κιεγω...Έχεις το link; Έχω ελληνικά Vista
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)
SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εμ,τετιος ψεφτης που φενετε πως ειναι fake θα ειναι και αυτα!ενταξει να δουμε τι θα πεις αυριο που θα βγαλει τα πι μι στον αερα....
Εαν θες παντος βγαζω screenshot το inbox μου.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πάντως ρε πούστη μου ήταν ο στρατός, μπήκαν οι γυναίκες, είχαμε το ποδόσφαιρο και εκεί...αλλά.. ακόμη και στα μπουρδέλα ρε πούστη μου και εκεί οι φοράδες να τις φάμε στη μάπα μη χάσουν!
που μπορεί επιτέλους ένας άντρας να πάει για να έχει την ησυχία του από δαύτες???
που μπορεί επιτέλους ένας άντρας να πάει για να έχει την ησυχία του από δαύτες???
SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στον Κατω κοσμο η σε gay bar.Πάντως ρε πούστη μου ήταν ο στρατός, μπήκαν οι γυναίκες, είχαμε το ποδόσφαιρο και εκεί...αλλά.. ακόμη και στα μπουρδέλα ρε πούστη μου και εκεί οι φοράδες να τις φάμε στη μάπα μη χάσουν!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
α gay bar καλή φλασιά σουρθε. μήπως ξέρεις και άλλα gay μέρη?Στον Κατω κοσμο η σε gay bar.
Επισκέπτης
γιατι ειμαι οφ τοπικ? την αποψη μου ειπα
Επειδή στο θρεντ δε συζητιέται πλεον αν είναι ελλεινίδες ή όχι οι ελληνίδες, αυτό έχει συζητηθεί και αναλυθεί επισταμένα.. τώρα έχει γίνει θρεντ ξεκατινιάσματος μαχαιρωμάτων και ολίγο καμακιού οπότε είσαι οφτόπικ συντροφικά πάντα ;)
ψευτης ο dancing;;;;;;Εμ,τετιος ψεφτης που φενετε πως ειναι fake θα ειναι και αυτα!
Εαν θες παντος βγαζω screenshot το inbox μου.
το καλοκαιρι μεσα σε μια ωρα ειχε αρπαξει δυο μωρα απο την παραλια και τα ειχε οδηγησει στο δωματιο οπου τα τιμωρουσε ολη μερα και ολη νυχτα.....
εσυ θα του γλιτωνες;;;;;
SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πανε σε gay forumα gay bar καλή φλασιά σουρθε. μήπως ξέρεις και άλλα gay μέρη?
Αλλο απο κοντα και αλλο απο το φορουμ!ψευτης ο dancing;;;;;;
το καλοκαιρι μεσα σε μια ωρα ειχε αρπαξει δυο μωρα απο την παραλια και τα ειχε οδηγησει στο δωματιο οπου τα τιμωρουσε ολη μερα και ολη νυχτα.....
εσυ θα του γλιτωνες;;;;;
Και κοντα να ηταν βεβεα δεν θα καταφερνε τιποτα καλυτερο καθος εχω σχεση.Και αυτο που περνω απο τον δεσμο μου δεν μπορει να μου το δωσει!
Επισκέπτης
Πάντως ρε πούστη μου ήταν ο στρατός, μπήκαν οι γυναίκες, είχαμε το ποδόσφαιρο και εκεί...αλλά.. ακόμη και στα μπουρδέλα ρε πούστη μου και εκεί οι φοράδες να τις φάμε στη μάπα μη χάσουν!
Άσε φίλε παντού μέσα είναι..πήγαινε στο Αγιο Ορος να βρεις την υγειά σου..
Επισκέπτης
Ιπποτη...απ'οτι με διδαξατε σημερα...Μπουρδελο χωρις γυναικες...δεν υπαρχει!!!Τα σεβη μου !Πάντως ρε πούστη μου ήταν ο στρατός, μπήκαν οι γυναίκες, είχαμε το ποδόσφαιρο και εκεί...αλλά.. ακόμη και στα μπουρδέλα ρε πούστη μου και εκεί οι φοράδες να τις φάμε στη μάπα μη χάσουν!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ωωωωω ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΚΑΙΣΑΡΑ! ΕΥΓΕ. Πραγματικά εύγε γιατί ανταποκρίθηκες σε μία δύσκολη - για σένα- δοκιμασία.! Έχεις άντερα! Πως σου φάνηκε η βραδιά σήμερα?Ιπποτη...απ'οτι με διδαξατε σημερα...Μπουρδελο χωρις γυναικες...δεν υπαρχει!!!Τα σεβη μου !
Επισκέπτης
Sorry για την καθυστέρηση...κάτι έτυχε...
Επισκέπτης
Συγγνωμη που επεμβαινω , ασχετος ων , αλλα ...αλλο το << περνω >> και αλλο το << παιρνω >>> Ετσι οπως το'γραψες , μου'ρχεται να ρωτησω...Τι περνας , κοριτσι μου , κι'ηρθες εδω , να μας πεις τον πονο σου ???πανε σε gay forumΑλλο απο κοντα και αλλο απο το φορουμ!
Και κοντα να ηταν βεβεα δεν θα καταφερνε τιποτα καλυτερο καθος εχω σχεση.Και αυτο που περνω απο τον δεσμο μου δεν μπορει να μου το δωσει!
τιιιιι;;;;;
Επισκέπτης
ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ...Γεγονος ειναι , παντως , οτι θα μου μεινει αξεχαστη !!!Ωωωωω ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΚΑΙΣΑΡΑ! ΕΥΓΕ. Πραγματικά εύγε γιατί ανταποκρίθηκες σε μία δύσκολη - για σένα- δοκιμασία.! Έχεις άντερα! Πως σου φάνηκε η βραδιά σήμερα?
SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συγνωμη,ηταν ορθογραφικο.Συγγνωμη που επεμβαινω , ασχετος ων , αλλα ...αλλο το << περνω >> και αλλο το << παιρνω >>> Ετσι οπως το'γραψες , μου'ρχεται να ρωτησω...Τι περνας , κοριτσι μου , κι'ηρθες εδω , να μας πεις τον πονο σου ???
Δεν τα παω και πολυ καλα με την Ελληνικη ορθογραφια.
Επισκέπτης
Άμα θες κ τους μετρητές,της ίδιας σειράς,για CPU (ως 4) κ Ram...πες μου....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εμ γιατί αυτό το -"πάνε" σε gay forum- τι ακριβώς είναι? τρίτο πληθυντικό, ή προστακτική?Συγγνωμη που επεμβαινω , ασχετος ων , αλλα ...αλλο το << περνω >> και αλλο το << παιρνω >>> Ετσι οπως το'γραψες , μου'ρχεται να ρωτησω...Τι περνας , κοριτσι μου , κι'ηρθες εδω , να μας πεις τον πονο σου ???
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ...Γεγονος ειναι , παντως , οτι θα μου μεινει αξεχαστη !!!
Και θα έχει και συνέχεια... ήταν απλά το "πρώτο" σκαλί!