mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αν δε μπορείς να βρείς εκνευριστικούς εδώ μέσα....Τότε να με γνωρίσεις σε κανέναν εν ενεργία! ;)
Δεν μπορω να απαντησω,δεν εχω αρκετη εμπιρεια επι του θεματος!αστο
θελεις 30 χρονια να διαβασεις αυτο το σουπερ θεμα
βεβαια θα χασεις το μεγαλειο των ποστς μας *P
αλλα δεν πειραζει
πες κ συ την αποψη σου
ειναι ή δεν ειναι ελλεινιδες οι ελληνιδες?
ειναι ή δεν ειναι καριες/καριολες/μλκσμενες?
ειναι ή δεν ειναι χονδροκωλες φασολες αγαμητες χαλια μαυρα?
για πες...
Σωστή και διπλωματική απάντηση! ;)Δεν μπορω να απαντησω,δεν εχω αρκετη εμπιρεια επι του θεματος!
Αυτην την στιγμη εχω σχεση με μια Ελληνιδα και ειναι απο τις καλυτερες σχεσεις τις ζωης μου.Δεν νομιζω πως μπορει καπιος να δωσει μια απαντηση καθος κανενας δεν τις εχει γνωρισει ολες.Μπορει παρα πολλες να μιαζουν σε χαρακτηρα αυτο ομως δεν σημαινει πως μπορει καπιος να τις κατηγοριοποιηση ολες!Ετσι πιστευω τουλαχιστον...
Ελεγα να το διαβασω το Thread,ενδιαφερων θεμα,αλλα οταν ειδα 500 σελιδες τι να διαβασω;
Είμαι για τα μπάζα ε;;;Αν δε μπορείς να βρείς εκνευριστικούς εδώ μέσα....
Αυτην την στιγμη εχω σχεση με μια Ελληνιδα και ειναι απο τις καλυτερες σχεσεις τις ζωης μου.
ΑΑααααχαχαχαχαχαα, είσαι και μοναχοφαγάς!!!Ωχ ωχ πολλές μαζευτήκατε και είμαι μόνος!!!!
Υ.Γ.Ενισχύσεις συνάδελφοι(μη απαραίτη αν υπάρχουν πονηρές διαθέσεις από τις κοπέλες)!!!
Καλώς την λεσβία μας. Καινούργια;Δεν μπορω να απαντησω,δεν εχω αρκετη εμπιρεια επι του θεματος!
Αυτην την στιγμη εχω σχεση με μια Ελληνιδα και ειναι απο τις καλυτερες σχεσεις τις ζωης μου.Δεν νομιζω πως μπορει καπιος να δωσει μια απαντηση καθος κανενας δεν τις εχει γνωρισει ολες.Μπορει παρα πολλες να μιαζουν σε χαρακτηρα αυτο ομως δεν σημαινει πως μπορει καπιος να τις κατηγοριοποιηση ολες!Ετσι πιστευω τουλαχιστον...
Συγγνώμη, εγώ ελπίζω ότι έγινε ΚΑΛΗ χρήση των ελληνικών! γυναίκα Bi? Ότι καλύτερο!!Ελπιζω οτι εγινε κακη χρηση των ελληνικων......αλλιως με ανακουφιση διαπιστωνουμε οτι το μισο φορουμ μολις "ανακουφιστηκε"
Εξαρτάται να δω πρώτα το εμπόρευμα και αν είναι για τα μπάζα χάρισμά σου!ΑΑααααχαχαχαχαχαα, είσαι και μοναχοφαγάς!!!
Αυτην την στιγμη εχω σχεση με μια Ελληνιδα και ειναι απο τις καλυτερες σχεσεις τις ζωης μου.
μην εισαι ρατσιστης.....Καλώς την λεσβία μας. Καινούργια;
Καλως σας βρηκα,ναι καινουργια.Καλώς την λεσβία μας. Καινούργια;
Συγγνώμη, εγώ ελπίζω ότι έγινε ΚΑΛΗ χρήση των ελληνικών! γυναίκα Bi? Ότι καλύτερο!!
Είδες ρε που βιάζεσαι, μάλλον δεν θέλει γνωριμίες επειδή δεν έχει χρόνο να τις βολέψει!!!χαχαχαχα, μετά από τόσα πμ και μσν αντς, αυτό θυμίζει το επεισόδιο από το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' με τη Δήμητρα Παπαδήμα που την κυνηγούσαν όλοι οι άντρες και τελικά αποδείχτηκε λεσβία
Α, έτσι πες, είμαι και λίγο αργός... νόμισα ότι με έβαλες στο άλλο μισόε αυτο λεμε για............ανηκεις στο μισο φορουμ που "ανακουφιστηκε?
how come i'm gonna fit in there?wanking@bourdela.com
You're gonna fit right in DaNaOuLa.