Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Λέω μήπως σου ξύπνησε ένα αίσθημα που όλες διαθέτετε και λέγεται ζήλια! :2funny: :2funny:
Μία φορά ήμουν σε μία παρέα και όλοι ασχολούμασταν με μία θεά,οι αλλες είχαν σκάσει από αυτό το αισθηματάκι! :cheesy:

μα ζηλια μιας φωτο?
πουρκουα?

δεν ασχολουμαι με τετοια ποταπα εγω... *P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν ειχε αναγκη η μπαιτ θα σου λεγα οτι μπορει και να ζηλεψε....επειδη την ξερω ομως δεν παιζει :P

και χαλια δηλαδη να ηταν.......και μονο λογω χαρακτηρα δεν παιζει να σχολιαζε κατα τετοιον τροπο λογω ζηλιας.......

απλα ειναι λιγο κωμικοτραγικη η κατασταση αυτη τη στιγμη διαφωνεις? :2funny:

μαρεσει που λιγες μερες πριν καποιοι κραζανε τον ακατανομαστο......χαχαχαχαχαχα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
500!!!Συμφωνό mounitsa.Βάλτε όλες τις φωτογραφίες σας γίνεται ωραία φάση!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οπως το παρει κανενας,δεν ασχοληθει με καμια bi φιλοσοφια,απλα ωρες-ωρες(Οπως τωρα) νιοθω πως ειναι καλυτερα να εχω σχεση με κοπελα.Δεν ξερω,ειμαι οτι νανε!Δεν ξερω βεβεα,μπορει να υπαρχει καπιος βαθυτερος λογος που το κανω(Εγω προσωπικα)
Θα διξει στο μελλον.
Και εσυ τα ιδια;bi;
εγω ασε.....αρκουμαι στο να με απολλαμβανει το μικρολιμανο :2funny:....

δεν ειναι ουτε ο χωρος ουτε ο χρονος καταλληλος για τετοιες κουβεντες :)

Χεχε τόσα καμάκια της την πέσανε και θα σας τη φάει η Μουνίτσα στο τέλος  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χεχε τόσα καμάκια της την πέσανε και θα σας τη φάει η Μουνίτσα στο τέλος  :2funny:

χααχαχαχαχαχαχχα λες? απ αλλου να το περιμενω και απ αλλου να μου ρθει???

το μουνι καπελο ενα πραμα? :2funny:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Απο που το καταλαβενεις ακριβως αυτο ;
Ξερεις τι νομιζω εγω φιλε???Πως εισαι αγορακι...ναι...καλα ακουσες...και πως εβαλες για αβαταρ τη φωτο της πρωην σου η καποιας που αντιπαθεις...και μπαινεις εδω μεσα να κανεις χαβαλε...λοιπον...φιλε...το μονο στο οποιο συμφωνω ειναι οτι παντελονια δε φορας...Θα σε συμβουλευα μαλιστα να βγαλεις τη φωτο απο το αβαταρ σου γιατι μπορει να εχεις μπλεξιματα... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρώτα τη μουνίτσα   :rolleyes:

αχ ελα γιατι να μου τοκανεις τωρα αυτο???????

φρεντυ.......εχω μια θεωρια επι του θεματος αλλα φοβαμαι θα γινουν παρεξηγησεις γιατι θα πω λιγο σκληρα πραγματα και δε μου αρεσει να εκτιθομαι ;)

ασε τα προβατα να εκτιθονται μονα τους :P

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ξερεις τι νομιζω εγω φιλε???Πως εισαι αγορακι...ναι...καλα ακουσες...και πως εβαλες για αβαταρ τη φωτο της πρωην σου η καποιας που αντιπαθεις...και μπαινεις εδω μεσα να κανεις χαβαλε...λοιπον...φιλε...το μονο στο οποιο συμφωνω ειναι οτι παντελονια δε φορας...Θα σε συμβουλευα μαλιστα να βγαλεις τη φωτο απο το αβαταρ σου γιατι μπορει να εχεις μπλεξιματα... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Το συμπερασμά σου από που πηγάζει; :think:
Υ.Γ.Άμα είναι σωστό να μαθαίνω και λίγο ψυχολογία καλό θα μου κάνει!

DaNaOuLa

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν με ενδιαφερει τι νομιζεις(χωρις παρεξηγηση κιολας)
Την φωτο θα την βγαλω ετσι και αλλιως για να μην με πριζουν.Τα αλλα που ειπε δεν ξερω απο που τα συμπερενεις και δεν θελω να μαθω,σαν πρωτη μερα στο forum μονο καλα λογια δεν εχω να πω και γιαυτο μπορει και να κανω delete τον λογαριασμο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ξαναπεστο αλλες 10 φορες μηπως το πιστεψεις και εσυ η ιδια :tooth:

δε μπορει τωρα....απανταει στα πμ τα οποια σπευσανε να στειλουν οι απανταχουν ελληνιδοεχθροι :P
αν και βασικα δε φταιει το κοριτσακι....αλλα τι να κανεις.....μαζι με τα ξερα......

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
αχ ελα γιατι να μου τοκανεις τωρα αυτο???????

φρεντυ.......εχω μια θεωρια επι του θεματος αλλα φοβαμαι θα γινουν παρεξηγησεις γιατι θα πω λιγο σκληρα πραγματα και δε μου αρεσει να εκτιθομαι ;)

ασε τα προβατα να εκτιθονται μονα τους :P
Άντε πες που μας το παίζεις δύσκολη! :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Άντε πες που μας το παίζεις δύσκολη! :2funny: :2funny:

συνηθιζω να γινομαι "κωλος" με τους αλλους οταν εχω απτες αποδειξεις ή σχετικα ισχυρα επιχειρηματα.......το να γινω στα καλα καθουμενα χωρις να μπορω να στηριξω κατι δε με ενθουσιαζει ομολογω...... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom