Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
2.......

ρε ζορζ......το αβαταρ σου ειναι αγριευτικο......χτες το λεγαμε.....τα πεη ειναι φιλοι μας και τα αγαπαμε.....τα φροντιζουμε τα κανακευουμε και τα φιλαμε....δεν τα βαραμε..... :P :P

Επισκέπτης
θα αυτοπυρποληθω στο συνταγμα.....μινιμουμ........αλλιως με βλεπω ως αλλη μαιρουλα να ψαχνω τον μιμικο2000 για να πεσουμε μαιζ....

α ρε μουνίτσα έχασες το κελεπούρι να σε βάλει σε bi κύκλο να βρεις την υγεία σου  :tooth:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
2.......

ρε ζορζ......το αβαταρ σου ειναι αγριευτικο......χτες το λεγαμε.....τα πεη ειναι φιλοι μας και τα αγαπαμε.....τα φροντιζουμε τα κανακευουμε και τα φιλαμε....δεν τα βαραμε..... :P :P

ε σόρυ. νόμισα ότι θα έφευγε μια σελίδα πριν.....

ωχχχχ, άκουγα να λένε ''βαράει μαλακία'' και νόμιζα ότι εννοούσαν αυτό

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
α ρε μουνίτσα έχασες το κελεπούρι να σε βάλει σε bi κύκλο να βρεις την υγεία σου  :tooth:

περιμενε ακομα δεν το εχασα....απανταει στα πμ......κλαψ....ελπιζω να ειναι πολλα για να διατηρω ακομα τις ελπιδες μου....λυγμ....σε κανα 20λεπτακι ομως.....σνιφ σνιφ....

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πάντως δαναουλα, εγώ σε προειδοποίησα, αν θυμάσαι. i warned u
yeah θυμαμαι,και δεν εισαι ο μονος που με προειδοποιησε,τελικα ειχατε ολοι μαζι δικιο  :o
γιαυτο την κανω!
περιμενε ακομα δεν το εχασα....απανταει στα πμ......κλαψ....ελπιζω να ειναι πολλα για να διατηρω ακομα τις ελπιδες μου....λυγμ....σε κανα 20λεπτακι ομως.....σνιφ σνιφ....
....εχω την εντυπωση οτι βγαζετε ευκολα συμπερασματα...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
:< μάλλον έφυγε τώρα τί κάνουμε; :think: Mounitsa σε ποια φάση bi βρίσκεσαι: άντρες, γυναίκες ή πόδια να έχει και ό,τι θέλει ας είναι;;; :think: :2funny: :2funny:
Y.Γ. Με ενδιαφέρει το θέμα και μια και έχεις και αναδουλειές θα τα βολέψουμε! ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σπευδε βραδεως που λεμε? το ρητο βρηκε σαρκα και οστα.......

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
yeah θυμαμαι,και δεν εισαι ο μονος που με προειδοποιησε,τελικα ειχατε ολοι μαζι δικιο  :o
γιαυτο την κανω!....εχω την εντυπωση οτι βγαζετε ευκολα συμπερασματα...

μπήκες με λάθος ψυχολογία. αν είχες μπει για χαβαλέ, τώρα όχι μόνο δεν θα έφευγες, αλλά θα είχες χεστεί απ' τη χαρά σου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μπήκες με λάθος ψυχολογία. αν είχες μπει για χαβαλέ, τώρα όχι μόνο δεν θα έφευγες, αλλά θα είχες χεστεί απ' τη χαρά σου

ενω τωρα τι καταφεραμε? να εχουν χεστι απο τη χαρα τους αυτοι που δε θα πρεπε :2funny:
και να κανουν χαβαλε οι συνηθεις υποπτοι :boobies:

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:< μάλλον έφυγε τώρα τί κάνουμε; :think: Mounitsa σε ποια φάση bi βρίσκεσαι: άντρες, γυναίκες ή πόδια να έχει και ό,τι θέλει ας είναι;;; :think: :2funny: :2funny:
Y.Γ. Με ενδιαφέρει το θέμα και μια και έχεις και αναδουλειές θα τα βολέψουμε! ;)
εχουν μηνει αλλα 2 ατομα,εδω ειμαι ακομα!
Θα κανω bb post πριν φυγω μην φοβασε
για χαβαλε μπηκα,αλλα το να μου κανουν ολοκληρο θεμα με μια καλησπερα που εγραψα,με το να εχω +10 msn adds απο οταν μπηκα και με το να μου ερχοντε 10 pm το δευτερολεπτο,εμενα μου κοβετε ο χαβαλες!
Που ξερεις;Μπορει να ξανα μπω με αλλο λογαριασμο να κανω μια σωστη αρχη  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ενω τωρα τι καταφεραμε? να εχουν χεστι απο τη χαρα τους αυτοι που δε θα πρεπε :2funny:
και να κανουν χαβαλε οι συνηθεις υποπτοι :boobies:

ακριβώς. η δαναούλα ήταν μια ευχάριστη όαση στην καθημερινή χαβαλορουτίνα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Θα κανω bb post πριν φυγω μην φοβασεγια χαβαλε μπηκα,αλλα το να μου κανουν ολοκληρο θεμα με μια καλησπερα που εγραψα,με το να εχω +10 msn adds απο οταν μπηκα και με το να μου ερχοντε 10 pm το δευτερολεπτο,εμενα μου κοβετε ο χαβαλες!
Ξεκινα απο το να μη ποσταρεις την φωτο σου

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Θα κανω bb post πριν φυγω μην φοβασεγια χαβαλε μπηκα,αλλα το να μου κανουν ολοκληρο θεμα με μια καλησπερα που εγραψα,με το να εχω +10 msn adds απο οταν μπηκα και με το να μου ερχοντε 10 pm το δευτερολεπτο,εμενα μου κοβετε ο χαβαλες!
Με κάποιον τρόπο καλώς ή κακώς κατάφερες να τραβήξεις την προσοχή και εγώ καινούργιος είμαι αλλά δεν με έχουν πρήξει!
Υ.Γ.bb post τί εστί; :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πάντως, νομίζω ότι πρέπει να αποκαλύψει αυτούς που της έστειλαν πμ και την έκαναν αντ στο μσν, για να μπουν στην ψηφοφορία για τον μιστερ καμάκι

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.943
Πόντοι
606
Που ξερεις;Μπορει να ξανα μπω με αλλο λογαριασμο να κανω μια σωστη αρχη  ;)
και σιγα τι επαθες εσυ...πολυ ευθικτη εισαι και χολωθηκες...Αντι να αισθανεσαι ωραια που καποιοι σε θεωρησαν ομορφη και θελησαν να επικοινωνησουν μαζι σου σηκωνεσαι και φευγεις...Οπως και να'χει,στο καλο και να μας γραφεις! :uglystupid: :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δακρυβρεχτο και συναισθηματικο ποστ με το οποιο το εκαστοτε μελος νομιζει οτι οφειλει να μας ενημερωσει για το φευγιο του καθως και για τους λογους που το αναγκαζουν να καταφυγει σε μια τετοια πραξη.....συνηθως συνοδευεται απο παραπονα του μελους και δακρυβρεχτα συγκινητικα σχολια συμπαραστασης απο ενα τσουρμο αλλα μελη που συγκινουται και αναζητουν στη Βενετιά το βελονι που χαθηκε.....

ενα ποστ που ΔΕΝ εκανε η εριν και της βγαζω το καπελο γιαυτο....
(δαναουλα για καινουργια παντως γνωριζεις και τα Bb posts? :) )

υ.γ. ποτε δεν καταλαβα γιατι πιστευουν καποιοι οτι πρεπει να μας ενδιεφερει ενα τοσο ηλιθιο θρεντ......οποιος θελει να φυγει απλα φευγει χωρις να μας ζαλιζει τα @@δια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom