Επισκέπτης
Δεν σε πιάνω...που θα παει θα το μαθεις το μαθημα....
οταν δεν θα κοιμαται μονο του θα παιζουν και τα χanax ;) ;) ;) ;)
Εγώ να γαμηθούμε ήθελα...1+ μήνα είχα να τη δω...
Δεν σε πιάνω...που θα παει θα το μαθεις το μαθημα....
οταν δεν θα κοιμαται μονο του θα παιζουν και τα χanax ;) ;) ;) ;)
Δουλεψε το λιγο,με ομιοκαταληξια θα ηταν πιο καλο.Φουρτουνιασμένη θάλλασα
μπορείς να ταξιδέψεις
μα τη γυναίκα τη γλωσσού
δύσκολα θα παλέψεις.
Φυσικα δεν αναφερομαι σε σενα
Φουρτουνιασμένη θάλλασα
μπορείς να ταξιδέψεις
μα τη γυναίκα τη γλωσσού
δύσκολα θα παλέψεις.
Φυσικα δεν αναφερομαι σε σενα
Δεν σε πιάνω...
το ξερω...πλακα κανω....εισαι στην καψουρα ακομα....Δεν σε πιάνω...
καθενας με τον πονο του...
το ξερω ρε ...διαβασε παρακατω....Δεν σε πιάνω...
Mετά διάβασα καλύτερα κ σε εννόησα....το ξερω...πλακα κανω....εισαι στην καψουρα ακομα....
λεω οτι τωρα γουσταρεις να εισαι μαζι αλλα μετα θα παρακαλας να κοιμαται για μα πηδας απο το παραθυρο
και αμα θα βλεπεις οτι δεν κλεινει ματι μπορει να ξηγιεσαι κανενα ηρεμιστικο(ελαφρυ...) ;) ;) ;) ;) ;)
πλακα κανω ρε μην τρελλαινεσαι
Αυτά συμβαίνουν ρε συ και δεν τρέχει τίποτα?Να αναφέρω επίσης ότι σε μεταπτυχιακό που απέρριψαν κοπέλες με άριστα, πήραν άτομο που δεν είχε πάρει ακόμη πτυχίο???????
Κι ότι στο ίδιο μεταπτυχιακό πήραν ένα τσιμπούκι , το οποίο απλως το είχε πάρει πίπα-κώλο όλο το ΔΕΠ???
Αμα το ζήσω...τα λέμε....δεν είμαι τύπος που συμβιβάζεται....δυστυχώς είμαι των άκρων...κ το πληρώνω....το ξερω ρε ...διαβασε παρακατω....
ΝΟΜΟΣ και μην πεις καμμια μαλακια οτι δεν ειναι ετσι....
Δουλεψε το λιγο,με ομιοκαταληξια θα ηταν πιο καλο.
Φυσικα σε εσενα αναφερομαι :o
:- :'(Διακρινω και εκτος απο προβλημα ορθογραφιας και προβλημα αναγνωσης ρε κοπελια?
Κάτσε και διάβασε κοπελιά
γιατί έχεις εξετάσεις
και θα στις βρέξω στο κωλί
άμα δεν επεράσεις.
πασο....αλλα θα πρεπει να εισαι μαγκας για να μην συμβιβαστεις....Αμα το ζήσω...τα λέμε....δεν είμαι τύπος που συμβιβάζεται....δυστυχώς είμαι των άκρων...κ το πληρώνω....
:- :'(
Με στεναχορεις.
Δεν ειμαι Ελληνιδα και δεν τα παω και τοσο καλα με το να γραφω/διαβαζω ελληνικα...
Εγω προσπαθω και εσυ τωρα μου κοβεις την φορα :-
ΚΑΚΕ
ρε μαλακα αμα ειναι το μωρο που ειδα αντι να παει στη μαμα δεν το στελνεις να παει στο ....ΧΡΗΣΤΙΔΗ;;;;;Mετά διάβασα καλύτερα κ σε εννόησα....
Πάντως αν τύχει τέτοια περίπτωση...απλά θα πάει στη μαμά κ στο μπαμπά ή στη ζωή της γενικά...κ γω στη δική μου....
Αυτά...για να μην κουραζόμαστε....
Καλυτερος sawyer!Ενταξει , τοτε παω πασο ρε κοπελια..
Με χαρα να σε βοηθησουμε αμα χρειαστεις κατι
Καλος τωρα?
ρε μαλακα αμα ειναι το μωρο που ειδα αντι να παει στη μαμα δεν το στελνεις να παει στο ....ΧΡΗΣΤΙΔΗ;;;;;
ε αυτο τωρα ....δεν μπορω να πω δημοσια....που το ειδες?
ε αυτο τωρα ....δεν μπορω να πω δημοσια....
ρε μαλακα αμα ειναι το μωρο που ειδα αντι να παει στη μαμα δεν το στελνεις να παει στο ....ΧΡΗΣΤΙΔΗ;;;;;