Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Υ.Γ.    Η μετάφραση είναι ακριβέστατη και αποτυπώνει πλήρως το ρομάντζο. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. ΙΙ  Για όσους γουστάρετε να το σιγοτραγουδάτε ταυτόχρονα, φαντασιώνοντας την αγαπημένη σας Ελλεεινίδα να σας το τραγουδάει παίξτε στην διαπανσών και το τραγούδι...

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Βγηκε και στα ελληνικα το τραγουδι  :rockon:
[youtube=425,350]v1pINepLIfQ[/youtube]

Επισκέπτης
να ρωτησω κατι? βαζοντας τη συγκεκριμενη φωτογραφια και δημοσιοποιοντας το ημεηλ σου τι περιμενες οτι θα λαμβανες?  την πληρη αδιαφορια ενος σαιτ που απαριθμει ενα σημαντικο αριθμο αντρων??(αξιοσεβαστο ποσοστο των οποιων μαλιστα αποδυκνειεται σεξουαλικα πεινασμενο)

Λοιπόν κοίτα να δεις πως έχει το πράμα, με απλή λογική.
Άνδρες-Γυναίκες σε κάθε τόπο είναι 50-50.
Οπότε αν θεωρείς ότι υπάρχει ένα οποιοδήποτε ποσοστό σεξουαλικά πεινασμένων ανδρών, η ύπαρξή του οφείλεται στην ύπαρξη ενός ιδίου ποσοστού αγάμητων μπουρουχών.

Δηλ. αν κατηγορείς ότι ένα 20% των νέων ελλήνων είναι αγάμητοι, τότε υπάρχει ένα 20% τουλάχιστον νέων ελληνίδων, που δεν γαμιούνται και το μουνί τους έχει πιάσει αράχνες. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι πουτάνες κάνουν τζίρο κάτι δις € ετησίως σε αυτόν τον τόπο, ένας αριθμός ανδρών που δεν γαμάει ελληνίδες γκόμενες, αλλά γαμάει πουτάνες, φεύγει από την κατηγορία των σεξουαλικα στερημένων αν και δεν του αντιστοιχεί ίσος αριθμός ελληνίδων. Οι αγάμητες παρθένες δηλ. είναι περισσότερες από τους αντίστοιχα στερημένους άνδρες, επειδη ένα μέρος του συνόλου των ελλήνων που δεν γαμάει ελληνίδες εκτονώνεται σε πουτάνες και ξένες.

ΑΛήθεια, γιατί δεν ξεκουμπίστηκαν ακόμη οι γυναίκες από το φόρουμ;
Γιατί δεν τις διώχνουν οι υπέυθυνοι έστω;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λακη μας ελειψες

κ να που γυρισες ομως.. κ συ κ ο γλυκος σου λογος..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
λακη μας ελειψες

κ να που γυρισες ομως.. κ συ κ ο γλυκος σου λογος..

Τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι μερικοί εδώ μεσα που σου άνοιξαν και thread. Στο "σπουδαίο" πρόσωπο. Και μου απαγόρεψαν και την είσοδο. Ή μήπως τόκανες εσύ?? Φασιστάκι.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Λοιπόν κοίτα να δεις πως έχει το πράμα, με απλή λογική.
Άνδρες-Γυναίκες σε κάθε τόπο είναι 50-50.
Οπότε αν θεωρείς ότι υπάρχει ένα οποιοδήποτε ποσοστό σεξουαλικά πεινασμένων ανδρών, η ύπαρξή του οφείλεται στην ύπαρξη ενός ιδίου ποσοστού αγάμητων μπουρουχών.

Δηλ. αν κατηγορείς ότι ένα 20% των νέων ελλήνων είναι αγάμητοι, τότε υπάρχει ένα 20% τουλάχιστον νέων ελληνίδων, που δεν γαμιούνται και το μουνί τους έχει πιάσει αράχνες. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι πουτάνες κάνουν τζίρο κάτι δις € ετησίως σε αυτόν τον τόπο, ένας αριθμός ανδρών που δεν γαμάει ελληνίδες γκόμενες, αλλά γαμάει πουτάνες, φεύγει από την κατηγορία των σεξουαλικα στερημένων αν και δεν του αντιστοιχεί ίσος αριθμός ελληνίδων. Οι αγάμητες παρθένες δηλ. είναι περισσότερες από τους αντίστοιχα στερημένους άνδρες, επειδη ένα μέρος του συνόλου των ελλήνων που δεν γαμάει ελληνίδες εκτονώνεται σε πουτάνες και ξένες.

ΑΛήθεια, γιατί δεν ξεκουμπίστηκαν ακόμη οι γυναίκες από το φόρουμ;
Γιατί δεν τις διώχνουν οι υπέυθυνοι έστω;
Θέλω να αναφερθω στις αράχνες,που επισημαινει ο συναγωνιστής και να σας πληροφρήσω για ενα φαινόμενο σπάνιο.Μερικά μουνια δεν αραχνιάζουν.Με τον καιρό ομως βγάζουν δόντι.Μάλιστα.Σαν του χταποδιου τ στόμα ενα πράμα.Ειναι πολυ τρομακτικο,ειδικα οταν η γκομενα στα προκαταρτικα σε λεει "μπιφτεκακι μου" "ζαμπονάκι μου" και γενικως φαγώσιμα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είναι μερικοί εδώ μεσα που σου άνοιξαν και thread. Στο "σπουδαίο" πρόσωπο. Και μου απαγόρεψαν και την είσοδο. Ή μήπως τόκανες εσύ?? Φασιστάκι.
πραγματι
ελεγα τι να κανω τι να κανω σημερα
ας απαγορευσω την εισοδο στον ανατολμπερντ στο τοπικ που ανοιξε για μενα
αλλη δουλεια δεν ειχα
εσενα σκεφτομουν
ναι
μαλιστα

1. αν κλειδωσε σε καποια φαση το θεμα προφανως κλειδωσε σε ολους
κ
2. πλεον εχει σβηστει
3. το προβλημα σου ποιο ειναι παλι ειπαμε?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
πραγματι
ελεγα τι να κανω τι να κανω σημερα
ας απαγορευσω την εισοδο στον ανατολμπερντ στο τοπικ που ανοιξε για μενα
αλλη δουλεια δεν ειχα
εσενα σκεφτομουν
ναι
μαλιστα

κ
2. πλεον εχει σβηστει
3. το προβλημα σου ποιο ειναι παλι ειπαμε?

Κανένα πρόβλημα. Γουστάρω να στη λέω. Μπορεί να σ' έχω ερωτευτεί κιόλας που ξέρεις. Μπορεί να είσαι ένα άπιαστο όνειρο για μένα. Μια Ελεηνίδα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Κανένα πρόβλημα. Γουστάρω να στη λέω. Μπορεί να σ' έχω ερωτευτεί κιόλας που ξέρεις. Μπορεί να είσαι ένα άπιαστο όνειρο για μένα. Μια Ελεηνίδα.
δεν ειμαι ακριβως ελληνιδα-ελλεηνιδα
οποτε ψαξε αλλου
να βρεις το ριαλ θινγκ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
υπονοείς κάτι για καταγωγές?...αρνείσαι τον ελληνισμόν σου?.......αμάν..θα χυθε'ί α'ίμα λέμε.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
βεβαια δεν τον αρνουμαι
αλλα δεν ειμαι ελλαδιτισσα πως να το κανουμε τωρα? *P
κ που ξερεις εσυ τι αλλες ριζες εχω εγω??? χαχαχα

χα

*P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βεβαια δεν τον αρνουμαι

χα

*P
ε και τι νακάνω...να σκάψω για να τις δω?.....απαπαπα... βαριέμαι,κουραστικ'ή δουλειά....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
κ
2. πλεον εχει σβηστει

το θρεντ παντως ο ερωτευμενος θαυμαστης σου που ειπε οτι σε χει γνωρισει ηταν ξεχωριστο κ το ανοιξε χτες βραδυ αλλα το μετεφερε ο παπαγιωργης νομιζω στο παλιοτερο θρεντ που σε αφορουσε.
Αν εσυ ζητησες απο αντμιν μοντ να το κλειδωσει κ να το σβησει ειναι προς τιμη σου παντως

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
βεβαια δεν τον αρνουμαι

χα

*P

Έχει πλάκα νασαι και ολίγον Κύπρια. Εκεί θα δέσει το γλυκό. Πραγματικά.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι λιγο
πολυ χαχαχαχαχα
αρχισε να βριζεις κ τις κυπριες τωρα
μην χασεις
αφτερ ολ.. γουι αρ ολ δε σεημ.. με τα δικα σου σκεπτικα..

το θρεντ παντως ο ερωτευμενος θαυμαστης σου που ειπε οτι σε χει γνωρισει ηταν ξεχωριστο κ το ανοιξε χτες βραδυ αλλα το μετεφερε ο παπαγιωργης νομιζω στο παλιοτερο θρεντ που σε αφορουσε.
Αν εσυ ζητησες απο αντμιν μοντ να το κλειδωσει κ να το σβησει ειναι προς τιμη σου παντως
ζητησα να κλειδωθει 100 φορες
αυτο
για δικους μου λογους
κ χαιρομαι πολυ που σβηστηκε διοτι δεν μου αρεσε ευθυς εξ αρχης κ μ εφερνε σε δυσκολη θεση
κ δεν μ εχει γνωρισει.-

χαγιατε το τι ειναι προς τιμην μου κ τι οχι κ το τι ανθρωπος ειμαι δεν μπορεις να το κρινεις απο ενα φορουμ... κ απο ενα τοπικ για το οποιο δεν ευθυνομαι, αυτο αν σταματησεις να κανεις μια χαρα συμπαθητικα μπορουμε να τα περναμε εδω μεσα :)

ε και τι νακάνω...να σκάψω για να τις δω?.....απαπαπα... βαριέμαι,κουραστικ'ή δουλειά....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα κανεις κ γυμναστικη ετσι...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αν μιλάς σοβαρά, τότε η κατάστασή σου θα πρέπει ναναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Διότι στην Κατινιά θα προστεθεί και η Χωριατιά, για να μη σου πω και τα υπόλοιπα.

ελευθερα μπορεις να προσθεσεις οτι γουσταρεις
λες να μ ενδιαφερει να σου αλλαξω αποψη? αγνωστε χρηστη?
καθολου πλακα δεν κανω κ ειμαι κ πολυ περηφανη για τη καταγωγη μου
προμπλεμο?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
προμπλεμο?

Άστο καλύτερα. Ένας ολόκληρος κόσμος κατέρρευσε σήμερα μέσα μου. Νόμιζα πως μιλούσα με ορίτζιναλ Ελεηνίδα. Αλλά τώρα βλέπω ότι ούτε αυτό δεν είσαι. Τι κρίμα. Ελεηνίδα Ψ κατηγορίας. Ακόμη χειρότερα. Βάλτε τα "ριάλια" να με παρηγορήσετε, ωρέ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Άστο καλύτερα. Ένας ολόκληρος κόσμος κατέρρευσε σήμερα μέσα μου. Νόμιζα πως μιλούσα με ορίτζιναλ Ελεηνίδα. Αλλά τώρα βλέπω ότι ούτε αυτό δεν είσαι. Τι κρίμα. Ελεηνίδα Ψ κατηγορίας. Ακόμη χειρότερα. Βάλτε τα "ριάλια" να με παρηγορήσετε, ωρέ.
ναι ειδες?
παιζω Ω εθνικη
κανε τη καρδια σου πετρα κ θα το ξεπερασεις το πληγμα κ θα τα καταφερεις να προχωρησεις στη ζωη σου
:idiot:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
προμπλεμο?

Ωστε γι αυτό μου βγήκες σε Ελληνική ιστοσελίδα ε??? Μπας και βρεις κανένα κορόιδο "καλαμαρά". Γιατί ο Τσυπραίος θα σου βάλει τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι. Και θα σε κερατώνει και αβέρτα. Προσέχτε την, Ελλαδίτες, συναγωνιστές.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ωστε γι αυτό μου βγήκες σε Ελληνική ιστοσελίδα ε??? Μπας και βρεις κανένα κορόιδο "καλαμαρά". Γιατί ο Τσυπραίος θα σου βάλει τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι. Και θα σε κερατώνει και αβέρτα. Προσέχτε την, Ελλαδίτες, συναγωνιστές.
ναι τη σελιδα περιμενα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

κ δεν μου λες ολοι αυτοι εδω μεσα με σχεσεις που κερατωνουν κιολας κυπραιοι ειναι? οχι ελλαδιτες? :2funny:

ρε φιλε να σε πω... ποσο σοβαρη νομιζεις θεωρειται η αποψη σου οταν το μονο που κανεις ειναι να την εκφραζεις τσουβαλιαζοντας κ κατατασσοντας σε ομαδες τους ανθρωπους αναλογως της καταγωγης τους κ του φυλου τους? ποιος νομιζεις θα σου δωσει σημασια στα σοβαρα κ θα σ απαντησει χωρις δουλεμα?
δεν πας καμια βολτα καλυτερα? να παρεις τον αερα σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom