SecretSiN^^
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πηγαινε ειναι,σε συντομογραφια.εμ γιατί αυτό το -"πάνε" σε gay forum- τι ακριβώς είναι? τρίτο πληθυντικό, ή προστακτική?
πηγαινε ειναι,σε συντομογραφια.εμ γιατί αυτό το -"πάνε" σε gay forum- τι ακριβώς είναι? τρίτο πληθυντικό, ή προστακτική?
θες να σε βγαλω γκομενα στα επομενα δεκα λεπτα να δουν και οι αλλι μπως πεφτουν οι γυναικες?Σε προειδοποιω ομως οτι η τεχνικη που θα εφαρμοσω πανω σου θα εχει αμετακλητα αποτελεσματα..εκτος αν θελησω εγω!!!Λοιπον αγαπουλα μου? ;)
Θα ειμαι πολυ ευγενικος καθως σε γλυφω γλυκο μου παγωτινι!!!Σοκολατακι μου εσυ,να λιωσεις θελω στα χειλη μου :-* :-* :-* :-*
Εχεις αυτοελεγχο δε λεω...ξερεις τι θα θελες εσυ τωρα γλύκα μου??Ενα ωραιο γλυφομουνι διαρκειας!!! ;)
Εν αντιθεσει , δε , με την ιστορια , απ'οτι βλεπω...τα πας υπεροχα... Αν κρινω απο το καταπληκτικο σου αβαταρ !!!Συγνωμη,ηταν ορθογραφικο.
Δεν τα παω και πολυ καλα με την Ελληνικη ορθογραφια.
πηγαινε ειναι,σε συντομογραφια.
Εν αντιθεσει , δε , με την ιστορια , απ'οτι βλεπω...τα πας υπεροχα... Αν κρινω απο το καταπληκτικο σου αβαταρ !!!
Όντως καλά λες mclein, από ταινία είναι. σε κάτι φυλακές νομίζω.Ελπίζω να μην την πατήσεις κι εσύ σαν πρωτάρης....
Ψάξε to "American History X" αν δεν το έχεις δει....κ τα λέμε μετά για το avatar της κυρίας...;)
Λολ.Φυσικα και γνωριζω απο ιστορια,απο αλλη χωρα ειμαι.Οχι πλανητηΕν αντιθεσει , δε , με την ιστορια , απ'οτι βλεπω...τα πας υπεροχα... Αν κρινω απο το καταπληκτικο σου αβαταρ !!!
ΝΑΙ,το χρησιμοπιουν το ιντερνετ.Οπως το τεσπα για παραδιγμαLollllllllllll!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o ???????????????
΄Όπως το Ε.Ε. είναι συντομογραφία για το "Ευρωπαική Ένωση" ένα πράγμα?????????
Ναι,στην ταινια βασιζετε το αβαταρ.Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν γνωριζω επι του θεματος!Ελπίζω να μην την πατήσεις κι εσύ σαν πρωτάρης....
Ψάξε to "American History X" αν δεν το έχεις δει....κ τα λέμε μετά για το avatar της κυρίας...;)
Κ έχει το αντίθετο νόημα απ'αυτό που φαίνεται....Όντως καλά λες mclein, από ταινία είναι. σε κάτι φυλακές νομίζω.
Ποιος σου είπε ότι εγώ ξέρω καλά ελληνικά???Λολ.Φυσικα και γνωριζω απο ιστορια,απο αλλη χωρα ειμαι.Οχι πλανητηΝΑΙ,το χρησιμοπιουν το ιντερνετ.Οπως το τεσπα για παραδιγμα
Το ξερω εγω που δεν ξερω καλα Ελληνικα και δεν το ξερεις εσυ...ΛολΝαι,στην ταινια βασιζετε το αβαταρ.Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν γνωριζω επι του θεματος!
Το ξέρω...είναι κ μια απ'τις δικές μου αγαπημένες ταινίες....Ναι,στην ταινια βασιζετε το αβαταρ.Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν γνωριζω επι του θεματος!
Κανενας,τι διαολο;σε ολα τα Ελληνικα φορουμ εγω ειμαι η ξενη και αυτη που δεν ξερει καλα Ελληνικα και εδω εχει κοσμο!Ποιος σου είπε ότι εγώ ξέρω καλά ελληνικά???
Εμενα η αγαπημενη μου,καθως ειναι και η μονη ταινια που εχω λαβει μερως στην ζωη μου!(Σαν κομπαρσος φυσικα)!Το ξέρω...είναι κ μια απ'τις δικές μου αγαπημένες ταινίες....
:- :'(
Με στεναχορεις.
Δεν ειμαι Ελληνιδα και δεν τα παω και τοσο καλα με το να γραφω/διαβαζω ελληνικα...
Εγω προσπαθω και εσυ τωρα μου κοβεις την φορα :-
ΚΑΚΕ
Εμενα η αγαπημενη μου,καθως ειναι και η μονη ταινια που εχω λαβει μερως στην ζωη μου!(Σαν κομπαρσος φυσικα)!
Απο τοτε ερωτευτικα και τον Norton!
ταινία με πρωταγωνιστή τον έντουαρτ νόρτον,στον ρόλο ενος ναζί που μπαίνει φυλακή και καταλαβαίνει οτι ο ναζισμός ειναι ενα ψέμμα!αποφυλακίζεται και συναντάει τον μικρό αδελφό του να βαδίζει στα δικά του χνάρια και προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει οτι αυτή η ιδεολογία είναι ένα ψέμμα!!πρόκειται για μια αντιναζί ταινία!Όντως καλά λες mclein, από ταινία είναι. σε κάτι φυλακές νομίζω.
Κανενας,τι διαολο;σε ολα τα Ελληνικα φορουμ εγω ειμαι η ξενη και αυτη που δεν ξερει καλα Ελληνικα και εδω εχει κοσμο!Εμενα η αγαπημενη μου,καθως ειναι και η μονη ταινια που εχω λαβει μερως στην ζωη μου!(Σαν κομπαρσος φυσικα)!
Απο τοτε ερωτευτικα και τον Norton!
μπα.Απο States μερια.Τι είσαι Secretsin; Βρε μπας και είσαι Ρωσάκι;
Καλα ενοειτε πως και το σεναριο ειναι καταπληκτικο!Ειχα κονε εναν καμεραμαν,και οταν μου ειπε το σεναριο και τους ηθοπιους ειπα να παρω μερος!Χαχα...δεν έτυχε να πάρω μέρος...αλλά μου άρεσε το νόημα της ταινίας...κ μπορώ να πω οτι αναθεώρησα κάπως την άποψή μου για κάποια θέματα...κ κάποιους ανθρώπους...τουλάχιστον στο θέμα ρατσισμός έγινα λίγο πιο άνθρωπος... ;) ;) ;)
Ο.Κ. ! Την βλεπω και επανερχομαι ! Σε πρωτη , καθαρα επιδερμικη προσεγγιση , ως εικονα , δεν μου γεννα και τα καλυτερα δυνατα συναισθηματα παντως! Ευχαριστω για την ενημερωση ! Πρωταρης !!!!!Χωρις να το ξερεις ...και χωρις να το θελεις βεβαια , χτυπησες μια χορδη που ακομα παλλεται !!! Οντως, σημερα,ηταν για μενα μια ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ (Ευελπιστω και τελευταια)Ελπίζω να μην την πατήσεις κι εσύ σαν πρωτάρης....
Δες κ επειδή φαίνεσαι ωραίος...θα δεχτούμε το apology...Ο.Κ. ! Την βλεπω και επανερχομαι ! Σε πρωτη , καθαρα επιδερμικη προσεγγιση , ως εικονα , δεν μου γεννα και τα καλυτερα δυνατα συναισθηματα παντως! Ευχαριστω για την ενημερωση !
Ειναι καταπληκτικη ταινια.Πιστευω πως θα σου αρεσει εαν σου αρεσουν κοινωνικα θεματα.Ο.Κ. ! Την βλεπω και επανερχομαι ! Σε πρωτη , καθαρα επιδερμικη προσεγγιση , ως εικονα , δεν μου γεννα και τα καλυτερα δυνατα συναισθηματα παντως! Ευχαριστω για την ενημερωση !
μπα.Απο States μερια.