Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Επισκέπτης
θες να σε βγαλω γκομενα στα επομενα δεκα λεπτα να δουν και οι αλλι μπως πεφτουν οι γυναικες?Σε προειδοποιω ομως οτι η τεχνικη που θα εφαρμοσω πανω σου θα εχει αμετακλητα αποτελεσματα..εκτος αν θελησω εγω!!!Λοιπον αγαπουλα μου? ;)

Θα ειμαι πολυ ευγενικος καθως σε γλυφω γλυκο μου παγωτινι!!!Σοκολατακι μου εσυ,να λιωσεις θελω στα χειλη μου  :-* :-* :-* :-*

Εχεις αυτοελεγχο δε λεω...ξερεις τι θα θελες εσυ τωρα γλύκα μου??Ενα ωραιο γλυφομουνι διαρκειας!!! ;)

Είχε μπει στη ψηφοφορία για τον Mr καμάκι του μπουρδέλα; Αν όχι σοβαρή παράλειψη απ τους διοργανωτές  :grin: 

Επισκέπτης
Εν αντιθεσει , δε , με την ιστορια , απ'οτι βλεπω...τα πας υπεροχα... Αν κρινω απο το καταπληκτικο σου αβαταρ !!!

Ελπίζω να μην την πατήσεις κι εσύ σαν πρωτάρης....:) :)

Ψάξε to "American History X" αν δεν το έχεις δει....κ τα λέμε μετά για το avatar της κυρίας...;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ψάξε to "American History X" αν δεν το έχεις δει....κ τα λέμε μετά για το avatar της κυρίας...;)
Όντως καλά λες mclein, από ταινία είναι. σε κάτι φυλακές νομίζω.

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εν αντιθεσει , δε , με την ιστορια , απ'οτι βλεπω...τα πας υπεροχα... Αν κρινω απο το καταπληκτικο σου αβαταρ !!!
Λολ.Φυσικα και γνωριζω απο ιστορια,απο αλλη χωρα ειμαι.Οχι πλανητη
Lollllllllllll!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :idiot: :uglystupid: :think:??????????????? :huh: :huh: :huh:
΄Όπως το Ε.Ε. είναι συντομογραφία για το "Ευρωπαική Ένωση" ένα πράγμα????????? :headbang: :headbang:
ΝΑΙ,το χρησιμοπιουν το ιντερνετ.Οπως το τεσπα για παραδιγμα
Το ξερω εγω που δεν ξερω καλα Ελληνικα και δεν το ξερεις εσυ...Λολ

Ναι,στην ταινια βασιζετε το αβαταρ.Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν γνωριζω επι του θεματος!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λολ.Φυσικα και γνωριζω απο ιστορια,απο αλλη χωρα ειμαι.Οχι πλανητηΝΑΙ,το χρησιμοπιουν το ιντερνετ.Οπως το τεσπα για παραδιγμα
Το ξερω εγω που δεν ξερω καλα Ελληνικα και δεν το ξερεις εσυ...ΛολΝαι,στην ταινια βασιζετε το αβαταρ.Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν γνωριζω επι του θεματος!
Ποιος σου είπε ότι εγώ ξέρω καλά ελληνικά??? :grin:

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος σου είπε ότι εγώ ξέρω καλά ελληνικά??? :grin:
Κανενας,τι διαολο;σε ολα τα Ελληνικα φορουμ εγω ειμαι η ξενη και αυτη που δεν ξερει καλα Ελληνικα και εδω εχει κοσμο!
Το ξέρω...είναι κ μια απ'τις δικές μου αγαπημένες ταινίες....
Εμενα η αγαπημενη μου,καθως ειναι και η μονη ταινια που εχω λαβει μερως στην ζωη μου!(Σαν κομπαρσος φυσικα)!
Απο τοτε ερωτευτικα και τον Norton! :P

Επισκέπτης
Εμενα η αγαπημενη μου,καθως ειναι και η μονη ταινια που εχω λαβει μερως στην ζωη μου!(Σαν κομπαρσος φυσικα)!

Χαχα...δεν έτυχε να πάρω μέρος...αλλά μου άρεσε το νόημα της ταινίας...κ μπορώ να πω οτι αναθεώρησα κάπως την άποψή μου για κάποια θέματα...κ κάποιους ανθρώπους...τουλάχιστον στο θέμα ρατσισμός έγινα λίγο πιο άνθρωπος... ;) ;) ;)

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Όντως καλά λες mclein, από ταινία είναι. σε κάτι φυλακές νομίζω.
ταινία με πρωταγωνιστή τον έντουαρτ νόρτον,στον ρόλο ενος ναζί που μπαίνει φυλακή και καταλαβαίνει οτι ο ναζισμός ειναι ενα ψέμμα!αποφυλακίζεται και συναντάει τον μικρό αδελφό του να βαδίζει στα δικά του χνάρια και προσπαθεί να τον κάνει να καταλάβει οτι αυτή η ιδεολογία είναι ένα ψέμμα!!πρόκειται για μια αντιναζί ταινία!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κανενας,τι διαολο;σε ολα τα Ελληνικα φορουμ εγω ειμαι η ξενη και αυτη που δεν ξερει καλα Ελληνικα και εδω εχει κοσμο!Εμενα η αγαπημενη μου,καθως ειναι και η μονη ταινια που εχω λαβει μερως στην ζωη μου!(Σαν κομπαρσος φυσικα)!

Εμ για να μη ξέρουμε ότι το "πάνε" είναι συντομογραφία του "πήγαινε" στο ίντερνετ! :huh: :o. Δημόσιοι υπάλληλοι αυτοί οι δάσκαλοι τίποτα δε μας έμαθαν! :2funny: :2funny: :2funny:

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι είσαι Secretsin; Βρε μπας και είσαι Ρωσάκι;  :smitten:
μπα.Απο States μερια.
Χαχα...δεν έτυχε να πάρω μέρος...αλλά μου άρεσε το νόημα της ταινίας...κ μπορώ να πω οτι αναθεώρησα κάπως την άποψή μου για κάποια θέματα...κ κάποιους ανθρώπους...τουλάχιστον στο θέμα ρατσισμός έγινα λίγο πιο άνθρωπος... ;) ;) ;)
Καλα ενοειτε πως και το σεναριο ειναι καταπληκτικο!Ειχα κονε εναν καμεραμαν,και οταν μου ειπε το σεναριο και τους ηθοπιους ειπα να παρω μερος!
Δεν ειναι ομως μονο αυτος ο λογος που μου αρεσει παρα πολυ σαν ταινια.Γενικα ειναι κορυφη,αυτο φενετε και απο τις διακρισεις!

Επισκέπτης

Ο.Κ.  ! Την βλεπω και επανερχομαι ! Σε πρωτη , καθαρα επιδερμικη προσεγγιση , ως εικονα , δεν μου γεννα και τα καλυτερα δυνατα συναισθηματα παντως! Ευχαριστω για την ενημερωση ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πρωταρης !!!!!Χωρις να το ξερεις ...και χωρις να το θελεις βεβαια , χτυπησες μια χορδη που ακομα παλλεται !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Οντως, σημερα,ηταν για μενα μια ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ (Ευελπιστω και τελευταια)

Επισκέπτης
  Ο.Κ.  ! Την βλεπω και επανερχομαι ! Σε πρωτη , καθαρα επιδερμικη προσεγγιση , ως εικονα , δεν μου γεννα και τα καλυτερα δυνατα συναισθηματα παντως! Ευχαριστω για την ενημερωση !
Δες κ επειδή φαίνεσαι ωραίος...θα δεχτούμε το apology...:) :) :) :)

2qald89.jpg

pass:mechodownload

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Ο.Κ.  ! Την βλεπω και επανερχομαι ! Σε πρωτη , καθαρα επιδερμικη προσεγγιση , ως εικονα , δεν μου γεννα και τα καλυτερα δυνατα συναισθηματα παντως! Ευχαριστω για την ενημερωση !
Ειναι καταπληκτικη ταινια.Πιστευω πως θα σου αρεσει εαν σου αρεσουν κοινωνικα θεματα.
Στην αρχην μεχρι να μπει στο νοημα ισως σε κουρασει λιγο,αλλα δωστης μια ευκαιρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom