!!!!ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΔΕΛΟ!!!!! :-X
SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΕΜΕΙΣ ποιες;Σε ολες τις γυναικες αναφερεσε;Αυτό δα σας έλειψε. Οι ΑΝΩΜΑΛΕΣ είστε εσείς. Δικό σας εφεύρημα η μονογαμία. Γι αυτό λέμε ότι δεν έχετε θέση στο site. Άντε να βρείτε κανένα ανυποψίαστο ΜΑΛΑΚΑ. Κι όταν τον σκάσετε να τον οδηγήσετε στα κόκκινα φωτάκια. Ε???
Επισκέπτης
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι γυναίκα, είναι ότι μπορείς να δείχνεις περισσότερο ηλίθια από ότι πραγματικά είσαι και κανείς να μην εκπλήσσεται.