You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Eισαι μεγαλος μπαλαδορος501 ρε
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
πάντως δαναουλα, εγώ σε προειδοποίησα, αν θυμάσαι. i warned uγιατι που ξερεις εσυ τι κοριτσακι ειμαι εγω;
με ξερεις και απο χθες;
Επισκέπτης
θα αυτοπυρποληθω στο συνταγμα.....μινιμουμ........αλλιως με βλεπω ως αλλη μαιρουλα να ψαχνω τον μιμικο2000 για να πεσουμε μαιζ....
α ρε μουνίτσα έχασες το κελεπούρι να σε βάλει σε bi κύκλο να βρεις την υγεία σου
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
2.......
ρε ζορζ......το αβαταρ σου ειναι αγριευτικο......χτες το λεγαμε.....τα πεη ειναι φιλοι μας και τα αγαπαμε.....τα φροντιζουμε τα κανακευουμε και τα φιλαμε....δεν τα βαραμε.....
ε σόρυ. νόμισα ότι θα έφευγε μια σελίδα πριν.....
ωχχχχ, άκουγα να λένε ''βαράει μαλακία'' και νόμιζα ότι εννοούσαν αυτό
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
α ρε μουνίτσα έχασες το κελεπούρι να σε βάλει σε bi κύκλο να βρεις την υγεία σου
περιμενε ακομα δεν το εχασα....απανταει στα πμ......κλαψ....ελπιζω να ειναι πολλα για να διατηρω ακομα τις ελπιδες μου....λυγμ....σε κανα 20λεπτακι ομως.....σνιφ σνιφ....
yeah θυμαμαι,και δεν εισαι ο μονος που με προειδοποιησε,τελικα ειχατε ολοι μαζι δικιο :oπάντως δαναουλα, εγώ σε προειδοποίησα, αν θυμάσαι. i warned u
γιαυτο την κανω!
....εχω την εντυπωση οτι βγαζετε ευκολα συμπερασματα...περιμενε ακομα δεν το εχασα....απανταει στα πμ......κλαψ....ελπιζω να ειναι πολλα για να διατηρω ακομα τις ελπιδες μου....λυγμ....σε κανα 20λεπτακι ομως.....σνιφ σνιφ....
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
:< μάλλον έφυγε τώρα τί κάνουμε; Mounitsa σε ποια φάση bi βρίσκεσαι: άντρες, γυναίκες ή πόδια να έχει και ό,τι θέλει ας είναι;;;
Y.Γ. Με ενδιαφέρει το θέμα και μια και έχεις και αναδουλειές θα τα βολέψουμε! ;)
Y.Γ. Με ενδιαφέρει το θέμα και μια και έχεις και αναδουλειές θα τα βολέψουμε! ;)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
yeah θυμαμαι,και δεν εισαι ο μονος που με προειδοποιησε,τελικα ειχατε ολοι μαζι δικιο :o
γιαυτο την κανω!....εχω την εντυπωση οτι βγαζετε ευκολα συμπερασματα...
μπήκες με λάθος ψυχολογία. αν είχες μπει για χαβαλέ, τώρα όχι μόνο δεν θα έφευγες, αλλά θα είχες χεστεί απ' τη χαρά σου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μπήκες με λάθος ψυχολογία. αν είχες μπει για χαβαλέ, τώρα όχι μόνο δεν θα έφευγες, αλλά θα είχες χεστεί απ' τη χαρά σου
ενω τωρα τι καταφεραμε? να εχουν χεστι απο τη χαρα τους αυτοι που δε θα πρεπε
και να κανουν χαβαλε οι συνηθεις υποπτοι
εχουν μηνει αλλα 2 ατομα,εδω ειμαι ακομα!:< μάλλον έφυγε τώρα τί κάνουμε; Mounitsa σε ποια φάση bi βρίσκεσαι: άντρες, γυναίκες ή πόδια να έχει και ό,τι θέλει ας είναι;;;
Θα κανω bb post πριν φυγω μην φοβασε
για χαβαλε μπηκα,αλλα το να μου κανουν ολοκληρο θεμα με μια καλησπερα που εγραψα,με το να εχω +10 msn adds απο οταν μπηκα και με το να μου ερχοντε 10 pm το δευτερολεπτο,εμενα μου κοβετε ο χαβαλες!μπήκες με λάθος ψυχολογία. αν είχες μπει για χαβαλέ, τώρα όχι μόνο δεν θα έφευγες, αλλά θα είχες χεστεί απ' τη χαρά σου
Που ξερεις;Μπορει να ξανα μπω με αλλο λογαριασμο να κανω μια σωστη αρχη ;)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ενω τωρα τι καταφεραμε? να εχουν χεστι απο τη χαρα τους αυτοι που δε θα πρεπε
και να κανουν χαβαλε οι συνηθεις υποπτοι
ακριβώς. η δαναούλα ήταν μια ευχάριστη όαση στην καθημερινή χαβαλορουτίνα
Ξεκινα απο το να μη ποσταρεις την φωτο σουεχουν μηνει αλλα 2 ατομα,εδω ειμαι ακομα!
Θα κανω bb post πριν φυγω μην φοβασεγια χαβαλε μπηκα,αλλα το να μου κανουν ολοκληρο θεμα με μια καλησπερα που εγραψα,με το να εχω +10 msn adds απο οταν μπηκα και με το να μου ερχοντε 10 pm το δευτερολεπτο,εμενα μου κοβετε ο χαβαλες!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ξεκινα απο το να μη ποσταρεις την φωτο σου
και το Msn σου.......
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
άρχισες να μπαίνεις στο πνεύμα, βλέπωΠου ξερεις;Μπορει να ξανα μπω με αλλο λογαριασμο να κανω μια σωστη αρχη ;)
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Με κάποιον τρόπο καλώς ή κακώς κατάφερες να τραβήξεις την προσοχή και εγώ καινούργιος είμαι αλλά δεν με έχουν πρήξει!εχουν μηνει αλλα 2 ατομα,εδω ειμαι ακομα!
Θα κανω bb post πριν φυγω μην φοβασεγια χαβαλε μπηκα,αλλα το να μου κανουν ολοκληρο θεμα με μια καλησπερα που εγραψα,με το να εχω +10 msn adds απο οταν μπηκα και με το να μου ερχοντε 10 pm το δευτερολεπτο,εμενα μου κοβετε ο χαβαλες!
Υ.Γ.bb post τί εστί;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
πάντως, νομίζω ότι πρέπει να αποκαλύψει αυτούς που της έστειλαν πμ και την έκαναν αντ στο μσν, για να μπουν στην ψηφοφορία για τον μιστερ καμάκι
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.943
- Πόντοι
- 606
και σιγα τι επαθες εσυ...πολυ ευθικτη εισαι και χολωθηκες...Αντι να αισθανεσαι ωραια που καποιοι σε θεωρησαν ομορφη και θελησαν να επικοινωνησουν μαζι σου σηκωνεσαι και φευγεις...Οπως και να'χει,στο καλο και να μας γραφεις!εχουν μηνει αλλα 2 ατομα,εδω ειμαι ακομα!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Υ.Γ.bb post τί εστί;
δακρυβρεχτο και συναισθηματικο ποστ με το οποιο το εκαστοτε μελος νομιζει οτι οφειλει να μας ενημερωσει για το φευγιο του καθως και για τους λογους που το αναγκαζουν να καταφυγει σε μια τετοια πραξη.....συνηθως συνοδευεται απο παραπονα του μελους και δακρυβρεχτα συγκινητικα σχολια συμπαραστασης απο ενα τσουρμο αλλα μελη που συγκινουται και αναζητουν στη Βενετιά το βελονι που χαθηκε.....
ενα ποστ που ΔΕΝ εκανε η εριν και της βγαζω το καπελο γιαυτο....
(δαναουλα για καινουργια παντως γνωριζεις και τα Bb posts? )
υ.γ. ποτε δεν καταλαβα γιατι πιστευουν καποιοι οτι πρεπει να μας ενδιεφερει ενα τοσο ηλιθιο θρεντ......οποιος θελει να φυγει απλα φευγει χωρις να μας ζαλιζει τα @@δια