Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λοιπον κοιτα......εγω τωρα παω να παιξω WoW.....αμα γυρισω και συνεχισω να διαβαζω περι αποχωρησεων και περι πμ και περι αξιοπρεπειας και αλλα τετοια κουλα θα ειμαι αμειλικτη και το εννοω... :P
και εν πασει περιπτωσει αν ειναι να φυγεις be our guest....τι το συζηταμε? θες να φυγεις φυγε....θες να μεινεις και να απαντας στα πμ μεινε....θες να κανεις καινουργιο ακαουντ κανε.....

αλλα ειλικρινα.....μπαινοντας σε ενα φορουμ που το λενε Brothels (σε περιπτωση που δεν καταλαβες τι θα πει μπουρδελο) οταν πας και ποσταρεις τη φατσα σου σε τετοια ηδυπαθη ποζα, κοτσαρεις και το ημεηλ σου.....και σα να μη φτανανε ολα αυτα δηλωνεις και οτι ΔΕ θες να γνωρισει και κανεναν ειναι τουλαχιστον αλλαζονικο (για να μην πω τιποτα αλλο) και τραγελαφικο.....

αυτα τα ολιγα απο μενα :)

παου στουν ΙΚΑ ιου τουρα...........στουν ΙΚΑ παου........

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ωρεα απαντηση με επιχειρηματα
Δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα και η γνωμη σου θα ειναι αυτη πιστευω και δυσκολο να στην αλαξω(Δεν το θελω κιολας)
Στο avatar εβαλα photo γιατι απλα το ηθελα,και γιατι παντα αυτην βαζω,ητε ειναι forum για υπολογιστες ητε ειναι για μουσικη ητε ειναι για μπουρδελα.
Περιμενα οτι ισως υπαρχουν καπια pm αλλα για κανεναν λογο δεν περιμενα αυτο που εγινε!Γιαυτο και αποχωρω!
Επιβεβαιωση για την εμφανηση μου δεν χρειαζομε απο κανεναν,ιδικα δια μεσου του internet,εχω σχεση εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Δεν θελω να δω εαν περναει η εμφανηση μου ουτε τιποτα τετιο γιατι απλα δεν με ενδιαφερει!Εξαλου πραγματικα πιστευω πως τελικα αυτο που παιζει ρολο ειναι χαρακτηρας και οχι η εμφανηση,γιαυτο προσπαθω στον εαυτο μου να αναπτυξω εκεινο το κοματι και οχι το εμφανισιακο(Χωρις αυτο φυσικα να σημενει πως δεν θελω να ειμαι ομορφη η πως δεν προσεχω τον εαυτο μου).
Anywayz!Καλη συνεχεια!

PS.Ωρεο avatar & nickname,απο τα αγαπημενα μου Thriller τα Nightmare on elm street!Δεν ειπα πως θα κανω αλλο λογαριασμο,ειπα πως ΜΠΟΡΕΙ να κανω αλλο.Εαν αποφασησω κατι τετιο θα δουμε πως θα ειναι και εαν οντως θα με βοηθησει στο να μην ξανα βρεθω στην κατασταση που ημουν αρχικα.
Email ας το εχουν,add θα κανω μονο οπιον/οπια ξερω.
Photo ας την εχουν,δεν το εχω κλεμενο το προσωπο μου,εαν καπιος πεσει τοσο χαμηλα οστε να το κρατησει και να το κανει οτιδιποτε  το κανει,περαστικα του

το θάψατε το κορίτσι... :jerking:
ρεμάλιααα... ε ρεμάλιααα...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ωρεα απαντηση με επιχειρηματα
Δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα και η γνωμη σου θα ειναι αυτη πιστευω και δυσκολο να στην αλαξω(Δεν το θελω κιολας)
Δεν εχει σημασια η γνωμη η δικια μου,ουτε κανενος...οποιος η οποια κι αν εισαι,αυτος/αυτη εισαι και σ οποιον/οποια αρεσεις!!!
Στο avatar εβαλα photo γιατι απλα το ηθελα,και γιατι παντα αυτην βαζω,ητε ειναι forum για υπολογιστες ητε ειναι για μουσικη ητε ειναι για μπουρδελα.)
Βρε βρε κοιτα να δεις που εχουμε και κοινα ενδιαφεροντα!!! :grin:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τραγελαφικες καταστασεις λεμε.. :jerking: :jerking: :jerking:
3 ωρες φευγεις λεμε... :jerking: :jerking: :jerking:
Ο,τι να'ναι λεμε... :jerking: :jerking: :jerking:

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον κοιτα......εγω τωρα παω να παιξω WoW.....αμα γυρισω και συνεχισω να διαβαζω περι αποχωρησεων και περι πμ και περι αξιοπρεπειας και αλλα τετοια κουλα θα ειμαι αμειλικτη και το εννοω... :P
και εν πασει περιπτωσει αν ειναι να φυγεις be our guest....τι το συζηταμε? θες να φυγεις φυγε....θες να μεινεις και να απαντας στα πμ μεινε....θες να κανεις καινουργιο ακαουντ κανε.....

αλλα ειλικρινα.....μπαινοντας σε ενα φορουμ που το λενε Brothels (σε περιπτωση που δεν καταλαβες τι θα πει μπουρδελο) οταν πας και ποσταρεις τη φατσα σου σε τετοια ηδυπαθη ποζα, κοτσαρεις και το ημεηλ σου.....και σα να μη φτανανε ολα αυτα δηλωνεις και οτι ΔΕ θες να γνωρισει και κανεναν ειναι τουλαχιστον αλλαζονικο (για να μην πω τιποτα αλλο) και τραγελαφικο.....

αυτα τα ολιγα απο μενα :)

παου στουν ΙΚΑ ιου τουρα...........στουν ΙΚΑ παου........
να αγιάσει το στόμα σου....
θα πρέπει να επιληφθεί ο Σανιδάς νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις... ( ή ο Εφραίμ και  ο Γιοσάκης..)

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
yeah θυμαμαι,και δεν εισαι ο μονος που με προειδοποιησε,τελικα ειχατε ολοι μαζι δικιο  :o
γιαυτο την κανω!....εχω την εντυπωση οτι βγαζετε ευκολα συμπερασματα...

To κοριτσάκι αναφέρει στην υπογραφή της (καλά για το φύλο του αναφερόμενου προσώπου και εγώ δεν είμαι βέβαιος)
"Υπογραφή:
Συγνώμη για τα όποια ορθογραφικά μου λάθη, αλλά δεν ξέρω καλά Ελληνικά...
ΔΕΝ ψάχνω για άντρα ούτε για γυναίκα!ΔΕΝ θέλω να γνωρίσω κανέναν από κοντά!"

Τώρα ρωτάω πριν καν μπεί εδώ, πριν καν μιλήσει με κανένα τι την έκανε να πιστεύει ότι θα θέλουν οι άλλοι να τη γνωρίσουν από κοντά ντε και καλά ...... :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
To κοριτσάκι αναφέρει στην υπογραφή της (καλά για το φύλο του αναφερόμενου προσώπου και εγώ δεν είμαι βέβαιος)
"Υπογραφή:

Τώρα ρωτάω πριν καν μπεί εδώ, πριν καν μιλήσει με κανένα τι την έκανε να πιστεύει ότι θα θέλουν οι άλλοι να τη γνωρίσουν από κοντά ντε και καλά ...... :idiot: :idiot:
ΠΙΟΝΕΡΕ,λειπατε!Εβαλε μια φωτο,φωτια(και καλα) στο αβαταρ της/ου,ισχυριζομενη/ος οτι ειναι δικη της/ου!Υ.Γ. Εκεινο το υπουργειακι που λεγαμε,για την ρουφιανια???Το'χω,το/χω???

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι οχι πρεπει να δημοσιευτουν ωστε εαν αναφερθουν ποτε ξανα σε ελλεηνιδες να τους γδαρουμε ζωντανους να τους κουρεψουμε με την ψιλη και να τους περιφερουμε στην ομονοια φωναζοντας ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΙΙΙΙΙΙΙ ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΙΙΙΙΙΙΙΙ :2funny:

Τους ΤΕΝΤΙ ΜΠΟΪ μόνο τους κούρευαν, συνήθως ζωντανούς έγδερναν οι οθωμανοί όσους επαναστατούσαν στον σουλτάνο
:sunglasses:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Υπαρχουν και αποδημες ελλεινιδες. Τι σου ειναι ομως το κυταρο :)
Αποδημος ελλεινισμος :cheesy:
"Υπογραφή:

Επισκέπτης
Stabit...εγραψες! :2funny:Μολις περασες by οργανογνωσια και ανατομια οργανων!Αντε βρε...με το καλο και ηπατολογος! :2funny:

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χα χα ακόμα και στο εξωτερικό να πάνε οι ελλεεινίδες παραμένουν ίδιες.
Ανίκητη η υποκρισία τους, άκου μπήκε με όλα τα στοιχεία της (εκτός από ομάδα αίματος ) και δεν την ενδιέφερε τάχα να επιβεβαιωθεί
Καλά τώρα αυτή φτιάχτηκε για εβδομάδες: θα λέει στισ φίλες ή στο γκόμενο της (άν είναι γυναίκα και όχι κάποια άλλη ψυχοπαθολογική περίπτωση)
"Πω πω μπήκα σε ενα site, greek site για μπορντέλα sex και τέτοια για πλάκα και έβαλα photo και έκαναν όλοι σαν τρελοί σαν λυσασμένοι for me" -φανταστείτε την κιόλας να τα λέει αυτά με μια προφορά σαν της καλομοίρας- :tooth:

θα ήθελα να ήξερα ποιοί σύντροφοι έδειξαν τέτοια αδυναμία και απερίσκεπτη συμπεριφορά γρήγορα για μαθήματα ιδεολογικής αναμόρφωσης
:2funny: :2funny:

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΙΟΝΕΡΕ,λειπατε!Εβαλε μια φωτο,φωτια(και καλα) στο αβαταρ της/ου,ισχυριζομενη/ος οτι ειναι δικη της/ου!Υ.Γ. Εκεινο το υπουργειακι που λεγαμε,για την ρουφιανια???Το'χω,το/χω???

Αγαπητέ μου εσείς θα αναλάβετε το υπουργείο πολιτισμού και γλώσσας (το σκέφτηκα από την πρώτη γνωριμία μας) αλλά πρέπει πρώτα να πάρουμε την εξουσία .....και ακόμα δεν ξέρω πως  :think: :think:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αγαπητέ μου εσείς θα αναλάβετε το υπουργείο πολιτισμού και γλώσσας (το σκέφτηκα από την πρώτη γνωριμία μας) αλλά πρέπει πρώτα να πάρουμε την εξουσία .....και ακόμα δεν ξέρω πως  :think: :think:
Αυτό κι αν είναι!!! ο πατήρ της επανάστασης να μην γνωρίζει πως ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ η εξουσία!
Αχ καταραμένο Alzheimer :2funny: :2funny:

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό κι αν είναι!!! ο πατήρ της επανάστασης να μην γνωρίζει πως ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ η εξουσία!
Αχ καταραμένο Alzheimer :2funny: :2funny:

χα χα όχι δεν είμαι τόσο γέρος ακόμα, μάλλον η αγαμία πρέπει να μου έχει αδρανοποιήσει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα.  :rolleyes: :rolleyes:
Όταν αρχίσω να πηδάω πάλι η επανάσταση θα προχωρήσει στα πεπρωμένα της  :grin:
Δυστυχώς είτε το θέλουμε είτε όχι στην εξίσωση το μουνί είναι βασική  και αναπόφευκτη συνθήκη

-Αλήθεια πειράζει που βρίζω (για τους admin το λέω σε περίπτωση που είναι πίσω από καμμιά κολόνα και παρακολουθούν)  

Lenin_lives

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χμμμμ εσείς οι δύο γνωρίζεστε? κάπου σας έχω δει μαζί  :think: :think:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Χμμμμ εσείς οι δύο γνωρίζεστε? κάπου σας έχω δει μαζί  :think: :think:
Εννοείς με το  Waldorf? Είχαμε κάνει μαζί φαντάροι, σαρισσοφόροι στο στρατό του Μεγαλέξαντρου. Βασικά ως ιππείς εταίροι είχαμε ξεκινήσει, αλλά μετά από κάτι αρπαχτές σε κάτι χρυσούς δαρεικούς (αυτός τα άρπαζε, εγώ απλά τα αποθήκευα) μας καθαίρεσε ο Παρμενίων στο πεζικό :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εννοείς με το  Waldorf? Είχαμε κάνει μαζί φαντάροι, σαρισσοφόροι στο στρατό του Μεγαλέξαντρου. Βασικά ως ιππείς εταίροι είχαμε ξεκινήσει, αλλά μετά από κάτι αρπαχτές σε κάτι χρυσούς δαρεικούς (αυτός τα άρπαζε, εγώ απλά τα αποθήκευα) μας καθαίρεσε ο Παρμενίων στο πεζικό :2funny: :2funny: :2funny:
και μετά κάνατε την κάθοδο των μυρίων και...γυρνώντας στην ελλάδα πολεμήσατε στον γράμμο κατά των αναρχοκομμουνιστών...λήγοντας δε ο συμμοριτοπόλεμος σας πήρε μισθοφόρους ο καραισκάκης  στην μάχη των αρδεννών........ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και μετά κάνατε την κάθοδο των μυρίων και...γυρνώντας στην ελλάδα πολεμήσατε στον γράμμο κατά των αναρχοκομμουνιστών...λήγοντας δε ο συμμοριτοπόλεμος σας πήρε μισθοφόρους ο καραισκάκης  στην μάχη των αρδεννών........ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω ημουν απλως σιτιστης...ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!Ρομποτ...γρηγορα στην φορτιση!Χαλασε ο σκληρος σου και ξεκουτιανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom