Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως ρε πούστη μου ήταν ο στρατός, μπήκαν οι γυναίκες, είχαμε το ποδόσφαιρο και εκεί...αλλά.. ακόμη και στα μπουρδέλα ρε πούστη μου και εκεί οι φοράδες να τις φάμε στη μάπα μη χάσουν! :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που μπορεί επιτέλους ένας άντρας να πάει για να έχει την ησυχία του από δαύτες??? :2funny:

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως ρε πούστη μου ήταν ο στρατός, μπήκαν οι γυναίκες, είχαμε το ποδόσφαιρο και εκεί...αλλά.. ακόμη και στα μπουρδέλα ρε πούστη μου και εκεί οι φοράδες να τις φάμε στη μάπα μη χάσουν! :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που μπορεί επιτέλους ένας άντρας να πάει για να έχει την ησυχία του από δαύτες??? :2funny:
Στον Κατω κοσμο η σε gay bar.

Επισκέπτης
γιατι ειμαι οφ τοπικ? την αποψη μου ειπα

Επειδή στο θρεντ δε συζητιέται πλεον αν είναι ελλεινίδες ή όχι οι ελληνίδες, αυτό έχει συζητηθεί και αναλυθεί επισταμένα..  τώρα έχει γίνει θρεντ ξεκατινιάσματος μαχαιρωμάτων και ολίγο καμακιού :grin: οπότε είσαι οφτόπικ συντροφικά πάντα  ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εμ,τετιος ψεφτης που φενετε πως ειναι fake θα ειναι και αυτα!
Εαν θες παντος βγαζω screenshot το inbox μου.
ψευτης ο dancing;;;;;; :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
το καλοκαιρι μεσα σε μια ωρα ειχε αρπαξει δυο μωρα απο την παραλια και τα ειχε οδηγησει στο δωματιο οπου τα τιμωρουσε ολη  μερα και ολη νυχτα.....
εσυ θα του γλιτωνες;;;;;

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
α  gay bar καλή φλασιά σουρθε. μήπως ξέρεις και άλλα gay μέρη?
πανε σε gay forum
ψευτης ο dancing;;;;;; :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
το καλοκαιρι μεσα σε μια ωρα ειχε αρπαξει δυο μωρα απο την παραλια και τα ειχε οδηγησει στο δωματιο οπου τα τιμωρουσε ολη  μερα και ολη νυχτα.....
εσυ θα του γλιτωνες;;;;;
Αλλο απο κοντα και αλλο απο το φορουμ!
Και κοντα να ηταν βεβεα δεν θα καταφερνε τιποτα καλυτερο καθος εχω σχεση.Και αυτο που περνω απο τον δεσμο μου δεν μπορει να μου το δωσει!

Επισκέπτης

Άσε φίλε παντού μέσα είναι..πήγαινε στο Αγιο Ορος να βρεις την υγειά σου..  :grin:

Επισκέπτης
Ιπποτη...απ'οτι με διδαξατε σημερα...Μπουρδελο χωρις γυναικες...δεν υπαρχει!!!Τα σεβη μου !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ιπποτη...απ'οτι με διδαξατε σημερα...Μπουρδελο χωρις γυναικες...δεν υπαρχει!!!Τα σεβη μου !
Ωωωωω ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΚΑΙΣΑΡΑ! ΕΥΓΕ. Πραγματικά εύγε γιατί ανταποκρίθηκες σε μία δύσκολη - για σένα- δοκιμασία.! Έχεις άντερα! Πως σου φάνηκε η βραδιά σήμερα?

Επισκέπτης
πανε σε gay forumΑλλο απο κοντα και αλλο απο το φορουμ!
Και κοντα να ηταν βεβεα δεν θα καταφερνε τιποτα καλυτερο καθος εχω σχεση.Και αυτο που περνω απο τον δεσμο μου δεν μπορει να μου το δωσει!
Συγγνωμη που επεμβαινω , ασχετος ων , αλλα ...αλλο το << περνω >> και αλλο το << παιρνω >>> Ετσι οπως το'γραψες , μου'ρχεται να ρωτησω...Τι περνας , κοριτσι μου , κι'ηρθες εδω , να μας πεις τον πονο σου ???

Επισκέπτης
Ωωωωω ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΚΑΙΣΑΡΑ! ΕΥΓΕ. Πραγματικά εύγε γιατί ανταποκρίθηκες σε μία δύσκολη - για σένα- δοκιμασία.! Έχεις άντερα! Πως σου φάνηκε η βραδιά σήμερα?
ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ...Γεγονος ειναι , παντως , οτι θα μου μεινει αξεχαστη !!!

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνωμη που επεμβαινω , ασχετος ων , αλλα ...αλλο το << περνω >> και αλλο το << παιρνω >>> Ετσι οπως το'γραψες , μου'ρχεται να ρωτησω...Τι περνας , κοριτσι μου , κι'ηρθες εδω , να μας πεις τον πονο σου ???
Συγνωμη,ηταν ορθογραφικο.
Δεν τα παω και πολυ καλα με την Ελληνικη ορθογραφια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εμ γιατί αυτό το -"πάνε" σε gay forum- τι ακριβώς είναι? τρίτο πληθυντικό, ή προστακτική?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom