Επισκέπτης
Το καλυτερο κοριτσι ειναι η μικρη μου_νιτσα!
Το γκάλοπ που διοργάνωσες τι αποτέλεσμα έβγαλε; ή !γιατι ντουντουκα δεν εχω κραξει ποτε κανενα που μου στειλε πμ
και πιστεψε με δε θες να ξερεις τι εχω διαβασει
αλλα δε θα το εκανα ποτε αυτο ειναι ατιμο και ανηθικο
και εγω ειμαι κιουρια ειπαμε
μηπως δε σας αρεσω????
Δεν υπονόησα τίποτα τέτοιο, μια πλακίτσα πήγα να κάνω, αποσύρομαι εις τον νεκροθάλαμό μου πάλινμηπως δε σας αρεσω????
Δεν κατεβασα τιποτα,ισως ετυχε απλα να ξερω τις λεξεις!Μαθαινω και γρηγορα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμαΔαναούλα κατέβασες κάποιο πρόγραμμα για τα ελληνικά σου ή μαθαίνεις γρήγορα; ;)
Y.Γ.Τι έγινε διάβασες καθόλου το θεάρεστο αυτό θέμα;
Το καλυτερο κοριτσι ειναι η μικρη μου_νιτσα!
Το γκάλοπ που διοργάνωσες τι αποτέλεσμα έβγαλε; ή !
Δεν υπονόησα τίποτα τέτοιο, μια πλακίτσα πήγα να κάνω, αποσύρομαι εις τον νεκροθάλαμό μου πάλιν
ρε συ δεν γαμας το ξεκαθαρισε η τυπισσα....Πάντως για ελλεεινίδα μια χαρά είσαι εμφανίσημη,ψιλή,λυγερόκορμη και με χιούμορ. ;)Αθήνα και εσύ;
Y.Γ.Εγώ από θεσσαλονίκη αλλά η πλειοψηφία από Αθήνα.
Υ.Γ.2Τους εκνευριστικούς ρίξε φόλα ή σύνδεστους!
Το ξέρω χιούμορ κάνω και θέλω να την τσιγκλίσω λίγο, είναι δυνατόν να έβγαλα όλα αυτά τα συμπεράσματα με επικοινωνία μέσω H/Y! ;)ρε συ δεν γαμας το ξεκαθαρισε η τυπισσα....
μαζεψε τα σαλια
Δεν ειμαι Ελληνιδα,η μητερα μου ειναι και απλα αυτην την στιγμη ζω εδω.Μεχρι τα 17 μου χρονια ζουσα στην Αμερικη,συγκεριμενα στην Washington!Πάντως για ελλεεινίδα μια χαρά είσαι εμφανίσημη,ψιλή,λυγερόκορμη και με χιούμορ. ;)Αθήνα και εσύ;
Y.Γ.Εγώ από θεσσαλονίκη αλλά η πλειοψηφία από Αθήνα.
Υ.Γ.2Τους εκνευριστικούς ρίξε φόλα ή σύνδεστους!
Μην ανχονεσε δεν υπαρχει προβλημα,οσο ειναι ευγενικοι αυτοι που ρωτανε θα τους απανταωρε συ δεν γαμας το ξεκαθαρισε η τυπισσα....
μαζεψε τα σαλια
γιατι ντουντουκα δεν εχω κραξει ποτε κανενα που μου στειλε πμ
και πιστεψε με δε θες να ξερεις τι εχω διαβασει
αλλα δε θα το εκανα ποτε αυτο ειναι ατιμο και ανηθικο
teaseY.Γ.Πως θα πούμε τσιγκλάω Αγγλιστή;
Είσαι "Καινούργιος" γι αυτό Practice makes perfect!Ρε γαμώτο ακόμα και όταν θέλω δεν τα καταφέρνω να γίνω!! !Τελικά είμαι τελείος άχρηστος!! ;)
Δεν κατεβασα τιποτα,ισως ετυχε απλα να ξερω τις λεξεις!Μαθαινω και γρηγορα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
Με τοσα pm,add στο msn και ποστ να απαντησω τι να πρωτο διαβασω;
Εσύ την κατέχεις την τέχνη;Αν ναι δείδαξε με δάσκαλε please!!!Είσαι "Καινούργιος" γι αυτό Practice makes perfect!
Εννοείς να γίνομαι εκνευριστικός? Όσο δε φαντάζεσαι, αλλά έχω πάρει σύνταξη, δεν διδάσκω πλέονΕσύ την κατέχεις την τέχνη;Αν ναι δείδαξε με δάσκαλε please!!!
Τότε να με γνωρίσεις σε κανέναν εν ενεργία! ;)Εννοείς να γίνομαι εκνευριστικός? Όσο δε φαντάζεσαι, αλλά έχω πάρει σύνταξη, δεν διδάσκω πλέον