Επισκέπτης
γαμαει....
Έτσιιιιιι.......πότε θα με πας σε στριπ να με μάθεις κανα κόλπο ????
γαμαει....
Σημασια καθολου δεν εχει τι πιστευω...δεν πιστευω τιποτα...το μονο που κανω ειναι να σε γδυνω με τη φαντασια μου αργα αργα και να σε φυλαω στο λαιμο.....και μετα λιγο πιο κατω...και λιγο πιο κατω...Ενταξει,με βρισιες δεν ειχες καμια τυχη,αλλα και ετσι πιστευεις οτι θα με ριξεις;...
καβλωσαμε ρε ....κρατησου λιγο...Σημασια καθολου δεν εχει τι πιστευω...δεν πιστευω τιποτα...το μονο που κανω ειναι να σε γδυνω με τη φαντασια μου και να σε φυλαω στο λαιμο.....και μετα λιγο πιο κατω...και λιγο πιο κατω...
Σημασια καθολου δεν εχει τι πιστευω...δεν πιστευω τιποτα...το μονο που κανω ειναι να σε γδυνω με τη φαντασια μου και να σε φυλαω στο λαιμο.....και μετα λιγο πιο κατω...και λιγο πιο κατω...
Ρε ουστ απο εκει ρε μαλακα...καβλωσαμε ρε ....κρατησου λιγο...
Καλα με επεισες,παω για υπνο.Νυχτα guys.Σημασια καθολου δεν εχει τι πιστευω...δεν πιστευω τιποτα...το μονο που κανω ειναι να σε γδυνω με τη φαντασια μου αργα αργα και να σε φυλαω στο λαιμο.....και μετα λιγο πιο κατω...και λιγο πιο κατω...
μη λες ονοματα δεν σου ειπα;;;;;Έτσιιιιιι.......πότε θα με πας σε στριπ να με μάθεις κανα κόλπο ????
να ρθω απ'το σπίτι δλδ ????καβλωσαμε ρε ....κρατησου λιγο...
τωρα το ρε τι το ηθελες;;;;Ρε ουστ απο εκει ρε μαλακα...
Πηγαινε να τριοψεις την κλειτοριδα σου και να σκεφτεσαι τη μουσουδα του λυκου να γλυφει το γατακι σου,γλυκο μου σβαστριγκακι!!!Καλα με επεισες,παω για υπνο.Νυχτα guys.
αμα φερεις και την ''παρανομη'' μαζι... ;) ;) ;)να ρθω απ'το σπίτι δλδ ????
τοπες και τοκανες ρε σκυλε.....Πηγαινε να τριοψεις την κλειτοριδα σου και να σκεφτεσαι τη μουσουδα του λυκου να γλυφει το γατακι σου,γλυκο μου σβαστριγκακι!!!
Ειναι αργα για σενα να κατσεις στα αυγα σου...εισαι μικρος ακομηνα ρθω απ'το σπίτι δλδ ????
αμα φερεις και την ''παρανομη'' μαζι... ;) ;) ;)
Καλα με επεισες,παω για υπνο.Νυχτα guys.
εγω ειμαι ενας τιμιος μεσηλικας ρε.....οι φίλες...δεν κάνουν παρέα με αλήτες σαν κι εσένα....παλιόγερε....
καλα λεμε τωρα της εκανες ζημια της γυναικας....Ειναι αργα για σενα να κατσεις στα αυγα σου...εισαι μικρος ακομη
εγω ειμαι ενας τιμιος μεσηλικας ρε.....
εμπνεω εμπιστοσυνη...